Anamaria Prodan a avut dreptate! Ce avere a pierdut printre mâini Laurenţiu Reghecampf

Adrian Mutu a plecat de la Rapid și a semnat cu Neftchi Baku cu doar câteva zile înaintea startului noului sezon al Superligii. ”Briliantul” a fost ademenit cu un salariu imens în Azerbaijan.
Filip Stan
25 iul. 2023, 16:54
Anamaria Prodan a avut dreptate! Ce avere a pierdut printre mâini Laurenţiu Reghecampf

Mutu i-a luat locul lui Reghecampf pe banca celor de la Neftchi Baku, iar Anamaria Prodan i-a deplâns soarta fostului soţ. Conform lui Robert Niță, Mutu va lua 50.000 de euro lunar la Baku, plus bonusuri.

”Se duce la 4×4 salariu, are peste 500.000 salariu, are net 50.000 pe lună, plus bonusuri, poate să ajungă la 1.2 milion și buget de transferuri. Au plătit 200.000 pe băiatul ăsta de la Sepsi, ei în transferurile în ultimii 5 ani au adus 500.000. Medie de 100.000 pe lună, obiectiv titlul”, a concluzionat Robert Niță.

Robert Niță a analizat și discuția despre clauza sa de reziliere de la Rapid, spunând că aceasta însuma 200.000 de euro. ”La Arsenal există un departament al clubului care se ocupă de jucătorii împrumutați, au fișele lor, solicită datele. Pentru numele lui Mutu a venit. A avut încredere conducerea de 200.000, eu aveam încredere de 1 milion. E vina conducerii, de aia o să rămân cu tine toată viața, că pe tine nu te critic.
A avut clauză 200.000, s-a înțeles cu conducătorii. Foarte bine aici conducerea, puteau să zică nu plătești, nu pleci. Și plătea, dar luau 200.000. Așa Mutu e acolo și va vinde Rapid un jucător peste 1 milion când va fi. Și e bine”, a spus Niță, la Fanatik.

Reghecampf, fără echipă şi la un aproape de faliment! Anamaria Prodan: „Este cumplit! Sincer, mă uit şi îmi vine să plâng!”

Reghecampf, fără echipă şi la un aproape de faliment! Anul trecut, antrenorul e putea mândri cu peste 1.000 de animale, dar acum ferma s-a transformat într-o ruină. Mai mult, afacerea este în prag de insolvență și a înregistrat datorii uriașe după ce toți porcii au murit și nu mai este picior de animal în fermă, ci doar câțiva câini care păzesc grajdurile ce stau să se prăbușească din clipă în clipă, scrie playtech.ro.

Citeşte şi: Cristina Herea a divorţat de Mihai Benga! Cei doi au o fetiţă. Motivul despărţirii şi primele declaraţii

Anamaria Prodan, fosta soţie a lui Laurenţiu Reghecampf, nu pare surprinsă de situaţia în care a ajuns acesta. „Nu vreau să îmi mai asociați numele cu al lui Reghecampf, decât atunci când vine vorba de istoria pe care amândoi am făcut-o în fotbal și când vine vorba de anii frumoși, unde am dat exemplu de familie perfectă în Romania! Ce face azi Reghe, cum a decăzut Reghe…Nu pot să văd și să comentez. Îmi pare rău să aud și să văd așa imagini cu ferma!”, a spus Anamaria Prodan.

Citeşte şi: Ce avere ar urma să împartă Andra şi Cătălin Măruţă la divorţ. Sunt împreună de 20 de ani şi au doi copii

„Îmi pare rău să aud că nu mai este pe nicăieri în fotbal, îmi pare rău de toată munca noastră de 17 ani. Îmi pare foarte rău de el, dar sper din toată inima să realizeze în ce situație este, să își dea cu apă pe față, să se ridice, căci dacă nu se ridică acum urgent, se alege praful de el și de toată munca noastră, de atât de mulți ani. Cred că nu conștientizează unde este azi, față de unde era alături de familia lui. Pe de o parte, este firesc, căci dacă nu dai atenție cand cineva te ajută enorm, te ridică și te trage numai spre cer. Dacă tu ești în lumea ta, nu conștientizezi cât de greu a fost sa ajungi atât de sus. Este cumplit! Sincer, mă uit și îmi vine să plâng când văd cum s-a ajuns, dar i-am spus de ani de zile: alegerile ieftine te vor costa cumplit de scump! Îi doresc baftă și putere multă!”, a mai spus Anamaria Prodan.

Spynews
Alex Bodi, adevărul despre triunghiul amoros în care ar fi fost implicat! Ce spune afaceristul despre bărbatul cu care se vehiculează că ar avea conflicte și fosta iubită: "Sunt niște..." / VIDEO
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Cine este patronul lanțului de patiserii Luca. Simigeriile au împânzit Bucureștiul și au ajuns chiar și în Polonia
Capital.ro
Ungaria e blocată. Viktor Orban a dat ordinul peste graniță. Este oficial
Playtech.ro
WOW ce schimbare. Pugilista Imane Khelif, transformare ȘOCANTĂ după ce s-a machiat
DailyBusiness
Lovitură pentru bărbaţii cu vârste cuprinse între 18 şi 27 de ani. ARMATA DEVINE OBLIGATORIE!
Adevarul
Armata ucraineană a publicat înregistrări video cu operaţiunile din primele ore ale ofensivei în provincia Kursk VIDEO
Spynews
Bătaie ca-n filme la concertul lui Babasha. Spectatorii şi bodyguarzii s-au încăierat în fața scenei. O polițistă a ajuns la spital / VIDEO
Spynews
La ce intervenție chirurgicală a apelat ispita Eric, de la Insula Iubirii! Și-a făcut o schimbare vizibilă la nivelul feței | FOTO
Evz.ro
Mulți români fac asta și riscă. Amenda e de 45.000 de lei
Ego.ro
Nu s-au mai putut abține și și-au dat frâu liber sentimentelor, chiar dacă au fost filmați, la Insula Iubirii FOTO
Prosport.ro
FOTO. Una dintre cele mai frumoase femei din lume și-a provocat fanii cu un selfie interzis
wowbiz.ro
Trecutul dureros al Ioanei, tânăra din Suceava care și-a pus capăt zilelor. Ce a suportat ani la rând?
Cancan.ro
Cauza morții regizorului Bogdan Budes. Ce s-ar fi întâmplat cu el, în timpul nopții. Detalii
Playsport.ro
Ea este femeia care poate lua FCSB de la Gigi Becali: "Inteligență debordantă, poate să țină echipa de acum"
kanald.ro
Trupul neînsuflețit al bărbatului care și-a salvat fiica de la înec, în stațiunea Jupiter, a fost găsit. Martorii de pe plajă fac declarații cutremurătoare: „A strigat după ajutor”
Capital.ro
Serviciul militar se reintroduce din ianuarie 2025. Vor fi recrutați bărbații de peste 18 ani
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
GALERIE FOTO. Anamaria Prodan, apariție incendiară în costum de baie. Impresara nu are inhibiții la 51 de ani
stirilekanald.ro
Un bilet la Telecabina Bușteni, mai scump decât un zbor la Milano! Ireal cât costă
substantial.ro
Armata ucraineană distruge un pod cheie în regiunea Kursk, izolând orașul Glușkovo
MediaFlux
A ÎNCEPUT DISTRIBUIREA PENSIILOR MAJORATE! Vine POȘTAȘUL
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...