Anamaria Prodan a dezvăluit cu lacrimi în ochi ultimele cuvinte ale mamei ei: „Cel mai greu moment al vieţii mele, cuvintele au fost atât de grele!”

Anamaria Prodan își aduce aminte ultimele cuvinte ale mamei sale, care a murit în urma unei boli foarte răspândite astăzi. Cuvintele au marcat-o pe viaţă pe impresară.
Filip Stan
20 aug. 2024, 21:46
Anamaria Prodan a dezvăluit cu lacrimi în ochi ultimele cuvinte ale mamei ei:
Ionela Prodan ar fi împlinit 76 de ani

Anamaria Prodan a vorbit în podcastul lui Teo Trandafir despre ultimele cuvinte adresate de mama ei. Nu doar că au marcat-o, dar au făcut-o să simtă neputincioasă în fața cancerului de care suferea propria-i mamă.

„La un moment dat, când am fost la Fundeni, trebuia să îi fac mamei niște analize și le-am rugat pe asistente să mă ajute. În schimb, când am fost în Turcia, unde toată lumea venea cu probleme de cancer — mama avea niște pete pe ficat, dar era ok, pentru că ficatul se regenerează (…) — ea îmi spunea mereu: „Tu poți să mă salvezi, pentru că tu poți să faci orice pe pământul ăsta.”

Iar cuvintele acestea au fost atât de grele… Nu cred că pe pământul acesta am purtat vreodată ceva mai greu în suflet și pe umeri. Niciodată. Orice încercam, într-o disperare, îmi dădeam seama că totul se năruia”, spune Anamaria Prodan, în podcastul lui Teo Trandafir.

Ionela Prodan ar fi împlinit 77 de ani. Gestul făcut de Anamaria a impresionat internauții: „Ai fost, eşti şi vei rămâne îngerul nostru păzitor”

Impresara a făcut tot ce putea pentru a-și salva mama, însă ea realiza că, deși avea toată bogăția din lume, nu putea face nimic pentru a o scăpa de cancer. Deși inițial situația se stabilizase, cancerul se răspândise și la pancreas, iar de acolo în tot corpul. Din păcate, cancerul de pancreas nu are niciun tratament.

„Am fugit în Cuba și în 3 zile am rezolvat totul acolo. Am tratat cancerul, pentru că era peste tot. L-am tratat la plămâni și totul părea să meargă bine. La plămâni, cumva, se rezolvase, pentru că ei, în Cuba, au un vaccin pentru așa ceva. Când s-a ridicat și începuse să fie ok, a început să aibă probleme cu pancreasul. Acolo nu mai aveam ce să facem.

Am încercat să o operăm, dar de la pancreas s-a răspândit la oase, la creier, stomac, peste tot. Stăteam neputincioasă, pentru că nu puteam face nimic, cu toți banii din lume, cu toate relațiile și tot renumele obținut într-o viață. Nu puteam să fac nimic. O neputință cumplită și cred că acela a fost cel mai greu moment al vieții mele. Iar pe lângă acesta, nu cred că ceva mă mai putea doborî cu adevărat, pentru că era un eșec dublu pentru mine — nu puteam să fac nimic și nu puteam să o ajut pe ea, care îmi cerea ajutorul. Dar acele cuvinte… „Tu poți să faci orice…””, spune Anamaria Prodan, potrivit sursei menționate.

Citește și: Avertisment teribil făcut de Ionela Prodan înainte de a muri despre Reghecampf. „Așa a fost, că Ionela a avut dreptate!”


Mama Anamariei Prodan a fost Ionela Prodan, o cunoscută interpretă de muzică populară din România. Ionela Prodan a fost una dintre cele mai apreciate cântărețe de muzică folclorică din țară, având o carieră impresionantă care s-a întins pe mai multe decenii. Era renumită pentru vocea sa puternică și pentru interpretarea cântecelor tradiționale din Oltenia.

Ionela Prodan s-a născut pe 6 octombrie 1947, în Dăbuleni, județul Dolj, și a debutat în muzica populară în anii ’60, câștigând treptat o popularitate uriașă. A fost implicată în numeroase turnee atât în România, cât și în străinătate, promovând cultura și tradițiile românești pe scena internațională.

În ultimii ani de viață, s-a dedicat și altor activități, inclusiv unor inițiative legate de cultură și tradiții. De asemenea, a fost o mamă devotată pentru copiii săi, printre care și Anamaria Prodan.

Ionela Prodan a decedat pe 16 aprilie 2018, după o luptă cu o boală gravă. Moartea sa a lăsat un gol în inimile multor români, dar mai ales în viața Anamariei Prodan.

Spynews
Surpriza anului în televiziune! O emisiune fenomen, un brand în presa de monden, revine în curând! Antena Stars pregătește lovitura
Bzi.ro
Andreea Bălan, provocatoare într-un costum de baie minuscul! A făcut senzație pe plajă, la 40 de ani
Fanatik.ro
Orașul celebru din România care s-a depopulat masiv. E considerat o adevărată perlă a turismului românesc, vizitat de sute de mii de turiști, dar părăsit de locuitori, mai are doar 4.060
Capital.ro
Decizia ISTORICĂ luată de PUTIN azi, 20 august. E pentru prima oară. Rușii nu uită
Playtech.ro
WOW cum arată casa lui Alain Delon din Franța. E UNICĂ în lume, nimeni NU are așa vilă
DailyBusiness
AVERTISMENT DE LA POLIȚIE PENTRU PĂRINȚI! Nu faceți asta pe litoral
Adevarul
Portretul șefului FSB care ar putea ajunge pe scaunul lui Vladimir Putin
Spynews
A fost înregistrat primul deces din cauza virusului West Nile în România. Alți doi pacienți au ajuns la spital, iar unul dintre ei e în stare gravă
Spynews
Lovitură grea pentru Brad Pitt! Fiica Angelinei Jolie a renunțat oficial la numele tatălui ei
Evz.ro
Când este benefic să mănânci ultima masă a zilei. Sfaturi pentru a-ți îmbunătăți programul zilnic
Ego.ro
Singura femeie care l-a părăsit pe Alain Delon i-a înnebunit pe bărbați cu trupul ei! FOTO incredibile, la 58 de ani
Prosport.ro
FOTO. E gata să se dezbrace total. „Cred că sunt hot. Vreau să-mi arăt corpul”
wowbiz.ro
Vacanța de vară, prelungită! Anunț de ultimă oră pentru elevi
Cancan.ro
Imagini tulburătoare cu ispita Diandra pe Instagram! Ireal cum arată după ultima intervenție estetică
Playsport.ro
Cum a fost surprins Rică Răducanu la terasa pe care o are la Neptun. Celui care l-a filmat nu i-a venit să creadă
kanald.ro
Momente de coșmar pentru pensionarii care și-au primit deciziile de recalculare! „Mi s-au tăiat 500 de lei”. Românii s-au strâns, revoltați, în fața caselor de pensii
Capital.ro
Te lasă cu zero lei pe card. Avertisment pentru toți șoferii din România. Îți golește contul pe loc
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Românca și-a părăsit soțul în America și se iubește cu un milionar celebru!
stirilekanald.ro
"A strigat 'tati' și..." Tatăl băiețelului de 8 ani mort la cursurile de înot, mărturii cutremurătoare
substantial.ro
Lansetele Okuma: performanță și inovație pe malul apei
MediaFlux
LOVITURĂ TOTALĂ pentru DONAL TRUMP! NIMENI nu se AȘTEPTA la asta în ALEGERILE din SUA
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...