Anamaria Prodan a fost prinsă de paparazzi. Cine este bărbatul misterios FOTO

Anamaria Prodan a revenit din Dubai şi a ţinut să-i fie remarcată prezenţa în Bucureşti. Sexy impresara a fost fotografiată la un restaurant de fiţe din Capiatală.
Alina Costache
07 sept. 2021, 13:22
Anamaria Prodan a fost prinsă de paparazzi. Cine este bărbatul misterios FOTO

Anamaria Prodan încearcă prin toate metodele să-l recucerească pe Laurenţiu Reghecampf. A plecat departe de el, dar l-a bombardat cu imagini incendiare din Dubai, însă metoda nu a prea dat roade. Fotografiile cu o tânără sexy lângă maşina Soarelui ei a făcut-o să-şi cumpere de urgenţă bilete retur şi să revină la Bucureşti. Sexy-impresara  a fost surprinsă alături de doi bărbaţi, într-un local exclusivist din Bucureşti. Este vorba despre doi apropiaţi ai cuplului. În timp ce Laurenţiu Reghecampf este în cantonament cu Universitatea Craiova pentru a pregăti reluarea campionatului, Prodanca s-a relaxat în Bucureşti, probabil încercând să pună presiune prin apropiaţi pentru reîntregirea familiei.

Anamaria Prodan a fost însoţită de fiica ei, Sarah. Prodanca s-a conversat minute bune cu cei doi bărbați. Cei doi sunt unii dintre finii familiei Reghecampf, conform evz.ro.

Sarah este în continuare în vacanță și nu a început nici antrenamentele, astfel poate profita de timpul liber și îl petrece cât mai mult alături de mama ei. De când este în România, Sarah Dumitrescu, nu a ieșit în cluburile sau cafenelele din Capitală, ci doar la masă sau prin centrele comerciale alături de frații ei.

Anamaria Prodan, reuniune urgentă de familie. Ce se întâmplă cu divorţul

Anamaria Prodan este dispusă să facă un sacrificiu suprem pentru a-şi salva căsnicia cu Laurenţiu Reghecampf. Deşi a negat cu vehemenţă şi, totodată, a cerut dovezi clare cu privire la infidelitatea soţului său, Anamaria Prodan a spus că ar fi dispusă să îl ierte în cazul în care zvonurile privind amantele se vor adeveri.

https://www.instagram.com/p/CTbju_DDkpu/?hl=ro

„Atunci va sta în mijlocul familiei lui, se va uita în ochii copiilor lui, și toți am discuta. Și, cum întotdeauna am fost un tot unitar, probabil că, la cât de mult îl iubim, da, l-am ierta. Și eu și copiii. Dacă ar recunoaște că a greșit și ne-ar spune ce l-a îndemnat să facă așa ceva, el ar fi din nou, soarele nostru. V-am mai spus. Închizi iarăși ochii să treacă furtuna și să nu te rănească nisipul care îți poate intra în ochi. Numai un om pe care Dumnezeu îl iubește mult poate avea parte de ceea ce are Laurențiu din partea noastră”, a spus Anamaria.

Anamaria Prodan, reacţie dură despre „presupusul amant de azi”: „Prea v-am lăsat milogilor să vă faceți de cap, vă bat cu o singură mână”

Anamaria Prodan se pare că este pe drumul cel bun. Laurenţiu Reghecampf a făcut un gest incredibil pentru Anamaria Prodan, deşi cei doi sunt în plin scandal de divorţ. Reghecampf i-a făcut cadou un ceas de zeci de mii de euro soţiei sale. Anamaria Prodan s-a mândrit pe reţelele de socializare cu ceasul care valorează peste 30.000 de euro. Mai mult, Anamaria Prodan a lansat o avalanşă de complimente la adresa soţului său, deşi sunt tot mai multe zvonuri cu privire la divorţul dintre ei.

Pe lângă haştag-ul „te iubesc”, Anamaria a ţinut să îl mai complimenteze pe Laurenţiu Reghecampf încă de două ori: „soţul perfect” şi „îmi iubesc soţul”

 

Spynews
EXCLUSIV | Cât s-a împrumutat Andrei Versace de la cămătari înainte să moară. Suma a tocat-o la ruletă, în câteva mâini
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Cum se spune corect: “viruși” sau “virusuri”? Confuzia pe care o fac mulți români
Capital.ro
Dispar banii cash. Capcana de care oamenii n-au fost conștienți. Băncile dau banii înapoi
Playtech.ro
Două eleve din România au obținut 2 medalii de argint și 2 de bronz la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2024
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Cum a fost păcălit un român să se căsătorească cu o indiancă în Marea Britanie
Spynews
Scandal monstru între Florin Salam și Tzancă Uraganu! Scenă ireală petrecută între cei doi artiști, cu tentă penală | VIDEO
Spynews
Imagini de Evul Mediu la Iași! Scandal cu pistoale și cuțite în plină stradă. Ireal ce a generat tulburătoarele scene | VIDEO
Evz.ro
Avertisment pentru utilizatorii de iPhone și Android. Riscuri mari la încărcarea prin USB
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Roxana Dobre l‐a părăsit pe Florin Salam! Și-a luat copiii și a fugit
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Un bărbat a fost reținut de polițiști, după ce a înjunghiat un tânăr la o terasă din Neamț. Totul ar fi pornit de la un conflict spontan
Capital.ro
Autonomie în Ținutul Secuiesc! S-a aflat marele plan al maghiarilor: Îi vindeți pe români
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
Ultimele cuvinte ale lui Sorin Nazîru când agoniza: Se văita că...
substantial.ro
Primele decese din lume cauzate de virusul Oropouche înregistrate în Brazilia
MediaFlux
BANI în plus la PENSIE. Pensionarii care vor beneficia de 2 MAJORĂRI
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!