Anamaria Prodan a răbufnit: „Am adus bani de la mine de acasă”

Anamaria Prodan este nevoită, din Dubai, să se apere de tot felul de acuzaţii, de la cele intime, la cele profesionale.
Filip Stan
31 aug. 2021, 09:11
Anamaria Prodan a răbufnit:

Ziua şi scandalul pentru Anamaria Prodan. Impresara nu mai ştiue cum să o scoată la cap cu problemele conjugale, dar şi cele profesionale nu par să meargă pe făgaşul normal. Numele ei a apărut în cazul problemelor financiare cu care se confruntă Dunărea Călăraşi, formaţie antrenată de Dan Alexa, despre care presa de scandal ar fi scris că ar fi fost „amantul” sexy-impresarei.

Clubul din Liga a II-a a intrat în insolvenţă, iar fostul preşedinte, Florin Brişan, a fost trimis în judecată pentru delapidare. Cele mai multe transferuri, făcute în perioada în care echipa era în Liga 1 şi a acumulat mari datorii, au fost realizate prin intermediul Anamariei Prodan.

Anamaria Prodan încă nu vrea să creadă în amante: „La cât îl iubim, probabil îl vom ierta, e Soarele nostru”
Anamaria Prodan s-a apărat vehemen în faţa noilor acuzaţii. „Nu am încasat, furat sau păcălit clubul Dunărea Călăraşi! Dimpotrivă, le-am adus bani de la mine de acasă să poată merge mai departe, bani pe care nici în ziua de azi nu i-am mai recuperat! Nu am furat un leu în viața mea de la nimeni şi am ajutat cluburile de parcă sunt ale mele!”, a transmis Anamaria Prodan pe contul ei de Instagram.

https://www.instagram.com/p/CTNOindj4vf/

Celebrul impresar s-a mutat la Dubai şi a dezvăluit că se ocupă în continuare de transferuri, în timp ce Laurenţiu Reghecampf este antrenor la Craiova. Deşi problemele dintre cei doi sunt vizibile, Anamaria Prodan îşi apăra familia. ”

„Dacă vă mai naşteţi de 1.000.000 de ori nu o să simțiți dragostea pe care noi o avem! Dacă vă mai naşteţi de 10.000 nu veți avea soţ ca al meu, dacă vă mai naşteţi de 10.000 de ori nu veți avea familie ca a noastră! Legat de subiectul cu Alexa, presupusul amant al meu, de azi, pe care-l mai aud ca îndrăznește sa pronunțe așa mitocănie, îl bat cu o singura mană pană nu mai știe cu buletinul în mană cum îl cheamă!”

Ana Maria Prodan, cel mai dur atac la adresa celor care l-au desființat pe Reghe: „Nu vă pasă că distrugeți și otrăviți mintea și sufletele copiilor?!”

În repetate rânduri, Anamaria Prodana a încercat să lămurească acest subiect și a declarat că între ea și antrenor e doar o relație strânsă de prietenie:  „Mie mi-e superdrag Alexa. Este sufletul meu, iar Laur știe. Dan este cel mai apropiat om de-al nostru. Dan este un produs al meu, Laur nu prea are treabă cu el. Ei vorbesc doar despre fotbal, de-ale lor. Eu când mă implic în viață unui antreor, jucător, vreau să fiu ascultată la secundă! Atunci a fost un scandal și am greșit când am ripostat. Eu când fac ceva pentru cineva, muncesc și când nu sunt apreciată înnebunesc,” a afirmat Anamaria în trecut la emisiunea lui Ovidiu Ioanițoaia.

Invitată în trecut la GSP Live, Anamaria Prodan a vorbit pe larg despre relațiile profesionale pe care le-a avut de-a lungul timpului cu oamenii de fotbal din România și cum a reușit să aibă succes într-o lume dominată de bărbați.

La acuzațiile legate de infidelitate, Anamaria Prodan a răspuns că nu ar fi rezistat în fotbal dacă era prostituată și, în plus, ea urăște la rândul său trădarea și trădătorii.

„S-a spus despre mine că am fost cu Ioan Neculaie de la Brașov, cu Cornel Penescu de la FC Argeș, cu Horia Sabo de la Poli Iași. Niciodată nu rezistam între toți bărbații din fotbal dacă eram prostituată și dacă mă duceam cu ălă, cu ăla și cu ăla. Te-ar da în primire în secunda doi. Nu puteam să ajung numărul 1 dacă făceam așa ceva. 

Anamaria Prodan ameninţă cu dezvăluiri scandaloase: „O să-i fie rușine să mai iasă din casă”

Sunt o femeie șarmantă și îngrozitor de deșteaptă și abilă. Dacă vreau ceva, nu-mi stau în cale o mie de bărbați. Am o forță fantastică de a convinge și de a face lucrurile să iasă așa cum vreau. 90% dintre bărbații din fotbal încearcă lucruri cu mine. În momentul în care amesteci meseria cu culcatul cu anumiți oameni, ești gata‘, a declarat atunci Anamaria Prodan.

„Dacă urăsc ceva pe pământul ăsta și nu pot să iert e trădarea. Urăsc trădătorii cu patimă! Sunt proastă, cred exagerat de mult în oameni și în prietenie’, a completat impresara.

Spynews
Horoscop miercuri, 24 iulie 2024: Peștii vor avea parte de o surpriză plăcută
Bzi.ro
Momentul în care polițiștii din Leeds, Anglia, iau cu forța copiii rromilor! De aici a început tot scandalul – VIDEO
Fanatik.ro
Se schimbă vremea în România: un ciclon cu temperaturi scăzute și furtuni puternice ajunge în țara noastră
Capital.ro
Amendă dacă nu ai acest aparat în mașină. Este obligatoriu pentru șoferi
Playtech.ro
Se închide circulația pe Autostrada Soarelui! Pe unde să circuli ca să ajungi la mare
DailyBusiness
Ce pensie vei primi dacă ai lucrat 15 ani cu carte de muncă
Adevarul
Argument neobişnuit folosit de o avocată din Italia pentru a salva un urs care a atacat un turist: poate fi relocat în România
Spynews
Suspectul în cazul crimei din Brăila și-a sunat mama din arest! Ce i-a spus despre acuzațiile procurorilor
Spynews
Mâncare cu viermi pentru bolnavii de leucemie. Ce spun cei de la Spitalul Fundeni din Capitală / Video tulburător
Evz.ro
Acești șoferi nu mai au scăpare. Amenzile curg în ultima vreme
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Fotomodelul de 33 de ani se iubește în secret cu jucătorul mai tânăr cu 11 ani decât ea!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Ultimele ore din viața lui Andrei Versace. Pe cine a sunat înainte de a muri și ce i-a cerut să-i aducă 😲
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Primele declarații făcute de presupusul autor al crimei din Brăila: „Am fost acolo”. Ce spune bărbatul despre vizita făcută Marinei, doctorița ucisă în propriul cabinet
Capital.ro
Au intrat banii pe carduri. Statul a efectuat plățile pe 22-23 iulie. Românii să-și verifice contul
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cuplu bombă în sportul românesc: Denis Alibec se iubește cu Anca Surdu, o gimnastă campioană europeană și mondială, devenită vedetă TV la Exatlon
stirilekanald.ro
Bombă în cazul morții lui Andrei Versace! Cine era cu el în apartament
substantial.ro
Sms Candidat al Partidului Democrat, Kamala Harris Se Apropie de Donald Trump în Sondaje
MediaFlux
BANI ÎN PLUS pentru 3 milioane de pensionari. Care va fi CEA MAI MICA pensie
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!