Anamaria Prodan a răbufnit după ce vila de la Snagov a fost pusă sub sechestru: „Reghe nu și-a plătit datoriile. Am opțiunea să cumpăr partea aceea”

Anamaria Prodan a vorbit despre faptul că vila de la Snagov a fost pusă sub sechestru. Reghe are datorii la Universitatea Craiova, iar pentru recuperarea sumelor împrumutate, i s-a scos la licitație partea lui de casă.
Alina Costache
17 aug. 2024, 08:18
Anamaria Prodan a răbufnit după ce vila de la Snagov a fost pusă sub sechestru:
Anamaria Prodan a răbufnit

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf sunt despărțiți de trei ani, însă nu au reușit să definitiveze procesul de divorț, chiar dacă amândoi spun că își doresc liniște. Lucrurile se complică tot mai tare, astfel că au ajuns să aibă numeroase procese în Instanță, unul împotriva altuia, însă cel mai sensibil subiect este împărțirea averii.

Citește și: Anamaria Prodan aruncă bomba despre posibila despărţire: „Habar nu am dacă Ronald Gavril o să mai fie mâine în viața mea”

Anamaria Prodan, despre sechestrul pus pe vila de la Snagov

Impresara a dezvăluit că lucrurile sunt, de fapt, mult mai complicate, fiindcă din cauza datoriilor pe care Laurențiu Reghecampf le are, Mihai Rotaru i-a pus sechestru pe partea lui din casa de la Snagov pentru a-și recupera banii.

O familie perfectă, cum formez eu cu Ronald, pentru că noi ne numim o familie. Este întreruptă această fericire și liniște a noastră de procesele lui Reghe, amanta lui Reghe, circuri, care mă dernajează pe secundă când primesc citație.

Uită-te cine face recurs pe portal. Eu am prezentat actele. El zice: „sunt prizonier în această căsnicie’. 10 cuvinte, atât. Cine îl ține? De ce nu vine la notar? De ce nu vii ca bărbatul? Săracul nu a avut niciodată mai multe de două case cu mine, pe care s-a pus sechestru după cum știi, iar partea lui a fost scoasă la licitație.

Vine cineva se roagă de el să plătească datoriile făcute peste tot, de data aceasta la Mihai Rotaru de la Universitatea Craiova. Nu vrea să plăteacă, Mihai Rotaru a câștigat procesul. Ce a făcut el în toată viața asta? O casă în America, una la Snagov, din milioane făcute. Mă opresc aici.„, a spus Anamaria Prodan în podcast-ul lui Teo Trandafir.

Anamaria Prodan a explicat că situația nu este deloc un confortabilă pentru ea, mai ales că în casa de la Snagov locuiește alături de Bebe, fiul lor, fiindcă ceilalți copii sunt stabiliți în alte țări. Însă, vrea să cumpere jumătatea de casă, care-i aparținea lui Reghe și care a fost scoasă la licitație în prezent.

Am prima opțiunea să cumpăr jumătatea aceea, pe care Mihai Rotaru a scos-o la licitație, o va pune la licitație. Mai ai respect față de un asemnea om, care are copii în acea casă, pe care nu-i vede niciodată de trei ani, ca și cum n-ar exista pe pământ, și îi pune și în această situație?

Ce fel de om ești, tată, părinte, bărbat? Miorlăi că stai forțat în căsnicie, prima oară erai în Arabia Saudită și nu ai venit, apoi ai făcut recurs să nu port eu numele de Reghecampf și tot așa”, a mai dezvăluit Anamaria Prodan.

Spynews
Alex Bodi, adevărul despre triunghiul amoros în care ar fi fost implicat! Ce spune afaceristul despre bărbatul cu care se vehiculează că ar avea conflicte și fosta iubită: "Sunt niște..." / VIDEO
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Drumul spectaculos din România care a fost reabilitat recent. Trece prin inima munților
Capital.ro
Mașinile care sunt interzise. Restricția intră în vigoare începând cu 20 august
Playtech.ro
WOW ce schimbare. Pugilista Imane Khelif, transformare ȘOCANTĂ după ce s-a machiat
DailyBusiness
Șeful Casei de Pensii face un anunț IMPORTANT. Promisiunile încep să curgă de anul viitor!
Adevarul
Cine sunt cei doi britanici condamnați la închisoare după ce au atacat mașina unor români în Hull. Dezvăluiri incendiare din sala de judecată
Spynews
Bătaie ca-n filme la concertul lui Babasha. Spectatorii şi bodyguarzii s-au încăierat în fața scenei. O polițistă a ajuns la spital / VIDEO
Spynews
La ce intervenție chirurgicală a apelat ispita Eric, de la Insula Iubirii! Și-a făcut o schimbare vizibilă la nivelul feței | FOTO
Evz.ro
Risc pentru sănătate. Cum bolul de apă al câinelui poate fi periculos
Ego.ro
Nu s-au mai putut abține și și-au dat frâu liber sentimentelor, chiar dacă au fost filmați, la Insula Iubirii FOTO
Prosport.ro
FOTO. Una dintre cele mai frumoase femei din lume și-a provocat fanii cu un selfie interzis
wowbiz.ro
Trecutul dureros al Ioanei, tânăra din Suceava care și-a pus capăt zilelor. Ce a suportat ani la rând?
Cancan.ro
Ea e Cătălina Iacob, tânăra care a murit în Brâna Aeriană din Munţii Bucegi. Iubea traseele montane şi urşii
Playsport.ro
Ea este femeia care poate lua FCSB de la Gigi Becali: "Inteligență debordantă, poate să țină echipa de acum"
kanald.ro
Trupul neînsuflețit al bărbatului care și-a salvat fiica de la înec, în stațiunea Jupiter, a fost găsit. Martorii de pe plajă fac declarații cutremurătoare: „A strigat după ajutor”
Capital.ro
Obligatoriu pentru românii cu buletin. Este regulă pentru cei care au carte de identitate
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
GALERIE FOTO. Anamaria Prodan, apariție incendiară în costum de baie. Impresara nu are inhibiții la 51 de ani
stirilekanald.ro
Un bilet la Telecabina Bușteni, mai scump decât un zbor la Milano! Ireal cât costă
substantial.ro
Președintele rus Vladimir Putin va vizita Azerbaidjanul pe 18 și 19 august
MediaFlux
Cum îți dai seama dacă PENISIA a fost RECALCULATĂ GREȘIT
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...