Anamaria Prodan, armistiţiu cu Reghe pentru vila de 3 milioane de euro, dar nu fără atacuri: Să-i fie rușine lui Reghecampf!

Datoria lui Laurențiu Reghecampf către Universitatea Craiova se ridică la suma de 300 de mii de euro, iar Anamaria Prodan riscă să aibă colocatari nedoriţi în partea de vilă a fostului soţ. Divorţul se reia abia pe 9 octombrie.
Filip Stan
23 aug. 2024, 18:56
Anamaria Prodan, armistiţiu cu Reghe pentru vila de 3 milioane de euro, dar nu fără atacuri: Să-i fie rușine lui Reghecampf!
Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au făcut circ cu poliția de față

Anamaria Prodan l-a atacat cum a putut mai bine pe „şomerul” dator Laurenţiu Reghecampf, dar acuzele s-au întors ca un bumerang împotriva impresarei care trebuie să facă echipă cu Laurențiu Reghecampf în procesul de sechestru pe vila de 3.000.000 de euro, deschis de Mihai Rotaru.

Laurențiu Reghecampf (48 de ani) a pierdut litigiul cu Universitatea Craiova. Patronul clubului, unde acesta a activat ca antrenor, l-a dat în judecată pe Reghe pentru că nu a achitat suma de 200 000 de euro, reprezentând clauza de reziliere a contractului pe care a activat-o, anul trecut, pentru a pleca la echipa arabă Al-Tai.

Antrenorul îi este dator lui Mihai Rotaru 300 000 de euro, bani pe care Reghe nu i-a achitat până la acest moment, bazându-se pe prietenia sa cu patronul Universității Craiova.

Mihai Rotaru a solicitat vânzarea imobilului pentru a recupera banii pe care fostul tehnician al celor de la Universitatea Craiova îi datorează. Agentul FIFA a reacționat, explicând situația și ce urmează să se întâmple în legătură cu acest ordin judecătoresc. Anamaria Prodan subliniază că acest proces va fi de lungă durată și că va face front comun cu fostul ei soț, Laurențiu Reghecampf, pentru a se asigura că vila rămâne în patrimoniul familiei.

Anamaria Prodan, mai fericită ca niciodată în brațele lui Ronald Gavril. Cum s-au cunoscut cei doi îndrăgostiți: „Din secunda aia eu am știut că el va fi bărbatul meu”

„Se interpretează foarte mult și se scriu zeci de articole. Este firesc. Numele Prodan vinde. Este un proces care va dura. Nu se scoate la licitație mâine. Nu se împarte mâine. Este un proces mult mai complex. Toți avem avocați, care se ocupă de fiecare proces în parte.

De data asta trebuie sa fiu lângă Reghecampf. Cum sună asta, nu? Aiurea total. Glumesc. Trebuie să lupt pentru casa asta, căci este a copiilor mei. Și cu siguranță nu am să stau liniștită, așa cum stă Reghe. El nu mai are nimic de pierdut, căci a pierdut totul din toate punctele de vedere.

Dacă acest individ avea echilibru, respect, minte si educație nu ajungea în situația asta niciodată. Simplu, dacă Reghe avea puțină mândrie nu-și vindea familia, nu aștepta să i se pună sechestru pe averea copiilor lui.

Ce făcea Anamaria Prodan în vila pe care s-a pus sechestru. De ce e atât de atașată de acel imobil. „Prietenii mei spun că sunt psihopată”

Nu ne punea niciodată în în situația asta. Reghecampf s-a pierdut cu totul, a trădat și a vândut într-o secundă, ca Iuda, totul.

Principala lui calitate asta este trădarea. Și-a pierdut mândria, demnitatea, respectul și în fața societății și în fața familiei lui. Vă spun sincer și din tot sufletul, orice a fost, orice am făcut, acest suflet mic numit Reghecampf este de domeniul trecutului”, a spus Anamaria Prodan, potrivit Digi Sport.

În urmă cu câteva zile, Anamaria Prodan a avut o reacție vehementă la adresa fostului ei soț, Laurențiu Reghecampf, după ce Mihai Rotaru a reușit să pună poprire pe vila de la Snagov, pe care o dețin împreună. Proprietatea este acum scoasă la licitație, iar impresara intenționează să cumpere partea lui Laurențiu Reghecampf pentru a nu pierde casa.

„Prima opțiune, să cumpăr partea lui de casă pe care Mihai Rotaru și Universitatea Craiova au pus poprire și au scos-o la licitație în contul datoriilor pe care le are! Îmi este lehamite de un asemenea om. Să-i fie rușine lui Reghecampf. Așa bărbat… așa om… așa tată… în ce situație a ajuns… Ferească Dumnezeu!

Un caracter oribil, un monstru de om. Să ajungi să ți se pună popriri pe părțile tale din casa familiei, pe care trebuia să o lași copiilor tăi, este cumplit”, a spus Anamaria Prodan, potrivit Fanatik.

Un nou termen în procesul de divorț dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf este stabilit la data de 9 octombrie 2024.

Spynews
Liviu Vârciu și Anda Călin s-au căsătorit religios tot astăzi, după cununia civilă! Imagini exclusive de la biserica unde și-au jurat iubire pentru totdeauna / VIDEO
Bzi.ro
Cum scapă Mirela Vaida de kilogramele acumulate în vacanță. Ieșeanca a recunoscut: „Îmi plac mâncărurile bine făcute!”
Fanatik.ro
Ce a pățit un român atunci când a ajuns la locul de cazare în Turcia. Vacanța s-a transformat într-un coșmar: ”După câteva zile, mi-au trimis mesaj să plătesc 325 de euro”
Capital.ro
O nouă AMENDĂ pentru români. S-a dat lege în România, dar zeci de persoane o încalcă
Playtech.ro
Zi neagră în România! A MURIT cel mai mare român din toate timpurile, ce tragedie fără margini
DailyBusiness
Anunț de ultimă oră despre FACTURI. Trebuie să afle toți românii
Adevarul
Carmen Dan acuză „statul subteran” că a fabricat dosarul penal care o vizează pe sora ei: „Doamna ministru, nu te gândi să candidezi!”
Spynews
Jucător de fotbal, prăbuşit pe teren în timpul meciului! Sportivul în vârstă de 27 de ani s-ar confrunta cu probleme cardiace / VIDEO
Spynews
”Mâine strângem mieii". Discuțiile șocante dintre Andrew și Tristan Tate au fost făcute publice. Cum ar fi vorbit despre femeile care ar fi lucrat pentru ei
Evz.ro
Văduva bogată de pe Netflix spulberă topurile. Cine îi descoperă marele secret
Ego.ro
ATENȚIE, pensionari! Ce faci dacă primești o pensie MAI MARE decât te așteptai
Prosport.ro
Fostul vicepreședinte al Parlamentului Republicii Moldova i-a cerut lui Ion Țiriac să îi premieze și pe medaliații olimpici de peste Prut ca pe „frații” lor români: „Nu suntem o Țară?”
wowbiz.ro
Roxana Dobre a tăcut cât a tăcut, dar nu a mai suportat și a spus adevărul despre despărțirea de Florin Salam! Motivul pentru care a dispărut din me
Cancan.ro
Au pus 'taxă' pe memoria Corneliei Catanga! Aurel Pădureanu, dezamăgire cruntă și durere fără margini!
Playsport.ro
E INCREDIBIL cum poate să arate! Sara Carboneră, RĂVĂȘITOARE după ce a învins cancerul și a divorțat de Casillas! Cum a apărut pe plajă
kanald.ro
Șoferii care dețin permis categoria B pot conduce motociclete, de azi! Care sunt condițiile de care trebuie să țină cont conducătorii auto
Capital.ro
Simona Halep a suferit cumplit. ITIA a luat o decizie extraterestră
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare în costum de baie cu una dintre cele mai frumoase femei din fotbalul românesc!
stirilekanald.ro
Știrea momentului! Dana Marijuana, internată la PSIHIATRIE! Dezvăluiri de ultimă oră
substantial.ro
Casa Albă respinge zvonurile despre eșecul discuțiilor privind armistițiul din Gaza
MediaFlux
ARMATA Română a LOVIT Polonia! ALERTĂ de SECURITATE în NATO
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...