Anamaria Prodan, atac la Reghecampf după scandalul cu Poliția: „Nu sunt nici neajutorată, nu sunt nici de pe stradă, nu-s fată de oraș, mă descurc fără vreun ajutor”

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf o țin dintr-un scandal în altul, deși toți au crezut că apele s-au liniștit. De această dată a fost implicată și Poliția, totul pornind de la un skijet, proprietate comună.
Filip Stan
14 iun. 2024, 16:24
Anamaria Prodan, atac la Reghecampf după scandalul cu Poliția: „Nu sunt nici neajutorată, nu sunt nici de pe stradă, nu-s fată de oraș, mă descurc fără vreun ajutor”
Anamaria Prodan, atac la Reghecampf după scandalul cu Poliția: „Nu sunt nici neajutorată, nu sunt nici de pe stradă, nu-s fată de oraș, mă descurc fără vreun ajutor”

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf sunt protagoniștii unui nou scandal. Acum două zile, Poliția Snagov a fost solicitată la adresa unui service, iar impresara a explicat cum s-a ajuns la această situație deranjantă din nou alături de încă soțul ei.

Citește și: Anamaria Prodan, despre ultimul scandal cu Reghecampf. „Nu a venit nici la absolvirea de 10 clase a lui Bebeto, a fost Ronald”

Anamaria Prodan, atac la Reghecampf după scandalul cu Poliția

Acum două zile, Laurențiu Reghecampf a mers cu poliția peste Anamaria Prodan, acuzând că mama fiului său i-a furat un skijet proprietate comună în urma partajului. După ce imagini de la incident au făcut înconjurul internetului, impresara a vorbit și cu presa despre incident.

Întrebată de ce Laurențiu Reghecampf a făcut plângere la poliție, Anamaria Prodan a spus:

„Că cineva ne-a furat skijet-ul și barca. (…) Nu trebuie să anunți pe nimeni dacă mi se strică ceva pentru că nu-mi dă nimeni bani să repar. Niște prieteni mi-au dus skijet-ul la reparat pentru că eu aveam treabă, puneam plantele în curte și așteptam telefon să îl aducă băieții la ponton. Eu nu deranjez din fire pe cineva. Eu îmi plătesc reparațiile, mă descurc singură. De trei ani nu mi-a dat nimeni niciun leu, nu a venit Reghecampf să-mi plătească vreo factură mie sau copiilor mei, așa că de ce ar fi trebuit să-i spun că mi s-a stricat skijet-ul și nu s-a reparat? Nu sunt nici neajutorată, nu sunt nici de pe stradă, nu-s fată de oraș, sunt Anamaria Prodan care poate să-și rezolve situațiile singură, fără niciun ajutor”, a declarat Anamaria Prodan la Xtra Night Show.

După eveniment, reprezentanții Poliției Snagov au transmis un comunicat în care au explicat situația din punct de vedere legal.

„La data de de 12 iunie a.c., în jurul orei 17:47, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat prin apel 112, de către un bărbat, în vârstă de 48 de ani, cu privire la faptul că a găsit ambarcațiunea (Skijet), pe care o reclamase ca fiind furată din proprietatea sa, la o persoană din comuna Gruiu. La fața locului s-au deplasat imediat polițiștii Postului de Poliție Gruiu, care au constatat faptul că, în cadrul unei societăți comerciale, având ca obiect de activitate reparații auto și ambarcațiuni, se află skijet-ul reclamat.

În cel mai scurt timp, urmează să se deplaseze la fața locului polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Ilfov, pentru desfășurarea activităților specifice în cadrul dosarului penal deschis anterior, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt. La fața locului s-a prezentat și o femeie, în vârstă de 51 de ani, care a susținut că bunul respectiv se află în coproprietate până la soluționarea partajului. Din primele verificări efectuate nu au rezultat indicii care să ateste existența vreunei agresiuni fizice, între bărbatul care a sesizat și femeia care a sosit la fața locului”, au transmis oamenii legii.

Citește și: Anamaria Prodan, noi detalii după ultimul scandal cu Reghecampf. „Mai bine te duci pe străzi de nebun!” VIDEO

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Momentul în care polițiștii din Leeds, Anglia, iau cu forța copiii rromilor! De aici a început tot scandalul – VIDEO
Fanatik.ro
Orașul din România în care se deschide o nouă fabrică gigant. Vor fi sute de locuri de muncă, germanii au făcut o investiție de zeci de milioane de euro aici
Capital.ro
A explodat BOMBA despre Traian Băsescu! S-a aflat ce a făcut fostul președinte al României
Playtech.ro
DOLIU în muzică! Marele artist A MURIT! Fanii nu-și pot reveni!
DailyBusiness
ALERTĂ DE CUTREMUR! Două seisme au avut loc în România
Adevarul
Argument neobişnuit folosit de o avocată din Italia pentru a salva un urs care a atacat un turist: poate fi relocat în România
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Bianca Drăgușanu a avut dreptate. Bădălău a călcat strâmb de mai multe ori
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
BREAKING | Crima care a zguduit Buzăul. Și-a ucis soția cu toporul când a auzit ce dorea să facă. Martor la incident a
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Uciderea unui urs care a atacat un turist în Italia, oprită de activiști! Animalul poate fi transferat în România
Capital.ro
Când se dă permisul de conducere înapoi? Lege nouă pentru șoferii din România
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Bombă în cazul morții lui Andrei Versace! Cine era cu el în apartament
substantial.ro
Retragerea lui Joe Biden Stârnește Întrebări în Europa privind Oportunitățile Kamalei Harris
MediaFlux
ANAF va CONTROLA TOȚI românii! Vom avea CNP FISCAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!