Anamaria Prodan, cuvinte necredincioase la adresa lui Reghecampf. ”Se va alege praful de el!”

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf nu mai au nevoie de nicio introducere, fiind două nume sonore în România. Cei doi nu s-au despărțit în condiții normale, astfel că, s-au certat de nenumărate ori sau și-au aruncat replici acide. Iată ce spune în prezent impresara despre bărbatul pe care cândva l-a iubit la nebunie.
Alina Costache
21 aug. 2024, 13:39
Anamaria Prodan, cuvinte necredincioase la adresa lui Reghecampf. ”Se va alege praful de el!”

Anamaria Prodan a lansat un nou atac tăios la adresa fostului soț, Laurențiu Reghecampf, după ce acesta din urmă a pierdut un proces important cu Universitatea Craiova și i-ar fi fost pus sechestru pe casă.

Citește și Anamaria Prodan a dezvăluit cu lacrimi în ochi ultimele cuvinte ale mamei ei: „Cel mai greu moment al vieţii mele, cuvintele au fost atât de grele!”

Pe scurt, Reghecampf a plecat de la gruparea din Bănie, în septembrie 2023, fără să îi fie achitată clauza de reziliere.

Astfel, patronul oltenilor, Mihai Rotaru l-a dat în judecată și a avut câștig de cauză în instanță.

În septembrie 2023, Laurențiu Reghecampf a rupt contractul pe care îl avea cu Universitatea Craiova pentru a putea da curs unei oferte sosite din zona arabă, de la gruparea Al-Tai mai precis.

Însă, tehnicianul avea stipulată în înțelegerea cu Mihai Rotaru o clauză de reziliere, cu o valoare de 200.000 de euro.

„Reghe” i-a transmis lui Mihai Rotaru că îi va plăti din propriul buzunar respectiva sumă, însă patronul de la Universitatea Craiova nu și-a mai primit banii și a decis să îl dea în judecată pe antrenor, iar recent a sosit primul verdict din partea instanței.

Anamaria Prodan, atac dur la adresa fostei sale iubiri

Având în vedere verdictul menționat, dar și faptul că Laurențiu Reghecampf este liber de contract din aprilie 2024, după despărțirea de Al-Tai, Anamaria Prodan nu a putut rata momentul și a lansat un nou atac dur împotriva fostului ei partener de viață.

Impresara a amintit de câteva vorbe pe care le-a spus în urmă cu 3 ani, atunci când ea și Laurențiu Reghecampf au decis să se separe:

„Știi pe cine judec? Și e greu, e rău. Pe Reghecampf. Și de ce încă îl judec și mă rog la Dumnezeu să mă ajute să trec și peste asta, cu toate că l-am iertat în proporție de 99%, pentru că am realizat că nu a putut mai mult și că s-a chinuit în toți acești ani, căci el era fericit cu condiția lui, în lumea lui, cu oamenii lui de teapa lui, el acolo se simțea bărbat și bine.

Acum trei ani am spus, astăzi, țineți minte ziua în care a plecat de acasă, uitați-vă în ce mediu a intrat și vă rog să mă credeți că se va alege praful de el, de imaginea lui, de cariera lui și de viața lui.

De trei ani trăiește din rezilieri la echipe din ce în ce mai jos față de ce a fost el, astăzi, cu dreptul suspendat de a antrena, de Mihai Rotaru, fără posibilitatea de a-și achita datoriile, cu sechestre puse pe toate bunurile pe care le are”, a declarat Anamaria Prodan, la podcastul „Gând la Gând cu Teo”.

Potrivit deciziei date de instanță, Laurențiu Reghecampf ar fi primit interzis la a mai antrena în România până în momentul în care își va achita datoria față de afaceristul Mihai Rotaru.

Însă, conform spuselor Anamariei Prodan, tehnicianul nu are de gând să îi dea patronului de la Universitatea Craiova suma de 200.000 de euro:

Citește și Anamaria Prodan a avut dreptate. S-a pus sechestru pe casa lui Laurenţiu Reghecampf pentru datorii de 200.000 de euro

„Săracul nu a avut niciodată mai mult de două case cu mine, pe una s-a pus sechestru, după cum știi, iar partea lui a fost scoasă la licitație. Vine cineva, se roagă de el să plătească datoriile făcute peste tot, de data aceasta la Mihai Rotaru de la Universitatea Craiova. Nu vrea să plătească, Mihai Rotaru a câștigat procesul. Ce a făcut el în toată viața asta? O casă în America, una la Snagov, din milioane făcute. Mă opresc aici”, a completat Anamaria Prodan.

Spynews
Autoritățile au descins în această dimineață la frații Tate! Ce caută DIICOT și cine a venit de urgență alături de milionari
Bzi.ro
Doina Teodoru este noua iubită a lui Cătălin Bordea! Partenera lui chef Scărlătescu a confirmat
Fanatik.ro
De ce toate cărțile de identitate emise în ultimii ani expiră pe 3 august 2031. Scenariul în care românii nu vor mai putea părăsi țara
Capital.ro
Ungaria va bloca România. Ungurii sunt o amenințare pentru țara noastră
Playtech.ro
Cât zahăr se pune la un kilogram de prune pentru gem. Secretul care face diferența de gust
DailyBusiness
NOUA METODĂ DE FRAUDĂ prin care șoferii rămân fără bani
Adevarul
Pesticidele, la fel de periculoase ca fumatul. Riscul ascuns de cancer din spatele agriculturii moderne
Spynews
Imagini sfâșietoare cu nepoata lui Silviu Prigoană, la mormântul bunicului ei! Cristina Prigoană, îndurerată, după ce bătrânul ar fi fost îngropat fără știrea familiei | PAPARAZZI
Spynews
Anunț ANM! Instabilitate atmosferică și val de căldură în România. Cele mai noi informații despre vreme
Evz.ro
Lovitura anului în televiziune. O scandaloasă emisiune revine
Ego.ro
Singura femeie care l-a părăsit pe Alain Delon i-a înnebunit pe bărbați cu trupul ei! FOTO incredibile, la 58 de ani
Prosport.ro
FOTO. E gata să se dezbrace total. „Cred că sunt hot. Vreau să-mi arăt corpul”
wowbiz.ro
Dana Roba și Beni s-au despărțit după un an de relație: „S-a terminat. Nu mai pot...”
Cancan.ro
Cele 5 alimente care ne distrug sănătatea fără să ne dăm seama, potrivit lui Dragoș Pătraru. Mulți români își încep ziua cu ele
Playsport.ro
Cum a fost surprins Rică Răducanu la terasa pe care o are la Neptun. Celui care l-a filmat nu i-a venit să creadă
kanald.ro
Prima zi de școală 2024, este sau nu zi liberă pentru părinți. Ce scrie în lege
Capital.ro
A murit marea doamnă a României. Ileana Cârstea Simion s-a stins. Odihnă veșnică!
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Românca și-a părăsit soțul în America și se iubește cu un milionar celebru!
stirilekanald.ro
Descoperire șocantă la autopsia lui Filip, băiețelul mort la bazin, în timpul cursului de înot
substantial.ro
Atac masiv cu drone asupra Moscovei raportat de primarul Serghei Sobianin
MediaFlux
PREGĂTIRI de RĂZBOI NUCLEAR! BIDEN și-a dat ACORDUL, SUA ÎN ALERTĂ
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...