Anamaria Prodan, despre apusul de Soare: „Nu îl mai iubesc pe Reghe. Nu a mai rămas nimic decât un dispreț, o milă și o silă, profunde”

De la o mare iubire s-a ajuns la un mare dispreţ! Anamaria Prodan este categorică atunci când este întrebată de ce sentimente mai are faţă de încă soţul ei Laureţiu Reghecampf.
Alina Costache
12 oct. 2024, 19:10
Anamaria Prodan, despre apusul de Soare:

Anamaria Prodan trăieşte o frumoasă poveste de dragoste alături de pugilistul Ronald Gavril, iar Laurenţiu Reghecampf are deja copii din relaţia cu fosta amantă, dar, cu toate acestea, divorţul dintre cei doi încă nu s-a pronunţat, iar periodic apar schimburi dure de replici, semn că ceva energie amoroasă ar fi rămas între cei doi.

Anamaria Prodan rupe tăcerea despre dependența de alcool a lui Reghe: „Adevărul îl vedeți, eu spun că bea”

Inevital apar întrebările. „Ana, tu îl mai iubești pe Laurențiu?”, a fost întrebată direct impresara, iar Anamaria Prodan a dezvăluit pentru FANATIK detalii despre relația pe care aceasta o mai are cu Laurențiu Reghecampf.

„Dar nu se mai pune problema de iubire. Nu îl mai iubesc. Nu a mai rămas nimic decât un dispreț, o milă și o silă, profunde. Horia, când un om, pe care l-ai luat de la minus infinit.. M-ar interesat mai mult soarta unei furnici, decât soarta lui Laurențiu. Nu-i doresc răul. Oamenii ăștia care au stat și m-au susținut pe mine, niciodată nu au vorbit de mine cum a vorbit Laurențiu. L-ai auzit vreodată pe Laurențiu Reghecampf înjurând? Îți aduci aminte, nici nu îi stătea bine.

Anamaria Prodan îl desființează pe Laurențiu Reghecampf. Detalii neștiute din relație: „A început să plângă ca să-l iert!”

Eu nu îmi aduc aminte în toată căsnicia mea cu el.. Doamne ferește, dacă tu îl auzi cât înjură, peste tot și în mailuri..Mă uitam în ochii doamnei judecător, care cumva se uita la mine și cu admirație, dar și cu milă” a declarat Anamaria Prodan pentru FANATIK.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au ales să meargă pe drumuri separate. El și-a refăcut viața alături de Corina Caciuc, împreună cu care are doi copii. La rândul ei, Anamaria Prodan are o relație cu Ronald Gavril.

Anamaria Prodan a mărturisit că, pentru ea, familia a însemnat și înseamnă totul, astfel ca printre numeroasele tatuaje pe care le are pe corpul ei, pe spate a avut tatuată întreaga familie,inclusiv  pe Laurențiu Reghecampf alături de copii. În momentul în care cei doi s-au despărțit, ea a ales să acopere tatuajul cu fostul soț. În locul chipuilui lui Reghe a apărut un trandafir. Anamaria Prodan spune că este prima dată când a ajuns să-și acopere un tatuaj și a făcut asta deoarece dezamăgirea produsă a fost una extrem de mare.

“Am șters. (Nr. Tatuajele cu Laurențiu Reghecampf). E prima dată când am făcut asta în viața mea, în rest, le am pe toate de când am  început să-mi fac tatuaje. L-am scos pentru faptul că dezamăgirea fost atât de mare și că răul pe care îl face în fiecare secundă mie și copiilor mei a fost atât de mare, încât nu avea ce să caute. Portretul lui era alături de copiii mei, pe spate. Eu am avut pe spate toată familia, eu am fost nebună cu familia și sunt și astăzi la fel. Iar atunci am făcut pe fața lui un trandafir superb care îmi susține copiii.  Crede-mă că din momentul acela și mai fericită am fost că nu mai vedeam. Vezi, te uiți în oglindă. Nu mai e. S-a închis un capitol și ne rugăm la Dumnezeu ca în octombrie să se închidă definitiv.”, a povestit Anamaria Prodan, în cadrul podcastului Gând la gând cu Teo.

 

Soarele Reghe, înlocuit cu prinţul Ronald

Ronald a cerut-o în căsătorie pe Anamaria, i-a și oferit un inel de logodnă, iar aceasta a fost extrem de încântată și emoționată. Momentan, cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și împreună construiesc atât pe partea de business, cât și pe plan personal.

Dincolo de gala de box, organizată în premieră, Anamaria Prodan își face deja planurile și pentru viitoarea nuntă, cu Gavril. Vedeta își dorește o nuntă ca-n povești, undeva pe malul oceanului, îmbrăcată integral în alb, dar într-o ținută mai lejeră și desculță.

De asemenea, conform surselor digisport.ro, agentul FIFA își dorește ca și invitații să vină la fericitul eveniment tot la fel, adică îmbrăcați lejer, toți în alb. De altfel, acesta va fi dress code-ul evenimentului.

În plus, Anamaria știe deja și cum va arăta menul. Fructele de mare vor fi vedetele serii, iar șampania va fi din belșug. Și pentru ca totul să fie perfect, fericitul eveniment va fi ”împănat” cu muzică de cameră și muzică de operă, dar și cu trupe de balet. Printre invitații de seamă va face parte și prietena de suflet a Anamariei, nimeni alta decât Cristina Păsăroiu, cea care cântă alături de Andrea Bocelli (65 de ani), și care a fost rugată deja să confirme prezența.

Cei doi îndrăgostiți nu se mai ascund, iar acum, Anamaria Prodan a dezvăluit cum îl alintă pe Ronald Gavril.

Pe prințul meu îl alint așa pentru că este prințul meu și este o minune lăsată de la Dumnezeu pe pământ. Este un om atât de bun și probabil că lumea o să mă judece și o să spună că așa îi spuneai și primului soț și soțului nu știu care.

Cred că așa este normal: să vedem frumosul în oameni. În momentul în care a apărut Ronald, a apărut cumva lumina, a apărut lumina în viața mea, în viețile copiilor și atunci îl alintăm. Eu îl alint în toate felurile”, a spus Anamaria Prodan, potrivit spynews.ro.

 

DailyBusiness
Unificarea României cu Republica Moldova: între vis și realitate politică
Spynews
Raluca Pastramă, dezvăluiri incendiare după ce a ajuns în sala de judecată cu Pepe, fostul soț. Ce spune mama copiilor artistului
Bzi.ro
Cu cine a plecat Mario Fresh în Dubai, după despărțirea de Alexia Eram: ”Mă mut aici!”
Fanatik.ro
Singura gară din România la care oamenii se uitau și nu credeau ce au în fața ochilor. A fost construită de un investitor englez și avea o importanță strategică. Fațada semăna cu cele de la Paris și Munchen, dar a ajuns o ruină
Capital.ro
Buletinele trebuie înlocuite! Când expiră cărțile de identitate de identitate în România
Playtech.ro
Final de drum pentru România! Decizia care ne afectează pe toți
DailyBusiness
Beneficii pentru un milion de români! Se finalizează un acord între România și Spania!
Adevarul
Ce probleme de sănătate are Kamala Harris. Casa Albă dezvăluie rezultatele examinării medicale
wowbiz.ro
Andreea Raicu, primele declarații despre nuntă! Vedeta a uimit pe toată lumea vorbind despre fericitul eveniment
Spynews
Cum a reacționat Anda după ce soțul ei, Liviu Vârciu, s-a sărutat cu o altă femeie. Cât de greu i-a fost să treacă peste acest moment
Spynews
Roxana Vașniuc, în doliu! Vedeta a pierdut o persoană extrem de dragă: "Ce gol imens mi-ai lăsat..." / FOTO
Evz.ro
Busu, despre prognozele meteo pe care le prezintă: Nu toate sunt adevărate
Ego.ro
Diana Șoșoacă, slabă, îmbrăcată elegant! Imaginile pe care le-ai ratat! FOTO
Prosport.ro
FOTO. Tânăra de 24 de ani, suspendată pe viață pentru că a apărut într-o filmare interzisă cu un bărbat de 61 de ani
kanald.ro
Un nou cutremur în această seară, în România! Ce magnitudine a avut și unde s-a resimțit
Cancan.ro
Ea e presupusa amantă care-l vinde pe Tzancă Uraganu pe 50 €! Pe manelist nu vor să-l împartă doar Marymar și Lambada!
Playsport.ro
Aoleu, Antonia dă COD ROȘU! A înnebunit pe toată lumea cu ultima apariție! Cum s-a lăsat pozată după ce a renunțat la sutien
Capital.ro
Se montează obligatoriu pe mașini. Nu mai poți circula după 1 ianuarie. Îți ia pe sus mașina dacă te prinde
StirileBZI
A ieșit la pensie în luna mai, dar nu a luat bani nici după 6 luni! Ce s-a întâmplat
Prosport.ro
Cine transmite la TV Cipru – România
stirilekanald.ro
Adevăratul motiv al crimei șoferului de ride-sharing! Iubita criminalului a spus tot ce s-a întâmplat înainte de nenorocire
substantial.ro
Accident feroviar grav în India: ciocnire între trenul expres Mysuru-Darbhanga Bagmati și un tren de marfă
MediaFlux
BANI ÎN PLUS de SĂRBĂTORI pentru ROMÂNI! SUMELE intră DIRECT PE CARD
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Puterea.ro
Dispare cea mai frumoasă parte a caroseriei automobilelor. Maşinile electrice nu mai au ceva asemănător