Anamaria Prodan, dezvăluiri despre cum a adus-o Gigi Becali pe calea Bisericii: „Dumnezeu m-a pedepsit şi am înţeles”

Anamaria Prodan nu pare prea "dusă la biserică" atunci când trebuie să vorbească despre amanta lui Laurenţiu Reghecampf sau despre cei care nu o respectă, dar fiica Ionelei Prodan este de fapt o persoană religioasă.
Filip Stan
21 oct. 2024, 15:06
Anamaria Prodan, dezvăluiri despre cum a adus-o Gigi Becali pe calea Bisericii:

Anamaria Prodan ar poza din nou în costumul Evei în Playboy, dar şi-ar pune oricând şi baticul pentru a intra să se închine la icoane într-o biserică. „Am greșit că m-am pus în calea destinului! Dumnezeu m-a pedepsit și am înțeles”, a spus Anamaria Prodan, dezvăluind cu sinceritate că Gigi Becali a întors-o cu faţa la Cel de Sus.

Gigi Becali este unul dintre fanaticii religioși ai României, acesta fiind implicat în construirea de biserici, dar și în sprijinirea comunităților din România care au fost afectate de diverse dezastre în ultimii ani. Cel mai recent exemplu a fost la meciul cu PAOK, când patronul celor de la FCSB a călătorit alături de mai mulți călugări la Salonic.

De acest lucru s-a convins și Anamaria Prodan, care a explicat pentru FANATIK că Gigi Becali este cel care a adus-o pe calea credinței, aceasta făcând parte din „familia” acestuia, în perioada cât Laurențiu Reghecampf a antrenat-o pe FCSB.

„Gigi Becali (n. r. a tras-o spre credință). Dacă mi-a părut foarte rău pentru scandalul ăsta, e pentru că omul ăsta în glumă și în serios, toți anii ăștia câți am stat lângă el la palat, bă, m-a și obligat să citesc cărțile lui bisericești, că îmi era frică că dacă nu le citesc mă întreabă din ele.Dacă eram pe dinafară se supăra, deci le citeam ca să fie bine. Știam că e fanatic și noi râdeam și de acolo, încet, din ateu convins, Anamaria a devenit astăzi un om care întoarce la credință fiecare om cu care se întâlnește. Vorbind cu el am învățat să fiu mai bună.

Eu i-am spus lui: ‘Patroane, nu mai fi trufaș că și tu ești trufaș’. E singurul lucru care poate ne strică pe amândoi, trufia. Nu reușim în totalitate să o extirpăm. Dar eu îi dau cezarului ce este al cezarului și spun întotdeauna, oriunde mă duc, pentru faptul că în mine s-a deschis chestia asta și Dumnezeu m-a ridicat de mii de ori mai bine decât eram, în toți ăștia 3 ani, mă rugam pentru el, să ne împăcăm, să vină ziua aia să ne împăcăm și să nu mai am pe suflet greutățile astea”, a spus Anamaria Prodan

Anamaria Prodan a explicat că apropierea lui Gigi Becali față de biserică a făcut-o să înțeleagă că nu merită să aibă conflicte cu nimeni, iar asta a convins-o să își ceară scuze personal de la fiecare om de fotbal în parte, începând cu Giovanni Becali.

Anamaria Prodan, la o biserică ortodoxă din Las Vegas. Impresara a făcut anunțul: „Același sentiment”

M-am împăcat cu fiecare. Eu am pus mâna pe telefon și mi-am cerut scuze de la fiecare, inclusiv lui Giovanni: ‘Băi, îmi pare rău pentru tot. Dar, eram bărbatul meu, trebuia să fac asta..’ Și astăzi o spun, probabil aș face la fel dar cu miliarde de ori mai multă credință și realitatea.

Am încercat prima oară să răsfoiesc cărțile de la Gigi, am zis că poate mă întreabă ceva la test, dar nu. A trebuit să le învăț, dar urmau sărbătorile, trebuie să le știu. În ultimul an, când deja Gigi cred că știa tot, eu ascundeam: ‘Nu-i adevărat, patroane’. Gigi cumva a deschis cutia Pandorei când a spus că are amantă de ani de zile (n. r. Reghecampf) și că duce banii acolo.

Atunci am sărit și mai rău pe Gigi, atunci am stricat relația definitiv, când oricum nu am realizat că era totul terminat, nu aveam act, nu mi-am dat seama. Astăzi în România îl avem pe Gigi care este unic. Eu întotdeauna râdeam și spuneam că eu și Gigi Becali suntem cei mai tari din tot ce există și în sport și în viață, dar și în showbiz”, a declarat „cu trufie” decloc creştină Anamaria Prodan.

Ce rugăciune spune Anamaria Prodan când iubitul ei adoarme

Anamaria Prodan trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Ronald Gavril și pare că a întinerit de când l-a cunoscut. Are un ritual de care puțină lume știe și nu se abate de la el în nicio seară.

Anamaria Prodan şi Ronald Gavril, naşi de botez

„Cred că lucrurile vin în viața noastră atunci când trebuie. Eu am un ritual foarte mulți ani, de când eram mică. Am o listă de dorințe și pe lista aia, în tot anii ăștia a stat o dorință pe care la momentul respectiv credeam că o am îndeplinită. ‘Dă-mi Doamne, Dumnezeule, pe cineva care să mă iubească enorm, care să mă facă fericită și împlinită.

Și să trăiesc frumos, să râd, să copilăresc, să mă joc, să construiesc’. Nu mi-am dat seama că Dumnezeu mi-a îndeplinit dorința asta acum. De câteva luni, construiesc ceva frumos, facem business împreună.

Mă susține în tot ceea ce fac. În fiecare secundă și noaptea când dorm, îmi dă mesaje să știe că sunt ok. Se zice că atunci când te îndrăgostești la bătrânețe, e mai al dracu decât oricând”, a povestit Anamaria Prodan.

Anamaria Pordan şi-a celebrat cei 50 de ani la mănăstirea Nechit

„Pentru sufletul meu, cel mai frumos cadou a fost cel oferit de părintele Zenovie și călugării de la Mănăstirea Nechit, la împlinirea vârstei de 50 de ani! Rar am văzut un loc atât de frumos. Raiul pe pământ! Am plâns de bucurie, căci în acest loc de vis mi-am găsit liniștea și pacea… Fericirea și echilibrul de a merge mai departe, demnă, alături de copiii mei minunați…

Cred că toți românii trebuie să calce pragul acestui loc binecuvântat de Dumnezeu. De departe, cel mai frumos cadou pe care puteam să-l primesc. Nu am cuvinte de mulțumire!”, a transmis Anamaria Prodan, într-o postare realizată pe Instagram, unde a publicat mai multe fotografii de la mănăstire.

Anamaria Prodan a fost primită cu brațele pline de căldură la Mănăstirea Nechit. Nu a mers acolo singură, ci însoțită de una dintre prietenele sale. Este vorba despre Gabriela Lucuțar, supranumită și „Regina Întunericului” în spațiul public, datorită afacerii pe care o deține – firmă de pompe funebre.

Suma pe care Anamaria Prodan ar cere-o pentru a poza în Playboy. Răspunsul impresarei are 7 zerouri

Agenta de jucători a primit și un tort din partea preotului Zenovie. Desertul a fost decorat cu icoana lui Iisus, alături de care a fost notat mesajul „La mulți și binecuvântați ani!”.

„50 de ani sărbătoriți alături de cei dragi mie, la Mănăstirea Nechit. Mulțumesc, mulțumesc, mulțumesc”, a mai notat Anamaria Prodan, în dreptul fotografiilor publicate pe Instagram.

DailyBusiness
Prețuri explozive pe piața imobiliară! Apartamentele s-au scumpit cu 13% față de anul trecut!
Spynews
Consiliul General a aprobat referendumul în București. Când are loc și la ce întrebări trebuie să răspundă cetățenii
Bzi.ro
Mădălina Ghenea, apariție incendiară pe rețelele de socializare! „Ești cea mai frumoasă femeie din lume”
Fanatik.ro
S-a vândut unul dintre cele mai cunoscute magazine din țară. Spațiul a costat 8 milioane de euro
Capital.ro
Elena Udrea e distrusă. Adrian Alexandrov a făcut anunțul trist: Ea a pierdut....
Playtech.ro
Primele imagini de la înmormântarea Deliei Budeanu. Momente dureroase la mănăstirea Ghighiu
DailyBusiness
Decizia momentului! Se dau DOUĂ SĂPTĂMÂNI de vacanță pentru români
Adevarul
Lovitură pentru nepotul Regelui Ferdinand I. Procesul în care Dominic de Habsburg este acuzat de distrugerea unui conac se rejudecă
wowbiz.ro
Iancu Sterp și Denisa Coțolan au devenit soț și soție! Primele imagini de la cununia civilă
Spynews
Cu ce probleme de sănătate se confruntă Babasha! Artistul nu a putut să își mai miște fața: ”M-a împiedicat să vorbesc...”
Spynews
Ce a pățit o româncă în aeroport, în China! A rămas uimită când camerele de supraveghere o urmăreau peste tot
Evz.ro
Când găsești cele mai ieftine bilete de avion. Sunt două zile din saptamână
Ego.ro
Elena Udrea, de nerecunoscut!!! Fosta blondă de la Cotroceni, extrem de slabă și cu părul creț
Prosport.ro
FOTO. Face bani din onlyfans după ce a dezvăluit că o colegă are relații intime cu un șef al ei
kanald.ro
Cutremur astăzi în România! Unde s-a produs și ce magnitudine a înregistrat seismul
Cancan.ro
Ce a putut să pățească o româncă într-un aeroport din China. Era urmărită non stop de camerele de supraveghere 😲
Playsport.ro
Aoleu, Antonia dă COD ROȘU! A înnebunit pe toată lumea cu ultima apariție! Cum s-a lăsat pozată după ce a renunțat la sutien
Capital.ro
Toată Rusia e în doliu. A fost găsit mort în curtea clădirii. S-a sinucis!
StirileBZI
Toți șoferii trebuie să știe asta! Nu mai fă greșeala să apeși acest buton când vine frigul!
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare cu cea mai frumoasă participantă la Power Slap
stirilekanald.ro
„Ajutor, ajutor, lasă-mă!” El este Ștefan, criminalul din Mureș care a înjunghiat mortal în inimă un bătrân! Ultimele strigăte de disperare ale bărbatului au fost auzite de prietenul individului
substantial.ro
Nicuşor Dan confirmă organizarea referendumului pentru centralizarea atribuţiilor Capitalei
MediaFlux
Cine va fi viitorul PREȘEDINTE al României. RĂSTURNARE în ALEGERI
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Puterea.ro
Liam Payne de la One Direction: cine îi va moșteni averea uriașă