Anamaria Prodan este în culmea fericirii. Mii de felicitări după imaginea cu inelul de pe Instagram

Anamaria Prodan a intrat în Top 300 cei mai bogați români, clasament realizat de revista Capital, dar continuă să lupte pe mai multe fronturi în imperiul afacerilor.
Alina Costache
22 aug. 2022, 17:01
Anamaria Prodan este în culmea fericirii. Mii de felicitări după imaginea cu inelul de pe Instagram

Anamaria Prodan face bani din imobiliare, a intrat în forţă pe terenul de fotbal al bărbaţilor-impresari, iar acum vrea să facă bani dintr-un domeniu care îi este extrem de familiar, al bijuteriilor de lux.

Bijuteriile de lux pe care le va vinde Anamaria Prodan sunt special dedicate femeilor, aceasta menționând că accesoriile sunt „unice, pentru femei unice”. În cea mai recentă postare de pe contul ei de Instagram, impresara a arătat mai multe fotografii cu bijuteriile de lux.

Anamaria Prodan, surprinsă cu un inel cu diamante de noul iubit: „La mulți ani mie de ziua numelui” – FOTO
„În curând. Noua Colecție. Bijuterii. Confidence By Anamaria Prodan”, se arată în descrierea postării în care se pot observa inele extravagante și brățări pline de diamant. De asemenea, și într-un instastory au fost postate bijuteriile, alături de descrierea: „Bijuterii unice pentru femei unice”.

La începutul lunii iulie, în spațiul public au apărut informații potrivit cărora impresara ar avea probleme cu lichiditățile. Aceasta i-ar fi cerut lui Laurențiu Reghecampf bani pentru cauciucurile de la mașină.

Anamaria Prodan a primit inelul de la noul iubit de Sfânta Maria.
Acesta nu este singurul motiv de bucurie pentru Anamaria Prodan. Se pare că vedeta l-a uitat pe Laurențiu Reghecampf și a început o frumoasă poveste de dragoste cu un alt bărbat.

De ziua ei de nume, Anamaria Prodan a postat pe rețelele sociale o fotografie în care purta bijuterii de mii de euro, cu mesajul „Happy aniversary to me” (Aniversare fericită mie – n.red.). În ultima perioadă, Anamaria Prodan postează des fotografii cu Ibrahim Ashary, unul dintre cei mai cunoscuți medici esteticieni din Dubai. Cu toate acestea, impresara nu a confirmat încă dacă ar avea o relație amoroasă cu el. Astfel că, nu se știe clar de la cine a primit Anamaria Prodan bijuteriile de lux, însă fanii ei cred că noul ei partener de viață este Ibrahim Ashary.

Acesta este un medic arab, specializat în chirurgie plastică, care locuiește în Dubai. El a urmat cursurile de la University of Tubingen, din Germania. Este cunoscut ca fiind unul dintre cei mai buni chirurgi care se ocupă de rinoplastie și lifting facial. Se mândrește cu dezvoltarea unei noi tehnici, denumită „Ashary Thread Lift Technique”, o soluție de înfrumusețare foarte râvnită în prezent în întreaga lume.

George Simion, la un pas să rămână fără cele două tone de brânză promise de Gigi Becali pentru nuntă. Declarațiile care l-au supărat pe patronul FCSB: „Așa a zis?!”
Agentul de jucători ocupă locul 141, cu o avere estimată în jurul a 40-60 de milioane de euro. Anamaria Prodan a declarat că, în principal, afacerile din domeniul imobiliarelor au propulsat-o printre cei mai bogați români, însă nu a ezitat să arunce ”o săgeată otrăvită” către Laurențiu Reghecampf (46 de ani), cu care se află în plin proces de divorț.

”141? Sunt locul 141 după ce mi-a fost sustrasă o mare parte din avere. Dar o să recuperez și o să fiu în top 50. Am afaceri mai multe domenii, am în imobiliare, în domeniul sportiv, în fashion, în televiziune și am investit și în cryptomonede.

Imobiliarele reprezintă cam 50% din averea mea. Cam 30% din avere este investită și provine din fotbal, din ceea ce am făcut eu în fotbal. Restul de 20 de procente se învârtește în domenii precum televiziunea, dar și în cryptomonede.

Să nu uităm de afacerea cu modă, cea de care se ocupă fiica mea, e fix în domeniul ei, se și pricepe, a lucrat ca model și are studii în domeniul economic”, a declarat Anamaria Prodan, pentru Fanatik.

Spynews
Semnul de circulație care provoacă migrene șoferilor! Sunt foarte puțini oameni care știu ce semnificație are acest indicator rutier
Bzi.ro
Cum să scapi nevătămat după o întâlnire cu ursul. Ce greșeli fac turiștii de la noi care merg în drumeții
Fanatik.ro
Condimentul preferat al românilor, periculos pentru sănătate. Crește alarmant nivelul de stres
Capital.ro
Nu e permis pentru românii cu balcon la bloc. Asociația de proprietari trebuie să dea acord în scris
Playtech.ro
Medicul lui Shannen Doherty, dezvăluiri despre ultimele clipe din viața celebrei actrițe: Nu era pregătită să plece
DailyBusiness
Lovitură cruntă! Facturile vor ajunge la sume colosale
Adevarul
Situație jenantă pentru România în SUA. Iohannis l-a trimis pe Ciucă la dineul de la Casa Albă, dar americanii nu l-au primit
Spynews
Cele 12 zodii din horoscop sunt afectate de căldură în mod diferit. Cine stă pe Facebook, Instagram și TikTok ca să vadă ce fac alții
Spynews
Ce preparate de lux au servit superstarurile internaționale la Beach, Please! Preferințele lui Wiz Khalifa l-au surprins pe chef Janni Alexandridis: ”A fost un pic ciudat” / VIDEO
Evz.ro
Vara dă peste cap prețurile apartamentelor. Avem toate calculele
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Cum au apărut soția și fiica lui Adrian Ilie la nunta lui Ianis Hagi!
wowbiz.ro
„Am împins-o în râpă ca să mă salvez” Atitudinea șocantă a tânărului cu care Diana Maria era în pădure în ziua în care a fost sfâșiată de urs. Declarațiile lui au scandalizat pe toată lumea
Cancan.ro
Avem primele IMAGINI cu Bordea & noua iubită! Cine e tipesa 'de pe Dubai' 😲
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Recalcularea pensiilor, la un pas de finalizare! Primele decizii de recalculare au fost trimise! Când ajung documentele și ce pensionari vor beneficia de majorări de 700 de lei
Capital.ro
Statul VREA BANII românilor. E ultimul avertisment: Nu spun că vine apocalipsa, dar...
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
stirilekanald.ro
Secretul care îți aduce prețuri mai mici la facturi, dezvăluit Ministrul Energiei! Nu trebuie să faci asta sub nicio formă între orele 18:00 și 21:00
substantial.ro
Medicul stomatolog Marina Gavril, găsită moartă în cabinetul din Brăila
MediaFlux
ADEVERINȚA care MĂREȘTE PENSIA. Când trebuie DEPUSĂ obligatoriu
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'