Anamaria Prodan se ia de Gică Hagi. „Ok, este legendă, este rege, dar şi eu sunt legendă şi regină!”

Anamaria Prodan (47 de ani) l-a atacat pe Gică Hagi, 55 de ani, după ce Viitorul a votat ca în clasamentul final al play-out-ului să se ia în considerare şi sezonul regulat atunci când se împarte numărul de puncte la numărul de meciuri.

05 aug. 2020, 15:20
Anamaria Prodan se ia de Gică Hagi. „Ok, este legendă, este rege, dar şi eu sunt legendă şi regină!”

Anamaria Prodan, care conduce clubul Hermannstadt din umbră (fiica sa, Rebecca Dumitrescu, face parte din Consiliul Director) este contrariată de poziția clubului patronat de Gică Hagi.

„Nu sunt supărată, sunt doar realistă. Hagi, când s-a luptat pentru campionat cu Steaua, a țipat ca din gură de șarpe că merge la TAS și că play-out-ul și play-off-ul sunt competiții diferite față de campionatul regulat. Vă aduceți aminte de sezonul 2017 care s-a judecat la TAS și s-a stabilit așa cum a vrut Viitorul, că sunt competiții diferite. Deci cei de la Viitorul țipau că așa este firesc, să se calculeze punctele obținute în play-off. Lucru care s-a întâmplat. Acum însă s-au sucit cei de la Viitorul și vor ca punctele să se calculeze pe tot campionatul. Acum nu mai sunt competiții diferite. Viitorul trage turta doar pe masa ei. Nu au mamă, nu au tată! Nu vor să ajute pe nimeni și se bazează foarte, foarte mult pe numele lui Gică Hagi. Ok, este legendă, este „rege”, dar și eu sunt legendă și „regină”, sunt Anamaria Prodan! Spun exact realitatea fără frică, iar diferența este că eu vorbesc ore în șir cu toți din fotbal și încerc să ajut să le fie bine tuturor. Nu facem doar cum ne este bine doar nouă”, a declarat Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan riscă o AMENDĂ URIAŞĂ. Ce a făcut la ultimul meci al lui Hermannstadt din Liga 1

Comitetul Executiv al FRF a decis luni să refuze propunere LPF de a prelungi sezonul actual până când Dinamo va putea juca toate meciurile restante și a stabilit ca barajul pentru menținerea / promovarea în Liga 1 se va juca pe 9 și 12 august. Astfel, LPF a solicitat ieri tuturor cluburilor din Liga 1 un punct de vedere despre cum ar trebui să se facă departajarea după ultima etapă.

Echipele au fost puse să aleagă între două soluții: raportul puncte per meci pe întreg sezonul, fără înjumătățire, iar a doua, raportul puncte per meci exclusiv pe parcursul play-out-ului. Viitorul și Hermannstadt au ales soluții diferite.