Anamaria Prodan îi cere sfaturi lui Dorian Popa, în plin scandal cu Reghe: „În aceeași direcție se îndreaptă și băiatul meu cu tatăl lui”

Anamaria Prodan îi cere sfaturi lui Dorian Popa, în plin scandal cu Reghe. Artistul a ieșit recent dintr-o relație care a durat 11 ani de zile. Chiar dacă nu au fost căsătoriți, vloggerul spune că atunci când s-a pus capăt poveștii de iubire s-au comportat ca și când au fost într-o căsnicie.
Alina Costache
18 apr. 2024, 17:14
Anamaria Prodan îi cere sfaturi lui Dorian Popa, în plin scandal cu Reghe:
Anamaria Prodan îi cere sfaturi lui Dorian Popa

Anamaria Prodan îi cere sfaturi lui Dorian Popa, în plin scandal cu Reghe. Cântărețul mărturisește că și-a dorit să încheie relația cu Babs în cele mai amiabile condiții și nu și-a dorit să urmeze exemplul tatălui său, care practic l-a părăsit în adolescență.

Citește și: Anamaria Prodan, momente de relaxare alături de Ronald Gavril. Cei doi și-au pus măști anti puncte negre. ”Frumoși, mai ales Ana”

Anamaria Prodan îi cere sfaturi lui Dorian Popa, în plin scandal cu Reghe

Eu la această despărțire m-am comportat ca la un divorț, înțelegi ce vreau să spun? Atunci de ce n-aș fi plecat și dacă am fi fost căsătoriți? Am făcut aceeași împărțeală. Tata a plecat urât din relație, eu nu, asta este diferența.”, a declarat Dorian Popa în cadrul podcastului realizat de Anamaria Prodan.

Te-a afectat? Asta mă interesează pe mine pentru băiatul meu. Cum a fost în momentul în care te-ai trezit cu tatăl plecând.”, l-a întrebat impresara.

Ai spus o chestie mișto și ai pus o responsabilitate mare pe umerii mei acum. M-a afectat, dar nu neapărat plecarea lui. Când s-a întâmplat asta, mama a spus așa ‘Eu sunt mama voastră, el e tatăl vostru, între noi nu mai merge, asta e’, ce fain mi s-a părut, mai ales că eu urma să plec la facultate.

A existat și un respect între ei, pentru că încă exista bunica mea, care își dorea ca lucrurile să fie ok. Problema a fost când eu mă pregăteam să plec la București, iar el a dat un ultimatul, să alegem între el și mama, iar acolo nu mi s-a mai părut drept. Dacă mama a zis că e tata, trebuie să-l respectăm, iar cealaltă parte zice invers, undeva nu e egalitate.

Atunci mi-am dat seama că lucrurile nu sunt echilibrate și m-a afectat foarte tare această poziție a lui. Nu m-a afectat plecarea lui, dacă nu ar fost cu aceste lucruri urâte, au fost mai multe, dar nu aș vrea să le detaliez. Am terminat orice legătură cu el, dar trebuie să o spun o chestie pe care dacă băiatul tău o poate înțelege, m-ar ferici foarte tare. Tot ceea ce s-a întâmplat în viața mea din direcția asta m-a făcut să spun mereu ‘Așa nu face’”, a completat Dorian Popa.

Exact acest subiect îl discutam cu el, va împlini 16 ani, și exact același lucru, situația asta o avem noi, iar astea sunt cuvintele mele. ‘E tatăl tău, ți-a dat viața, trebuie să-l respecți’, asta l-am învățat pe cel mic.

Numai că toată reticența și disprețul pe care el îl are în momentul în care i se vorbește urât de mama lui, probabil că orice băiat are chestia asta de respingere. De asta mă gândeam că ai zis că atunci ai rupt legătura cu el, mă doare sufletul că în aceeași direcție se îndreaptă și băiatul meu cu tatăl lui și nu mi-aș dori asta.”, a continuat impresara.

Spynews
Marina își trăia zilele cu spaimă, chiar înainte să fie omorâtă. Ce au descoperit autoritățile despre crima care a tulburat liniștea din Brăila
Bzi.ro
Incident cumplit la nunta lui Ianis Hagi! A fost chemată ambulanța
Fanatik.ro
Patru zodii care pot da lovitura până pe 29 iulie. Răsare soarele pe strada lor
Capital.ro
Ordin UE pentru românii cu cont la bancă. Decizia valabilă din 17 iulie pentru cine transferă bani
Playtech.ro
A suferit CUMPLIT după DIVORȚ! Știi cine e, astăzi, fata din imagine?
DailyBusiness
BNR dă vestea cea mare pentru românii care au împrumut la bancă!
Adevarul
Reacția unui medic legist după ultimul festival de la mare: „Nu reprezintă nimic altceva decât deschiderea către o viață de consumator”
Spynews
”L-am ucis și l-am băgat în troler”. Declarația tulburătoare a criminalului care l-a omorât pe bărbatul găsit fără suflare în geamantan. Cum și-a explicat gestul
Spynews
Decizie dură luată de Oana Roman față de Marius Elisei! I-a deschis proces penal! Vedeta s-a săturat să aștepte ca el să fie tată pentru fiica lui! Exclusiv
Evz.ro
Cei mai bine plătiți angajați de la stat. Și nici nu sunt amenințați de șomaj
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Cum au apărut soția și fiica lui Adrian Ilie la nunta lui Ianis Hagi!
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
CALVARUL prin care a trecut dentista din Brăila, înainte să moară. Detalii șocante din anchetă. Cum a vrut să se protejeze, dar nu a reușit
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cum putem reduce temperatura din casă cu două grade, fără a ne folosi de aerul condiționat? Cercetătorii vin cu o soluție inedită
Capital.ro
Se dă ordin în România. Obligatoriu pentru proprietarii de bloc cu centrale termice
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
stirilekanald.ro
Calvarul de nedescris prin care a trecut doctorița Marina, înainte să fie găsită moartă în cabinet!
substantial.ro
Detectarea fosfinei și amoniacului pe Venus sugerează posibilitatea existenței vieții
MediaFlux
Vești bune pentru locatarii de la bloc. Vor plăti mai puțin la întreținere
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'