Anamaria Prodan, mai sinceră ca niciodată. Impresara a dezvăluit de ce s-a despărțit de primul soț: „Sunt un om foarte bun și știu că merită mai mult”

Anamaria Prodan a făcut mărturisiri interesante despre primul ei soț, Tiberiu Dumitrescu, alături de care are două fete, pe Sara și Rebecca.
Alina Costache
16 dec. 2023, 15:09
Anamaria Prodan, mai sinceră ca niciodată. Impresara a dezvăluit de ce s-a despărțit de primul soț: „Sunt un om foarte bun și știu că merită mai mult”
Anamaria Prodan, dezvăluiri despre primul ei soț, Tiberiu Dumitrescu

Anamaria Prodan a vorbit despre primul ei soț, Tiberiu Dumitrescu, și sărbătorile pe care le petreceau împreună, în familie, în America.

„Crăciunul era o bucurie alături de Tibi, de familia lui, fetițele s-au născut, era ceva minunat. Cele mai frumoase amintiri sunt din America, din familia noastră, cu fetele. Erau foarte frumoase sărbătorile atunci, în familie.

E ciudat, acum lumea mă întreabă de ce l-am lăsat pe primul soț. Pentru că sunt un om foarte bun și știu că merită mai mult decât pot eu oferi. Îmi aduc aminte cât e de frumos în Vegas de sărbători. Abia aștept să mă duc. Anul ăsta suntem toți acolo. Aici, acasă, rămâne partea a doua de familie, bătrânii”, a declarat Anamaria Prodan, potrivit Wowbiz.

Citește și: Anamaria Prodan dă lovitura în televizune! Impresara a semnat cu Antena 1, pe bani grei, pentru un reality-show unic: „Nimeni nu îmi poate pune stop nici în 100.000 de vieți. După mine, potopul!”

Vedeta a recunoscut public că se află într-o nouă relație, cu un bărbat pe care îl admiră și respectă enorm. Impresara nu vrea să dezvăluie încă identitatea acestuia.

„Este adevărat, există cineva în viața mea amoroasă. Am hotărât cu copiii mei să ținem departe de toate problemele personale ale familiei noastre.

Eu m-am născut sub lumina reflectoarelor, este ok și cine stă lângă mine, înțelege viața mea și faptul că așa sunt construită. Mă susține, este fericit pentru mine și eu sunt fericită că am alături un bărbat în adevăratul sens al cuvântului.

Este un bărbat care nu a făcut școala pe străzi, nu l-am inventat eu, nu l-am dus la școală, nu l-am învățat să mănânce, să se îmbrace. Nu i-am construit eu carieră. E un bărbat care el mă susține pe mine și să știi că este minunat să ai așa un om lângă tine, pentru că numai așa poți construi și să trăiești viața frumos, demn, fără să te râdă lumea pe la colțuri.

Citește și: Bomba momentului: Anamaria Prodan şi Reghecampf, din nou împreună! Anunţul care a surprins pe toată lumea

Apreciez cel mai mult la el bărbăția, grija față de mine și de copiii mei, demnitatea, inteligența, șarmul. Sunt niște lucruri pe care un bărbat adevărat trebuie să le aibă”, a adăugat Anamaria Prodan.

Spynews
Horoscop săptămânal 1 - 7 iulie: Leii vor avea o periodă agitată
Bzi.ro
Anda Adam a cheltuit o sumă uriașă pe florile de la nuntă! Cu banii ăștia îți cumperi o garsonieră în București!
Fanatik.ro
Un bărbat a cumpărat o casă cu o ușă secretă. Ce a găsit în spatele său l-a speriat teribil
Capital.ro
Rusia a luat decizia astăzi, 3 Iulie. Au suspendat totul. Anunțul venit de la Kremlin
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din rochie! Mădălina Ghenea, GAFĂ de INFARCT în dormitor, a arătat TOT
DailyBusiness
Anunț de ultimă oră pentru pensionari! Când intră banii în luna iulie
Adevarul
EXCLUSIV Un expert de la Harvard explică de ce America are cei mai bătrâni candidați din istorie la alegerile prezidențiale
Spynews
Florin Salam, înțepătură dură pentru Bogdan de la Ploiești! Să facă referire la Cristina Pucean? „Ce au avut ei...” / VIDEO
Spynews
”Să zică mersi că nu i-au dat ăia două, trei palme”. Florin Salam, declarații acide la adresa lui Bogdan de la Ploiești, după scandalul de la nuntă! Artistul a fost dat afară de la eveniment / VIDEO
Evz.ro
Vreme uluitoare în România. Ninge în plină vară!
Prosport.ro
FOTO. Alexandra Stan, imagini „interzise” pentru a susține naționala României la EURO
wowbiz.ro
Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta
Cancan.ro
Tatăl lui Vlad Pascu, criminalul de la 2 Mai, filmat în ipostaze strigătoare la cer. Imagini uluitoare!
Playsport.ro
Andreea Mantea n-a mai ascuns NIMIC! Imaginile astea ar trebui interzise! Cum s-a lăsat pozată pe plajă
kanald.ro
Ies la lumină noi detalii în cazul accidentului din Suceava, în care au murit cinci persoane! Tahograful vehiculului care a produs tragedia a fost manipulat
Capital.ro
Maghiarii ne salvează. Moment ISTORIC. Ajutor nesperat din partea Ungariei
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
stirilekanald.ro
Vaticanul a dezvăluit abia acum adevărul. "Fecioara Maria care plânge" din Trevignano, un fals?
substantial.ro
România, la jumătatea mediei europene în privința polițelor de asigurare
MediaFlux
El va fi VIITORUL PREȘEDINTE al României! CUTREMUR la nivel național
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?