Anamaria Prodan nu a mai suportat şi i-a trimis mesaj Corinei Caciuc: „Mi-a scris de pe mii de cartele, nopți întregi! Teroare! Ea nu e nimeni, nu vine în faţa mea”

Anamaria Prodan, în vârstă de 51 de ani, a acordat recent un interviu, în care a vorbit pentru prima oară despre discuția pe care a avut-o cu partenera fostului ei soț, Laurențiu Reghecampf. Impresara a recunoscut că i-a dat Corinei Caciuc un mesaj. Nu a dat detalii, dar la vremea aceea a apărut în presă, deşi este greu de reprodus fără să rişti o amendă de la Google.
Alina Costache
15 oct. 2024, 16:35
Anamaria Prodan nu a mai suportat şi i-a trimis mesaj Corinei Caciuc:

Deși divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf ține mai degrabă de lumea mondenă, separarea celor doi a fost un subiect de urmărit și pentru fotbalul românesc. Anamaria Prodan a menționat că i-a trimis un singur mesaj Corinei Caciuc. Întrebată ce i-a transmis noii partenere a lui Laurențiu Reghecampf, impresara a oferit mai multe explicații, dar nu a dezvăluit dacă se referă la renumitul mesaj vocal apărut în spațiul public, în care o înjura realmente grosolan pe cea care are doi copii cu fostul antrenor de la FCSB.

Anamaria Prodan a dezvăluit discuția cu actuala parteneră a lui Laurențiu Reghecampf. Impresara a povestit tot ce a vorbit cu mama copiilor lui Laurențiu Reghecampf, potrivit Fanatik.

Prodan a precizat că, pentru ea, Corina Caciuc nu există. În plus, impresara a subliniat că „nu poate să coboare la nivelul acesteia”. De asemenea, Anamaria a taxat-o din nou pe partenera lui Reghe pentru relația pe care a avut-o cu artistul Kamara.

„Doamne ferește! I-am dat o singură dată un mesaj, nu mai suportam stresul și nervii. I-am zis ce știam, de unde a luat-o și ce ne-a povestit el. Nu pot să mă cobor vreodată la nivelul ei. Doamne ferește! Din ce lume vin eu și din ce lume vine ea? Eu vreodată? Nici moartă!

Poate să fie și mama lui, ce Dumnezeu? Stăm într-o categorie socială, am muncit pentru un statut social! Este interviul cu Corina despre Kamara, nu mă interesează. Eu de ce n-am greșit să mă duc prin cluburi de noapte? Mi-a scris de pe mii de cartele, nopți întregi! Teroare!

Eu nu o văd pe femeia asta. Ea nu vine vreodată în fața mea. Nu e nimeni. Dacă eu văd mesaje de la această doamnă la adresa soțului meu, mesaje de bătaie de joc la adresa soțului meu. Îl umilește pe Reghecampf în așa hal! Îi spune:’Prostule, bagă divorț! Eu sunt proastă?’. Reghe a încercat să-i zică că o face vedetă, că nu știu ce…”, a spus Anamaria Prodan.

După despărțirea de Anamaria Prodan, Laurențiu Reghecampf și-a întemeiat o familie alături de Corina Caciuc. Cei doi au împreună doi băieți, Liam, în vârstă de doi ani și jumătate, și Landon, în vârstă de patru luni.

Laurențiu Reghecampf mai are un băiat din mariajul cu Mariana Pfeiffer, Luca, în vârstă de 23 de ani. De asemenea, îl are și pe Laurențiu Reghecampf Jr, cel poreclit Bebeto, în vârstă de 16 ani, din mariajul cu Anamaria Prodan.

Reghe spune că a ajutat-o în cariera de impresară:  ”Le-am spus jucătorilor să vorbească cu ea”

 

Anamaria Prodan lămureşte relaţia cu Dan Alexa şi gelozia lui Reghecampf: „De acolo cred că a pornit frustrarea”. Ce rol a jucat Gigi Becali

După despărțire, au existat multe semne de întrebare în privința modului în care antrenorul își va continua cariera, dar și dacă va mai reuși să atingă performanțele pe care le-a atins atunci când forma un cuplu cu impresara.

În trecut, atunci când relația celor doi părea una fără probleme, Reghecampf și Anamaria Prodan erau acuzați că ”se ajută reciproc”. Antrenorul a vorbit despre acest subiect în cadrul podcastului iAM Ștucan.

Costin Ștucan: Zi-mi o chestie și cu asta închid paranteza legată de ea (n.r. de Anamaria Prodan). V-ați ajutat unul pe altul, cât ați fost împreună? Profesional mă refer.

Laurențiu Reghecampf: Te referi la ce? Ea să îmi spună mie ceva și eu să o ajut…?

Costin Ștucan: Ea susține că imaginea ta a fost construită datorită ei, iar lumea spune că tu fiind antrenor, profitați cumva de chestia asta și jucătorii trebuiau să semneze cu ea, contracte de impresariat, și asta o ajuta pe ea ca imagine.

Reghecampf: ”De morți vorbesc numai de bine”

Laurențiu Reghecampf: Au fost multe discuții și într-adevăr s-au întâmplat multe discuții în direcția asta, dar eu, personal, nu le-am spus niciodată jucătorilor: semnați cu Anamaria. Le-am spus: Băi, ai o discuția cu ea, vezi dacă vă potriviți la caracter și după îți iei decizia.

Ea poate să declare orice, ți-am spus de la început că de morți vorbesc numai de bine. Chiar nu vreau să deschid subiectul Anamaria și absolut nimic.

Ronald Gavril, prima reacţie după acuzaţiile aduse Anamariei Prodan. „Suntem aici şi nu plecăm nicăieri!”

Profesional nu aveam cum să ne ajutăm pentru că de foarte multe ori intram în conflict, nu cu ea….de exemplu, eu semnez cu un club, în Emirate sau oriunde, era foarte greu ca eu să mă duc la șeic și să-i spun: Băi, îl vreau pe jucătorul X, iar jucătorul X să apară cu Anamaria.

Pentru că la un moment dat șeicul spune: Băi, eu îți dau ție un salariu de câteva milioane , mai vii și cu jucători de la soție? Adică, cumva, intrai într-un conflict. Puteai să faci lucrurile astea altfel, să pui pe altcineva să facă în locul ei, dar nu era același lucru.

 

DailyBusiness
Noi zile libere pentru români! Vești excelente pentru milioane de angajați
Spynews
Elon Musk a pierdut 15 miliarde de dolari cu ultima afacere controversată! De ce a ajuns în această situație
Bzi.ro
Iulia Vântur și Salman Khan, amenințați cu moartea! Prietenul cel mai bun al actorului a fost ucis!
Fanatik.ro
Singura metodă eficientă de a spăla pesticidele de pe fructe și legume: “Chiuveta este mai murdară decât credeți!”
Capital.ro
Avertisment pentru clienții Banca Transilvania. Toată lumea trebuie să declare. Rămâi fără cont
Playtech.ro
Ciocoliva românească DETRONEAZĂ ciocolata Dubai! Ce gust are și de unde o poți lua
DailyBusiness
Alertă națională! A fost descoperită o substanță periculoasă găsită în parfumurile brandurilor de lux
Adevarul
Năpasta care îi poate lovi pe turiștii români chiar și în hotelurile de lux și îi urmărește până acasă. „Îți suge sângele și dă coșmaruri cumplite”
wowbiz.ro
Theo Rose și Anghel Damian s-au căsătorit în mare secret! Primele declarații ale artistei
Spynews
Câte zile libere legale sunt în anul 2025. Când primesc concediu de la stat agajații români
Spynews
Kate Middleton a încălcat protocolul regal. Ce gest uimitor a făcut prințesa
Evz.ro
Doliu în lumea artistică din România. A murit o cunoscută scriitoare
Ego.ro
Diana Șoșoacă, slabă, îmbrăcată elegant! Imaginile pe care le-ai ratat! FOTO
Prosport.ro
FOTO. Tânăra de 24 de ani, suspendată pe viață pentru că a apărut într-o filmare interzisă cu un bărbat de 61 de ani
kanald.ro
Un bărbat a fost zărit în sălbăticie, după trei ani de căutări. Tom a fugit de acasă alături de copiii săi, după o ceartă cu soția
Cancan.ro
David Popovici a renunțat la mașinile de la Ion Țiriac. Cum motivează gestul: „Nu pot să…”
Playsport.ro
Aoleu, Antonia dă COD ROȘU! A înnebunit pe toată lumea cu ultima apariție! Cum s-a lăsat pozată după ce a renunțat la sutien
Capital.ro
Guvernul pune limită. Decizie pentru absolut toți românii care merg în magazine
StirileBZI
Aceste anvelope de iarnă cresc riscul de explozie! De ce nu este bine să le folosiți
Prosport.ro
FOTO. Miliardarul de 74 de ani se iubește cu o femeie care e cu 30 de ani mai tânără
stirilekanald.ro
"Dau să fac un pas, vine tipul spre mine..." Valentin, bărbatul atacat cu ciocanul în Chiajna, mărturii disperate de pe patul de spital
substantial.ro
Propaganda anti-europeană în Republica Moldova: mesajele unui preot ortodox
MediaFlux
S-A AFLAT cine va fi VIITORUL PREȘEDINTE al ROMÂNIEI! CUTREMUR în POLITICĂ
Shtiu.ro
Ce țări au același imn? O melodie este împărțită de 3 state!
Puterea.ro
Visuri de diamant: sub praf și speranță – vânătorii de nestemate din Panna