Anamaria Prodan, reacţie-şoc după numirea lui Reghecampf la Universitatea Craiova. „E ultimul drum! Poate ajunge pe fundul oceanului”

Anamaria Prodan a avut o recţie surprinzătoare după ce fostul ei soţ, Laurenţiu Reghecampf, a revenit pe banca tehnică a celor de la Universitatea Craiova.
Filip Stan
26 iul. 2023, 10:29
Anamaria Prodan, reacţie-şoc după numirea lui Reghecampf la Universitatea Craiova.
Anamaria Prodan, reacţie-şoc după numirea lui Reghecampf la Universitatea Craiova. "E ultimul drum! Poate ajunge pe fundul oceanului"

Anamaria Prodan, reacţie-şoc după numirea lui Reghecampf la Universitatea Craiova. Impresara susţine că antrenorul are o ultimă ocazie să-și redreseze cariera.

Citeşze şi: Anamaria Prodan, noi acuzaţii penale la adresa lui Reghecampf. Scenariul pus la cale de antrenor: „A vrut un final teribil!”

„Vreau să-i fie bine, pentru că e tatăl copilului meu. Dar e într-un declin cumplit, trebuie să o spunem. De la finală de Champions League e greu să te întorci în Azerbaidjan sau în România. Dacă acum nu îi iese, la Craiova, îi va fi foarte greu pentru cariera lui și pentru tot ce înseamnă Laurențiu Reghecampf.

Dacă acum nu câștigă campionatul sau dacă nu califică măcar în Europa League echipa, vor fi probleme mari. I-au lipsit, în ultima vreme, seriozitatea, liniștea, demnitatea, respectul. Ca antrenor, trebuie să fii un exemplu pentru toate generațiile pe care le crești. Când îți pierzi echilibrul, pierzi respectul jucătorilor, al societății, și îți e foarte greu să-ți revii. Pentru Laurențiu e foarte greu să-și recâștige echilibrul, asta e părerea mea, sunt și puțin subiectivă, e corect.

E ultimul drum, nu poți să trăiești din amintiri. Are o capacitate fabuloasă, e unul dintre cei mai mari antrenori pe care i-a avut România. Dar, dacă nu se trezește, nu va atenua căderea. Dimpotrivă, va ajunge pe fundul oceanului și de-acolo nu știu dacă te mai poți ridica. Noi, familia, ne rugăm pentru el, să-i fie bine”, a spus Anamaria Prodan la GSP Live.

Citeşte şi: Reghecampf, imagini emoţionante alături de Bebeto. Clipul care a împărţit internetul în două: „Păcat că l-ai făcut să sufere!” VIDEO

În precedentul mandat la Universitatea Craiova, în sezonul 2021/2022, Laurenţiu Reghecampf a câștigat 26 de meciuri, a remizat de şapte ori și a pierdut 12 partide. Ulterior a fost angajat de Neftchi Baku, dar azerii l-au demis în această vară fiind nemulțumiți de rezultatele obținute: locul 3 în campionat şi finală pierdută în Cupă.

Spynews
Marina își trăia zilele cu spaimă, chiar înainte să fie omorâtă. Ce au descoperit autoritățile despre crima care a tulburat liniștea din Brăila
Bzi.ro
Incident cumplit la nunta lui Ianis Hagi! A fost chemată ambulanța
Fanatik.ro
Patru zodii care pot da lovitura până pe 29 iulie. Răsare soarele pe strada lor
Capital.ro
Ordin UE pentru românii cu cont la bancă. Decizia valabilă din 17 iulie pentru cine transferă bani
Playtech.ro
A suferit CUMPLIT după DIVORȚ! Știi cine e, astăzi, fata din imagine?
DailyBusiness
BNR dă vestea cea mare pentru românii care au împrumut la bancă!
Adevarul
Reacția unui medic legist după ultimul festival de la mare: „Nu reprezintă nimic altceva decât deschiderea către o viață de consumator”
Spynews
”L-am ucis și l-am băgat în troler”. Declarația tulburătoare a criminalului care l-a omorât pe bărbatul găsit fără suflare în geamantan. Cum și-a explicat gestul
Spynews
Decizie dură luată de Oana Roman față de Marius Elisei! I-a deschis proces penal! Vedeta s-a săturat să aștepte ca el să fie tată pentru fiica lui! Exclusiv
Evz.ro
Președintele Biden testat Pozitiv pentru Covid-19. Cum Influențează Situația Politică
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Cum au apărut soția și fiica lui Adrian Ilie la nunta lui Ianis Hagi!
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
Mega-scandal la 'Insula Iubirii'! Dezvăluiri terifiante despre Cornel: 'O bătea golănește pe Ada!' 😲 ⤵️
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cum putem reduce temperatura din casă cu două grade, fără a ne folosi de aerul condiționat? Cercetătorii vin cu o soluție inedită
Capital.ro
Se dă ordin în România. Obligatoriu pentru proprietarii de bloc cu centrale termice
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
stirilekanald.ro
Calvarul de nedescris prin care a trecut doctorița Marina, înainte să fie găsită moartă în cabinet!
substantial.ro
Detectarea fosfinei și amoniacului pe Venus sugerează posibilitatea existenței vieții
MediaFlux
Vești bune pentru locatarii de la bloc. Vor plăti mai puțin la întreținere
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'