Anamaria Prodan, „regina” luxului suprem, își face viața în Dubai! Fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf, sărbătorită în club de cei mai bogați șeici

Anamaria Prodan își trăiește viața din plin de când a divorțat de Laurențiu Reghecampf. Impresara iubește luxul din Dubai, acolo unde deține și un apartament. Recent, afacerista a filmat momentul în care arabii i-au urat bun venit într-unul dintre cluburile unde petrec cei mai bogați șeici.
Alina Costache
26 ian. 2023, 09:08
Anamaria Prodan,

Anamaria Prodan a făcut senzaţie în Dubai, acolo unde a fost primită ca o regină! Celebra impresară profită din plin de libertate de când a divorțat de Laurențiu Reghecampf.

Cum a fost primită Anamaria Prodan în Dubai

Citiți și: Anamaria Prodan, impresionată de ultimul gest al lui Alex Bodi. „Puţini bărbaţi mai sunt pe lume!” FOTO 

Recent, afacerista și-a făcut apariția într-unul dintre cele mai cunoscute cluburi din Dubai și a avut parte de o surpriză, atunci când patronii localului i-au arătat cât de mult se bucură de prezența ei.

Arabii au scris cu litere mari, pe un ecran imens: Welcome ANAMARIA PRODAN IN DUBAI! (n.r. Bine ai venit Anamaria Prodan în Dubai), iar momentul a vrut să îl împărtășească cu fanii săi de pe Instagram.

Deși a împlinit luna trecută 50 de ani, Anamaria Prodan nu își numără anii, ci mai degrabă banii, deoarece afacerile de succes pe care le are, au propulsat-o în topul celor mai bogate femei din România.

Așadar, fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf lucrează, dar se și distrează în Dubai, acolo unde deține un apartament de lux chiar în centrul orașului.

În prezent, se concentrează foarte mult pe carieră a anunțat recent, că împreună cu asociații săi din Emirate, va deschide o școală internațională de steward și stewardese.

„Îmi doresc să văd oameni fericiți și împliniți! Oameni cu o meserie în mână! Femei care nu depind de nimeni! Bărbați care nu stau cu mâna întinsă! Aerohit o să facă istorie în domeniul școlilor dedicate companiilor aeriene, vom scoate stewardzi și stewardese care se vor bucura de cele mai bune condiții. Încredere deplină și o meserie nouă după numai 15 cursuri”, a declarat ea, la WOWbiz.ro.

Așadar, celebra impresară este o femeie de afaceri de succes și petrece foarte mult timp în Dubai. Inclusiv sărbătorile de iarnă le-a petrecut acolo, alături de copii, dar și de noul ei iubit, pe care momentan îl ține departe de ochii curioșilor.

Citiți și: Anamaria Prodan aruncă săgeți către Laurențiu Reghcampf: „Valorez cât două de 22 de ani!”

Spynews
Marina își trăia zilele cu spaimă, chiar înainte să fie omorâtă. Ce au descoperit autoritățile despre crima care a tulburat liniștea din Brăila
Bzi.ro
Incident cumplit la nunta lui Ianis Hagi! A fost chemată ambulanța
Fanatik.ro
Patru zodii care pot da lovitura până pe 29 iulie. Răsare soarele pe strada lor
Capital.ro
Statul va controla banii românilor. Rămâi fără toți banii adunați: Extrem de riscant
Playtech.ro
A suferit CUMPLIT după DIVORȚ! Știi cine e, astăzi, fata din imagine?
DailyBusiness
BNR dă vestea cea mare pentru românii care au împrumut la bancă!
Adevarul
Reacția unui medic legist după ultimul festival de la mare: „Nu reprezintă nimic altceva decât deschiderea către o viață de consumator”
Spynews
”L-am ucis și l-am băgat în troler”. Declarația tulburătoare a criminalului care l-a omorât pe bărbatul găsit fără suflare în geamantan. Cum și-a explicat gestul
Spynews
Decizie dură luată de Oana Roman față de Marius Elisei! I-a deschis proces penal! Vedeta s-a săturat să aștepte ca el să fie tată pentru fiica lui! Exclusiv
Evz.ro
Reduceri la facturile la energie. Cum se calculează consumul
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Cum au apărut soția și fiica lui Adrian Ilie la nunta lui Ianis Hagi!
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
Mega-scandal la 'Insula Iubirii'! Dezvăluiri terifiante despre Cornel: 'O bătea golănește pe Ada!' 😲 ⤵️
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cum putem reduce temperatura din casă cu două grade, fără a ne folosi de aerul condiționat? Cercetătorii vin cu o soluție inedită
Capital.ro
Mașinile interzise în România. Decizia luată de autorități. Se aplică de azi, 18 iulie
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
stirilekanald.ro
Calvarul de nedescris prin care a trecut doctorița Marina, înainte să fie găsită moartă în cabinet!
substantial.ro
Detectarea fosfinei și amoniacului pe Venus sugerează posibilitatea existenței vieții
MediaFlux
Vești bune pentru locatarii de la bloc. Vor plăti mai puțin la întreținere
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'