Anamaria Prodan sare la atac după plângerea penală formulată de fostul soț. Impresara și Reghecampf au poprire pe bunurile comune. „Realizați ce probleme are omul ăsta?”

Anamaria Prodan a spus că ea și Laurențiu Reghecampf au poprire pe bunurile comune. Iată dezvăluirile făcute de impresară după ce a aflat de plângerea penală a fostului soț.
Alina Costache
11 mai 2024, 17:05
Anamaria Prodan sare la atac după plângerea penală formulată de fostul soț. Impresara și Reghecampf au poprire pe bunurile comune.

Anamaria Prodan a declarat, la Xtra Night Show, că există poprire pe bunurile comune cu Laurențiu Reghecampf, inclusiv jumătate din casă. Vedeta susține că s-a ajuns în această situație din cauza acțiunilor antrenorului.

Impresara a mai precizat că bunurile pentru care s-a făcut plângere penală nu au dispărut, ci sunt în fix același loc în care le-a lăsat antrenorul. Una dintre mașini e folosită pentru ca fiul lor să fie dus la școală.

„Avem poprire pe bunurile comune din cauza nenorocirilor pe care le-a făcut! (…) Există poprire pe jumătate din casă, pe toate bunurile pe care el este jumătate cu mine”, a afirmat Anamaria Prodan.

Citește și Unde se află Ferrari-ul şi şalupa lui Laurențiu Reghecampf. Avocatul Anamariei Prodan lămureşte misterul: „Exact unde le-a parcat” | EXCLUSIV

Impresara crede că Reghecampf a făcut această plângere penală fiindcă a crezut că așa poate face rost de bani de la ea ca să-și achite împrumuturile.

În plus, Prodan a mai spus că Reghecampf nu ar mai putea lucra ca antrenor după pierderea unui proces, așa că nu mai are un loc de muncă.

„Probabil că neavând posibilitatea să își plătească împrumuturile, se gândește că poate mai face vreo nefăcută (…) cum a făcut cu toate mașinile, pe care le-a vândut prietenilor. (…) Voi realizați ce probleme are omul ăsta? În loc să facă performanțe, e dat afară de peste tot! Deci este în cap! Este fără serviciu! Voi realizați că nu mai are dreptul să antreneze la nivel mondial? Ce antrenor a mai ajuns în situația asta vreodată pe Pământ? Nu mai are voie că a câștigat Rotaru procesul”, a adăugat vedeta.

De la ce a pornit noul scandal dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf 

Laurențiu Reghecampf a depus, joi, o plângere la Poliția Snagov, reclamând că au dispărut două mașini de lux și o ambarcațiune de la sediul unei companii din Snagov, județul Ilfov, mai exact din curtea casei Anamariei Prodan.

Citește și Anamaria Prodan, într-o ipostază provocatoare pe internet. Impresara își trăiește viața din plin după despărțirea de Reghecampf. „Știi ce liniștită sunt? Nu mă mai afectează nimic”

„M-am adresat Poliției pentru că au dispărut anumite bunuri de valoare pe care le lăsasem în casa familiei. Bunurile la care mă refer nu sunt comune, ci îmi aparțin în totalitate sau parțial, ca asociat cu 50% în firma pe care am deținut-o împreună. Nu mă interesează cu cine locuiește în casa noastră, dacă este alt bărbat, ori dacă acesta beneficiează de bunurile respective. Ci vreau să mă asigur că nu au fost înstrăinate, așa cum am descoperit că una dintre mașini ar fi fost trecută de pe firmă pe persoană fizică, fără nicio hotărâre AGA”, a spus Reghecampf, pentru Cancan.

 

Spynews
Edi Iordănescu se întoarce în Germania, după Euro 2024. Va mai antrena sau nu Echipa Națională de Fotbal a României
Bzi.ro
Lovitură dată de ProTV! Gina Pistol va prezenta MasterChef!
Fanatik.ro
Turiștii români au ajuns să se certe în vacanțele din Grecia. Motivele sunt incredibile: “Vin în concediu, nu vreau să fiu deranjată”
Capital.ro
România, cea mai nouă forță a Europei. Alianța care ne pune pe harta lumii. S-a semnat
Playtech.ro
Loredana Groza s-a făcut de RÂS! Imaginile ȘOC pe care le vrea ȘTERSE urgent
DailyBusiness
Codul Rutier a fost modificat! Se aplică noi amenzi în aceste situații!
Adevarul
Cum era să fie dat jos Ceaușescu cu cinci ani înainte de Revoluție. Complotul secret la care a participat și Ion Iliescu
Spynews
Câți bani va încasa România pentru parcursul de la Euro 2024. Suma colosală cu care s-a întors acasă Echipa Națională de Fotbal
Spynews
Star Matinal. Ioana și Ilie Năstase s-au despărțit? Soția fostului tenismen s-ar fi întâlnit cu Nick Rădoi / VIDEO
Evz.ro
Cultura care îi umple de bani pe români. Se poate face o avere frumoasă
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din rochie! Mădălina Ghenea, GAFĂ de INFARCT în dormitor, a arătat TOT
Prosport.ro
FOTO. Alexandra Stan, imagini „interzise” pentru a susține naționala României la EURO
wowbiz.ro
Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?
Cancan.ro
Ilie Năstase s-a despărțit de Ioana: 'Durere mare…'. A plecat singur în Cehia, cu lacrimi în ochi!
Playsport.ro
Andreea Mantea n-a mai ascuns NIMIC! Imaginile astea ar trebui interzise! Cum s-a lăsat pozată pe plajă
kanald.ro
Emiterea deciziilor de recalculare a pensiilor nu va fi amânată: Daniel Fenechiu „Sunt convins că sunt dificultăți, pentru că în momentul de față este și un proces de informatizare al Casei Naționale de Pensii”
Capital.ro
Statul VREA BANI de la români. Decizia luată azi, 4 iulie: Clopoţelul va suna pentru fiecare român
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
stirilekanald.ro
„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a
substantial.ro
Guvernul va finanța academiile de fotbal pentru copii și juniori
MediaFlux
PENSIILE se RECALCULEAZĂ ANUAL! ANUNȚ pentru toți SENIORII
Shtiu.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!