Anamaria Prodan a pierdut sarcina. Impresara a trecut printr-o adevărată dramă: „Puteam să mai am încă un copil”

Anamaria Prodan a pierdut sarcina. În urmă cu 10 ani, impresara a trecut printr-o adevărată dramă. Însărcinată pe atunci în șase luni, voia din tot sufletul să aducă pe lume o fetiță, însă, în mod inexplicabil, avea să ajungă pe masa de operații atunci când nimeni nu se aștepta.
Alina Costache
24 iun. 2023, 08:49
Anamaria Prodan a pierdut sarcina. Impresara a trecut printr-o adevărată dramă:
Anamaria Prodan

Anamaria Prodan a pierdut sarcina. Toată nenorocirea s-a petrecut într-un moment de fericire maximă, exact când Anamaria Prodan era programată la clinică pentru analizele periodice de rutină și pentru a afla ce sex urma să aibă bebelușul!

Îmi doresc atât de mult o fetiță, încât abia aștept ziua în care medicii îmi vor spune dacă îi voi dărui soțului meu o zânuță! Este visul vieții mele”, declara vedeta, chiar cu o zi înainte de tragedie.

Citește și: Anamaria Prodan, apariţie incendiară alături de „Spaima Litoralului”. Care este relaţia dintre impresară şi celebrul interlop Beinur Nuredin FOTO

Anamaria Prodan a pierdut sarcina

Din păcate, la spital, în urma investigațiilor, Anamaria Prodan avea să afle că sarcina se oprise din evoluție de trei săptămâni! Medicii  au programat-o de urgență pentru avort și totul s-a năruit pentru impresară.

Doctorii i-au spus că fătul s-a oprit din evoluție în urmă cu trei săptămâni și nu se mai poate face nimic pentru el. Oricât de mult a avansat medicina, ar fi imposibil să se întâmple vreo minune, apoi, au programat-o imediat la un avort, pentru a nu avea și ea probleme grave, chiar fatale„, a povestit, atunci, o sursă apropiată familie pentru Wowbiz.ro.

Câțiva ani mai târziu, Anamaria Prodan a putut vorbi despre durerea ei. ”Puteam sã mai am încã un copil, dar am pierdut sarcina spre luna a şasea. A fost pur şi simplu o întrerupere de sarcină, aşa, spontanã. Am considerat cã întotdeauna Dumnezeu ştie ce e mai bine pentru mine şi pentru familia mea. Si cred cã ceva acolo nu a funcţionat şi decât sã fi nãscut un copil care ar fi avut probleme, probabil cã este mai bine cã s-a întâmplat aşa”, spunea impresara.

Anamaria Prodan și Reghe s-au împăcat?

Impresara s-a arătat surprinsă de rezultatele îndoielnice ale antrenorului la echipa azeră, vorbind surprinzător de frumos la adresa lui, însă a dat de înțeles că este posiibil ca performanțele scăzute ale lui Reghe să fie cauzate și de probleme personale cu care s-a confruntat.

Nu știu nimic de demiterea lui Reghecampf de la Neftci. Știu că mai are un an de contract. Reghe e un antrenor grozav. Nu sunt într-o poziție care îmi permite să spun ce s-a întâmplat în ultimii trei ani. Ne-am despărțit acum mult timp, nu mai suntem o familie.

Eu cred în alegerile lui ca antrenor. Nu știu ce buget a avut la Neftci sau cine s-a ocupat de transferuri acolo. E un antrenor grozav și am fost și eu curioasă de ce mandatul lui de la Neftci merge astfel. Trece printr-o perioadă grea. Probabil că viața lui personală n-a revenit la normal”, a spus Anamaria Prodan, conform presei azere.

Spynews
Marina își trăia zilele cu spaimă, chiar înainte să fie omorâtă. Ce au descoperit autoritățile despre crima care a tulburat liniștea din Brăila
Bzi.ro
Incident cumplit la nunta lui Ianis Hagi! A fost chemată ambulanța
Fanatik.ro
Patru zodii care pot da lovitura până pe 29 iulie. Răsare soarele pe strada lor
Capital.ro
Ordin UE pentru românii cu cont la bancă. Decizia valabilă din 17 iulie pentru cine transferă bani
Playtech.ro
A suferit CUMPLIT după DIVORȚ! Știi cine e, astăzi, fata din imagine?
DailyBusiness
BNR dă vestea cea mare pentru românii care au împrumut la bancă!
Adevarul
Reacția unui medic legist după ultimul festival de la mare: „Nu reprezintă nimic altceva decât deschiderea către o viață de consumator”
Spynews
”L-am ucis și l-am băgat în troler”. Declarația tulburătoare a criminalului care l-a omorât pe bărbatul găsit fără suflare în geamantan. Cum și-a explicat gestul
Spynews
Decizie dură luată de Oana Roman față de Marius Elisei! I-a deschis proces penal! Vedeta s-a săturat să aștepte ca el să fie tată pentru fiica lui! Exclusiv
Evz.ro
Președintele Biden testat Pozitiv pentru Covid-19. Cum Influențează Situația Politică
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Cum au apărut soția și fiica lui Adrian Ilie la nunta lui Ianis Hagi!
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
Mega-scandal la 'Insula Iubirii'! Dezvăluiri terifiante despre Cornel: 'O bătea golănește pe Ada!' 😲 ⤵️
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cum putem reduce temperatura din casă cu două grade, fără a ne folosi de aerul condiționat? Cercetătorii vin cu o soluție inedită
Capital.ro
Se dă ordin în România. Obligatoriu pentru proprietarii de bloc cu centrale termice
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
stirilekanald.ro
Calvarul de nedescris prin care a trecut doctorița Marina, înainte să fie găsită moartă în cabinet!
substantial.ro
Detectarea fosfinei și amoniacului pe Venus sugerează posibilitatea existenței vieții
MediaFlux
Vești bune pentru locatarii de la bloc. Vor plăti mai puțin la întreținere
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'