Imagini incendiare cu Anamaria Prodan și iubitul ei în America. Ronald Gavril i-a umezit buzele cu un strugurel

Anamaria Prodan este în culmea fericirii și se simte mai bine ca niciodată, după cum se poate observa și din postările acesteia de pe rețelele sociale. Recent, vedeta a fost surprinsă împreună cu boxerul Ronald Gavril, într-un moment foarte tandru, pe străzile din America.
Filip Stan
09 ian. 2024, 12:37
Imagini incendiare cu Anamaria Prodan și iubitul ei în America. Ronald Gavril i-a umezit buzele cu un strugurel

Toată lumea știe că Anamaria Prodan a început o relație cu Ronald Gavril, un boxer cunoscut în SUA și apreciat pentru performanțele sale. O perioadă, impresara a decis să stea departe de iubire, însă acum a considerat că e vremea să fie fericită.

Anamaria Prodan nu se teme să le arate și fanilor ei ce momente trăiește în prezent, motiv pentru care a postat mai multe fotografii pe rețelele sociale, în care apare și iubitul ei, Ronald Gavril.

Anamaria Prodan și Ronald Gavril au fost surprinși în vacanța în America, iar în imagini se poate observa cât de atent este Ronald Gavril.

Mai exact, boxerul a observat că buzele iubite sale s-au cam uscat, așa că a găsit imediat o soluție!

Citește și Cine este și cum arată fosta iubită a lui Ronald Gavril. Partenerul Anamariei Prodan și Elena au fost împreună 4 ani

În urmă cu puțin timp, cei doi au fost surprinși în renumita zonă ”Las Vegas Eye”, acolo unde boxerul a făcut un gest surprinzător pentru iubita lui, Anamaria Prodan.

Observând că buzele frumoasei blonde sunt uscate, Ronald Gavril a scos din buzunar un strugurel și a ajutat-o pe iubita lui să își dea cu el pe buze, potrivit Wowbiz.ro.

Este o dovadă de grijă și atenție față de partenera de viață, mai ales că, după cum spunea și impresara într-un podcast publicat în urmă cu câteva luni, ”lucrurile mici sunt foarte importante”.

Mai în glumă, mai în serios, nu este un gest la care apelează orice bărbat, mai ales că majoritatea nu au neapărat un strugurel în buzunar.

În imaginea de mai sus se poate observa și o trecătoare, care rămâne cu gura deschisă, la propriu, după ce a văzut scena tandră dintre cei doi.

”Uitasem de atâția ani”

Printre altele, Ronald Gavril a declarat recent că ei formează un cuplu de ”campioni”, mai ales că el este și un bărbat asumat, care nu obișnuiește să dea explicații nimănui.

„Uitasem de atâția ani cum este în țară. Este ciudat cum lumea cercetează viețile tuturor și oamenii își dau cu părerea. Eu și Anamaria suntem campioni! Nu vrem să demonstrăm nimic nimănui. Facem performanță la cel mai înalt nivel.

Amândoi ne completăm perfect și amândoi construim cărămidă cu cărămidă ceva minunat. Ne ajutăm reciproc în cariere, cum de altfel este și normal. Sunt un bărbat asumat care nu dă explicații nimănui și care trăiește demn fiecare secundă!”, a declarat Ronald Gavril.

Pugilistul în vârstă de 37 de ani a mai preciat că relaţia lor se consolidează pe zi ce trece.

Dacă pe Laurenţiu Reghecampf îl numea „Soarele meu”, lui Ronald Gavril i se adresează cu apelativul „Unicul”.

Citește și Ronald Gavril, prima reacţie despre relaţia cu Anamaria Prodan. Cum i se adresează impresara, după ce pe Reghecampf l-a numit „Soarele”

„Cu ochii doar spre viitor așteptăm Anul Nou!Vă doresc un an plin de lumină, sănătate și împliniri! Eu sunt Anamaria Prodan, iar el este unicul Ronald Gavril”, a scris Anamaria Prodan pe contul ei de Instagram.

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
Cât cheltuit o familie de români pentru o vacanță de 9 zile în Grecia. Șocul a fost mare: “Prețurile parcă au luat-o razna. Dezămăgitor pentru noi”
Capital.ro
Statul VREA BANII românilor. Formular și plată până pe 31 decembrie. S-a dat lege în România
Playtech.ro
Scăpăm de caniculă, vine urgia! Urmează 3 zile de furtuni, vijelii și ploi puternice. Zonele afectate
DailyBusiness
Inedit! Primești 15.000 de lei dacă te angajezi
Adevarul
Câți absolvenți au intrat la Politehnică în urma concursurilor de admitere în 2024. La ce facultăți se dă probă scrisă
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Misterioasa apariție a Coca-Cola. Drogul din prima rețetă
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Decizia luată de Lidl, după ce Sânziana Negru și Ștefan Floroaica au aruncat la gunoi produsele lor promovate
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care raportul final al necropsiei lui Andrei Versace va fi gata abia peste un an! La ce concluzie au ajuns medicii legiști
Capital.ro
Românii vor fi verificați. Devine obligatoriu să prezentați buletinul
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
CFR Călători repune în circulație 6 vagoane modernizate seria 21-90
MediaFlux
ANAF va CONTROLA TOȚI românii! Vom avea CNP FISCAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!