Anamaria Prodan, umilinţă pentru Reghecampf: „Laurenţiu va putea să vadă la Ronald ce înseamnă o viaţă ca-n Rocky!”

Pe 9 octombrie, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au întâlnit la tribunal, la procesul de divorț. Impresara a venit împreună cu soția lui Gabi Enache, Lena, care este martor, în timp ce antrenorul a venit cu Dinte, cel care spune că s-a oferit să fie martor în procesul de divorț. Ecourile scandalului încă se aud în direct la tv sau la podcasturi.
Alina Costache
18 oct. 2024, 17:36
Anamaria Prodan, umilinţă pentru Reghecampf:

Războiul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf pare să nu se mai termine. Laurențiu Reghecampf aruncă bomba și o acuză  fie că i-a fost infidelă, fie că poartă fake-uri, iar impresara a scos de la naftalină toate armele grele şi îi reproşează alcoolul şi relaţiile cu „fete de oraş”, arătându-l în oglindă pe „Prinţul” Ronald Gavril.

„Laurențiu va putea să vadă la Ronald ce înseamnă o viață ca-n Rocky!” a spus Anamaria Prodan. oferind detalii despre mult-așteptata gală din noiembrie, evenimentul în care Ronald Gravril se va lupta pentru un nou titlu mondial.

Anamaria Prodan a vorbit la FANATIK SUPERLIGA despre mult-așteptata gală de box de pe Circul Metropolitan. Emisiunea este live pe site-ul FANATIK.RO, de la ora 10:30, în fiecare zi de luni, marți și vineri.

Ronald Gavril încearcă să îl convingă pe Floyd Mayweather să vină la București pe lângă alte nume mari din fotbalul mondial. Anamaria Prodan a spus tot despre gala în care iubitul său va lupta pentru titlul mondial.

„Greii fotbalului mondial o să fie alături de el, o să fie niște surprize mari. O să fac un concert cu artiști de la Cirque du Soleil. Ronald va lupta pentru titlul mondial și trebuie să câștige, trebuie să fie campionul meu mondial.

Floyd Mayweather îi face reclamă lui Ronald Gavril înainte de marea gală de la București VIDEO

Va fi o gală mai frumoasă ca în America, pentru că este presărată cu momente de măiestrie. O să fie ceva minunat și unic în România. Ce am atins am transformat în aur, asta a fost și asta e menirea mea pe pământ.

Mă gândeam că Laurențiu țipa ieri în sala de judecată că mi-am permis să fac companie cu ăla din America, Prodan și nu mai știe cum îl cheamă. Mă gândeam că va avea foarte puțin timp să citească viața unui campion mondial”, a spus Anamaria Prodan.

„Ronald va face un film despre viața lui, despre fiecare moment pe care l-a trăit cu cele mai grele încercări ale vieții, pentru că a fost încercat de viață. Până a semnat cu Floyd Mayweather a dormit în fața sălii pe bancă și dimineața când se deschidea sala fugea să își facă duș și se apuca de antrenament.

Laurențiu va putea să vadă la Ronald Gavril ce înseamnă o viață ca-n Rocky, căci la tribunal nu mai știa cum îl cheamă. Un băiat dintr-o familie superbă, pricipiile de viață au fost unice și au construit un bărbat minunat.

A apărut liniștea după ce se va pronunta acest divorț. Chiar îmi doresc să închidă tot și să nu mai știm nimic, să sune dacă vrea să își vadă copilul sau să îl ajute. Omul care a trădat o dată cu fapta sau vorba va fi toată viața lui un trădător”, a mai spus impresara.

Anamaria Prodan este pregătită să facă pasul cel mare. Ronald Gavril pare să o fi cucerit definitiv pe vedetă. „Nu meriți ce ai trăit! Aș zice un da mare!”

Anamaria Prodan a anunţat că se mărită

Anamaria Prodan a făcut recent declarații pentru FANATIK, în care a sugerat că ar accepta o cerere în căsătorie din partea partenerului ei, Ronald Gavril. Ea l-a descris pe boxerul profesionist extrem de iubitor și totodată i-a evidențiat calitățile sale deosebite, dar și modul în care interacționează cu familia ei.

”La ce om minunat este, da, aș accepta dacă m-ar cere! La ce om minunat este mă întreb cum există un bărbat atât de minunat și să îmi spună: «Dacă eu cu tine vom fi vreodată soț și soție, cum aș putea să stai tu copiii acasă și eu să îmi fac amantă. Să iau banii și să îi trimit. Eu din momentul ăla mi-am pierdut demnitatea de bărbat. Eu nu mai pot să apar în ochii nimănui. Nici ai mamei mele și nici ai familiei mele».

Și l-am întrebat dacă nu a înșelat niciodată. S-a uitat așa la mine și mi-a zis: «Baby, eu sunt bărbat. Nu mă interesează cu cine ai trăit până acum, dar eu sunt aici să te vindec și să te protejez. Nu meriți ce ai trăit! Aș zice un da mare!”, a declarat Anamaria Prodan cu privire la o viitoare cerere în căsătorie.

Anamaria Prodan, despre rolul de tată pe care Ronald îl joacă în viața copiilor

Anamaria a subliniat că este extrem de fericită cu Ronald, mai ales în ceea ce privește relația acestuia cu fiicele sale și cu Bebeto, băiatul pe care îl are din căsătoria anterioară cu Laurențiu Reghecampf.

Potrivit spuselor sale, sportivul a reușit să se facă remarcat ca un tată ideal, exact așa cum și-a dorit Bebeto pe parcursul vieții sale. Această conexiune strânsă între Ronald și copii a fost un factor semnificativ în aprecierea pe care Anamaria o are pentru el.

„Și gândește-te că toate discuțiile sunt de față de fetele mele, care au 25 și 24 de ani, care în sfârșit văd un bărbat. Le spune Ronald că nu merită niciodată să accepte așa ceva. Nu merită niciodată pentru sufletul vostru. Relația pe care o are cu Bebe este perfectă.

Mă uit la el și îl învață: «Nu te uiți niciodată la așa ceva, nu atingi genul ăsta de femeie. Nu ai voie să nu fii cel mai bun». Unde este Laurențiu din viața copilului său, fost sportiv, fotbalist? Uită-te, te rog frumos, la gala de la Craiova. Bebe cu steagul României în spatele lui Ronald a intrat”, a mai spus vedeta.

Citește și: Mădălina Ghenea se teme pentru viața ei. Românca trece printr-un calvar: „Trimite mesaje de amenințare familie, prietenilor”

Relația pe care a avut-o cu Laurențiu Reghecampf a afectat-o

Anamaria nu a ezitat să menționeze de tensiunile pe care le are cu fostul ei soț, Laurențiu Reghecampf. Aceasta a recunoscut că în urma căsniciei sale eșuate, încă mai resimte efectele negative ale acelei experiențe.

„Mi-e frică de fiecare om care se apropie de mine. Dacă un om este drăguț cu mine, mi-e frică de faptul că s-ar putea întâmpla ceva. Prin ce șocuri am trecut, am zis că Dumnezeu m-a pus la scaunul electric.

Ce am descoperit în urma plecării lui Laurențiu m-a îngrozit. Nu am putut să cred vreodată că mașinile noastre sunt vândute și mi-a venit cu poze că era să moară. Eu eram cu mama plecată. A spus că a avut accident și dauna este totală. Iar banii erau trimiși unde erau trimiși. Oferea suport pentru familia sa din contul nostru. Îl întrebam dacă mai poate recupera banii de la femeia asta”, a mai declarat Anamaria.

DailyBusiness
Prețul petrolului va exploda. JPMorgan avertizează despre tensiunile din Orientul Mijlociu și Rusia!
Spynews
Cum arată Gina Felea în 2024! A împlinit recent 40 de ani și a trecut printr-o transformare uriașă | FOTO
Bzi.ro
Partidul AUR nu va participa la alegerile parlamentare. La Giurgiu și Bistrița-Năsăud au fost respinse dosarele candidaților. Urmează Iașul – UPDATE
Fanatik.ro
Județul din România în care se construiește un pod de tip autostradă. Au început lucrările și pentru un mare spital regional
Capital.ro
Vladimir Putin a renunțat, e definitiv! Decizia ISTORICĂ a Rusiei. Toată planeta aştepta anunțul
Playtech.ro
ÎPS Teodosie către românii care țin post: ”Nu vă luaţi după medic în cele...
DailyBusiness
Decizie finală cu privire la Schengen! Nicolae Ciucă a dat verdictul
Adevarul
Cu cine ar vota CTP în turul doi al alegerilor prezidențiale. „Aceasta este realitatea”
wowbiz.ro
România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră
Spynews
Lora o pune la punct pe Ilinca Vandici după ce aceasta a comentat despre nunta cântăreței! Ce a enervat-o la culme pe artistă 
Spynews
Soția lui Radu Mazăre, Roxana, a născut! Fostul edil a devenit tată pentru a doua oară
Evz.ro
Secretul gogonelelor murate. Cum rezistă perfect peste iarnă
Ego.ro
Diana Șoșoacă, slabă, îmbrăcată elegant! Imaginile pe care le-ai ratat! FOTO
Prosport.ro
FOTO. Miliardarul de 74 de ani se iubește cu o femeie care e cu 30 de ani mai tânără
kanald.ro
Carnagiu pe o autostradă din Turcia după ce un autocar cu turiști s-a răsturnat. Șase persoane au murit pe loc și alte 25 au fost rănite
Cancan.ro
Iulia Vântur, EVACUATĂ în grabă cu SECURITATE! Prețul pus pe capul lui Salman Khan de cel mai mare interlop din India!
Playsport.ro
Aoleu, Antonia dă COD ROȘU! A înnebunit pe toată lumea cu ultima apariție! Cum s-a lăsat pozată după ce a renunțat la sutien
Capital.ro
Îți golește contul de toți banii. Avertisment ANAF pentru românii care au de dat bani la stat
StirileBZI
Acești elevi vor primi câte 600 de lei! Banii vin de la primărie
Prosport.ro
FOTO. Face bani din onlyfans după ce a dezvăluit că o colegă are relații intime cu un șef al ei
stirilekanald.ro
"E primul pas spre un război mondial". Cei 10.000 de soldați din Coreea de Nord trimiși în Ucraina ar putea arunca în aer butoiul cu pulbere
substantial.ro
Putin denunță declarațiile nucleare ale lui Zelenski ca provocare periculoasă
MediaFlux
Putin amenință cu ARMA NUCLEARĂ! L-a SCOS DIN MINȚI planul lui Zelenski
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Puterea.ro
Cum câștigă bani WhatsApp? O privire detaliată asupra modelului de afaceri