Anamaria Prodan, un nou atac suburban la adresa lui Reghecampf. Limbaj mizerabil al impresarei: „Limbă de aur şi sifon, monstru!”

Anamaria Prodan a lansat un nou atac dur la adresa lui Laurenţiu Reghecampf după ce antrenorul a dezvăluit cum i-a achitat impresarei o datorie de 84.000 de euro la ANAF. pe lângă jigniri de nereprodus, aceasta susţine că ea "l-a inventat şi l-a ajutat să devină antrenor" pe cel alături de care a stat aproape 16 ani şi cu care are un băiat, Laurenţiu, zis Bebeto.
Filip Stan
02 oct. 2024, 09:41
Anamaria Prodan, un nou atac suburban la adresa lui Reghecampf. Limbaj mizerabil al impresarei:
Anamaria Prodan, un nou atac suburban la adresa lui Reghecampf. Limbaj mizerabil al impresarei: "Limbă de aur şi sifon, monstru!"

Anamaria Pordan, atac plin de jigniri la adresa lui Laurenţiu Reghecampf. Antrenorul a dezvăluit în podcastul IAmSport realizat de Costin Ştucan că i-a plătit fostei soții o amendă de 84.000 de euro la ANAF. Impresara a încasat un comision de 100.000 de euro pentru transferul lui Mihai Pintilii în Arabia Saudită, dar a trimis banii în SUA, în loc să îi trimită în România, faptă sancţionată de ANAF.

Citeşte şi: Reghecampf, ultima declaraţie despre Anamaria Prodan. S-a jurat că nu mai vorbeşte despre ea: „Pentru mine e un om mort şi e punct!” VIDEO

Anamaria Prodan a reînceput războiul cu Laurențiu Reghecampf şi l-a jignit grav pe acesta, deşi un articol pe tema comisionului fusese publicat cu ani în urmă, moment la care nu a contestat inforrmaţiile publicate în presă chiar de Costin Ştucan!

„Doamne ferește! Acum înțelegeți și voi lângă cine am trăit? Pe cine am ținut lângă mine și am ajutat? Acum înțelege toată România de ce toți din fotbal îl numesc limbă de aur și sifon? Acum înțelegeți ce am trăit eu cu acest monstru în toti acești ani? Acum înțelege toată țara cine este Reghecampf? Înțelegeți ce am ascuns eu atâția ani? Un băiat plin de frustrări, slab pregătit din toate punctele de vedere, trădător față de familie și prieteni, minciuni, alcool și altele grave despre care noi familia nu vrem să ne mai aducem aminte”,a  spus Anamaria Prodan pentru iAMSport.

„De asta copiii mei îl evită. Le e rușine cu el, dar nu avem ce face. Este tatăl copilului meu care astăzi vede așa ceva, o altă trădare. Acum și mai gravă. Avem dovezi care mor în mintea noastră pentru că, dacă oricine din familie ar deschide gura începând cu cel mic până la fiecare om care a stat lângă noi, atunci Reghecampf nu ar mai exista în fața nimănui! Este bine că tot ce au povestit toți din fotbal astăzi se adeverește. Omul fără loc de muncă, plin de datorii, acoperit de rușini uriașe, își dă arama pe față și încearcă să-și discrediteze mama copilului care l-a inventat și l-a ajutat să devină antrenor!”, a mai adăugat impresara.

Citeşte şi: EXCLUSIV Anamaria Prodan contraatacă dur după declaraţiile lui Reghe: ”Măcar aşa să-l ajut să-și mai facă câteva sute de o ciorbă. Îmi cer eu scuze pentru decăderea şi degradarea acestui om. Cu mândria de bărbat este gata, cu bărbăţia este gata de mult…!”

Anamaria Prodan nu a ezitat să folosească un limbaj suburban la adresa fostului său soţ, alături de care are un copil: „Astăzi mila și scârba față de el ne invadează pe noi, familia, și ne delimităm de un astfel de om nu înainte de a trage un semnal de alarmă pentru fiecare! Stați departe de astfel de specimen, căci vă treziți trădați și târâți în mizerie de un pierzător în fața vieții. La fel, ne este rușine de rușinea lui dar fiecare cum își așterne așa doarme!”.

„Cât despre banii care plecau din conturile noastre, repet, banii erau ai familiei nu cum descrie omulețul, ai lui. Plecau pentru a acoperi mizeriile vieții lui, cumpăram liniștea și acopeream găurile oribile ale acestui caracter urât! Mă certam cu jurnaliștii, în special cu Ștucan, să-l apăr pe Reghecampf în condițiile în care Ștucan venea cu dovezi și declarații ale tuturor! Toți m-au sfătuit ani de zile să am grijă în ultima perioadă, să nu îl las cu telefonul mobil lângă mine, să nu poată să înregistreze convorbirile, să-l verific în buzunare să nu înregistreze.

Nu am crezut vreodată că Reghecampf poate să decadă atât de mult! Este vina mea că l-am acoperit ani de zile și i-am făcut o imagine perfectă din care a trăit mulți ani. Crești șarpele iar el îți ia măsură să te poată mânca. Dar vedeți cum și cât plătește pentru tot răul pe care îl face!

Repet, acesta este începutul sfârșitului pentru Reghecampf. Înțelegeți că nimeni nu-l bagă în seamă decât să-l pună să povestească ceva de Anamaria Prodan? Fără o dovadă…omul vorbește numai prostii despre tot și despre toți! De asta nimeni nu îi acordă nici o importanță! Dar absolut niciuna!”, a mai declarat Anamaria Prodan.

DailyBusiness
Românii din Diaspora vor avea weekend întreg pentru a-și decide viitorul! Cum se vor desfășura alegerile parlamentare
Spynews
Elena Udrea rămâne în spatele gratiilor! Decizie de ultimă oră a Instanței Supreme
Bzi.ro
Este despărțirea anului în show-bizz-ul românesc! Cântărețul și-a găsit deja altă iubită!
Fanatik.ro
El este românul declarat Tezaur Uman Viu. Produce un aliment la care străinii doar visează
Capital.ro
Decizie pentru românii cu mașini mai vechi de 15 ani. Pot ridica 3.000 de lei de la Primărie
Playtech.ro
Cum arăta Neti Sandu în tinerețe. De NERECUNOSCUT, imagini uitate cu celebra prezentatoare
DailyBusiness
NU ajung veniturile de la o lună la alta! 99% dintre români lucrează PENTRU BANI!
Adevarul
Experții încearcă să ghicească reacția Israelului la atacul iranian: următoarea mișcare poate determina cursul războiului
wowbiz.ro
Paul este motociclistul care a murit nevinovat la 18 ani, după ce a fost lovit de un șofer care nu s-a asigurat
Spynews
Cât a mers darul la nunta lui Marian Mexicanu cu Ana Maria. Sute de invitați s-au distrat la petrecere
Spynews
22 de elevi și trei profesori morți! Autocarul cu care au plecat în excursie a luat foc / FOTO
Evz.ro
Top 10 cele mai mari pensii din România. Cu două îți cumperi un apartament de lux
Ego.ro
De nerecunoscut! Mircea Geoană, cu părul lung și creț, ăn TINEREȚE! Imagini unice
Prosport.ro
FOTO. Ea e gimnasta sexy căreia bărbații i-au cerut apa în care a făcut baie!
kanald.ro
Un bărbat a fost atacat de urs în plină zi, în județul Suceava! În ce stare se află victima, după atacul violent
Cancan.ro
Presupusul iubit al Simonei Halep cere statului român banii pe 40 de apartamente! Dorin Mateiu a 'moștenit' averea unui baron celebru
Playsport.ro
Aoleu, Antonia dă COD ROȘU! A înnebunit pe toată lumea cu ultima apariție! Cum s-a lăsat pozată după ce a renunțat la sutien
Capital.ro
Doliu în televiziune. A murit un prezentator celebru: A fost un prieten feroce
StirileBZI
Nu se mai dau ajutoarele de la stat! Dacă ai o mașină ce valorează mai mult de 15.000 de euro, nu mai primești nimic!
Prosport.ro
Prodanca, atac dezlănțuit la Reghecampf: „Fotografii grotești din cluburi și interviuri date de amantă”
stirilekanald.ro
Ana-Maria Vasiliu l-a înșelat pe Gabriel?! Soacra a rupt tăcerea: "Nu te omoară nimeni degeaba"
substantial.ro
Durerea de genunchi și leziunea de menisc: simptome și tratament
MediaFlux
GEST ȘOCANT al familiei STELEI POPESCU! Teribil ce s-a ÎNTÂMPLAT la MORMÂNTUL ACTRIȚEI
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Puterea.ro
Cel mai bun moment pentru a merge în safari nu este atunci când v-ați aștepta