Anamaria și Tudor s-au certat după proba de la Power Couple România: „Parcă nici eu nu mă recunosc, eu sunt mai plângăcioasă”

Power Couple România, 21 februarie. Anamaria Ionescu și Tudor au trecut prin momente extrem de dificile la finalul probei de cuplu. S-a lăsat cu reproșuri!
Irina Dumitrescu
21 feb. 2024, 21:29
Anamaria și Tudor s-au certat după proba de la Power Couple România: „Parcă nici eu nu mă recunosc, eu sunt mai plângăcioasă”
S-a lăsat cu reproșuri la Power Couple România

După ce în ediția trecută de la Power Couple testul atenției a fost picat de toți concurenții, cuplul care a rămas cu cei mai puțini bani rămași în cont, format din Roxana Blenche și Cătălin Bucur, a fost propus spre eliminare.

În ediția din această seară, proba de cuplu a creat panică în rândul concurenților. De la înălțime, cocoțați pe niște stâlpi flexibili, fără a avea un punct de sprijin, participanții sunt nevoiți să se concentreze pentru a identifica defectele partenerului.

Citește și: Roxana Blenche și Cătălin, primul cuplu propus la eliminare în cea de-a treia etapă de la Power Couple România: „Iubire, uită-te în ochii mei, te iubesc de mor!”

Aflați la înălțime, Tudor și Anamaria au pornit testul fără picătură de entuziasm, dar determinați să ducă proba la capăt, având în vedere că pe cele anterioare le-au pierdut.

„Regulile le știți dragii mei, 30 de defecte în spatele fiecăruia. Am nevoie de 5 de la fiecare!”, a spus Dani Oțil înainte de începerea probei de cuplu din cea de a treia etapă de la Power Couple.

Prima întrebare a fost: „Ce crezi că speră Ana să-i reproșezi la o discuție mai aprinsă?”. Tudor a început să se învârtă pe bățul pe care stătea, dar pe care nu s-a simțit foarte confortabil. Soția lui a încercat să-l încurajeze, amintindu-i totuți că timpul este scurt.

„Era o teamă, nu știai ce se întâmplă dacă te lași pe spate, dacă te lași într-o parte. Învărtitul acela nu e cea mai ușoară chestie, adică… na… balerina pe băț!”, a povestit Tudor la testimonial.

Când a venit din nou rândul Anei, Dani a întrebat-o: „La o discuție aprinsă, Tudor crede că tu i-ai putea reproșa că este prea ….?”.

Ana a răspuns: „nesociabil”, a luat suportul și s-a aplecat spre Tudor, care nu a reușit să se sincronizeze, lucru care le-a îngreunat sarcina. Bărbatul a aruncat suportul, considerând că răspunsul este incirect. Următoarea variantă a Aneu a fost „nervos”, iar soțul ei a confirmat.

După ce au reușit să strângă 6 puncte, pentru că timpu trecea, iar Tudor nu reușea să nimerească defectele soției, aceasta a strigat la el: „Tudor, cum sunt eu în puii mei? Cum sunt?”, a spus ea, vizibil nervoasă.

În acel moment, soțul ei a luat un suport pe care scria „agresivă”, lucru care a făcut-o pe Ana să-și pună mâinile în cap, lovindu-se în semn de contrazicere.

Citește și: Lizi i-a dat un pumn în gură lui Cosmin Natanticu în momentul în care a cerut-o de soție. Dezvăluiri neașteptate la proba băieților de la Power Couple România: „Dau bine cu pumnul”

După cele 30 de minute, proba a ajuns la final, însă Ioneștii au fost la distanță de un punct să închidă proba cu succes.

Ana, dezamăgită, a răbufnit și a încpeut să plângă în hohote: „Care puii mei era răspunsul? Ce erai? Ce ești? Nu ești băgăcios măi! În puii mei! Când ești tu băgăcios? Când?! Nu ești deloc băgăcios, Tudore!” , a strigat Ana.

După ce au ajuns cu picioarele pe pământ, soția lui Tudor s-a mai calmat, dar a ținut să-l tragă pe acesta la răspundere.

„Cum ești băgăcios Tudor? Nu ești băgăcios deloc. Uite cum ești! Ăsta ești!”, l-a întrebat Ana, de această dată calmă.

Solistul a luat-o în brațe, iar ea a început să plângă din nou.

„Sunt convins că era o probă pe care putea să o câștigăm. Dacă alegeam descrierea corectă și nu mă încurcam la mizeria aia de băgăcios, măcar făceam proba. Făceam 10 din 10”, a spus Tudor la testimonial.

„Parcă nici eu nu mă recunosc, eu sunt mai plângăcioasă așa de felul meu și când am plecat de acasă eu am zis că nu o să plâng la televizor să mă fac de râs (…), dar trăiesc atât de mult tot, încât nu pot altcumva”, a continuat Ana.

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
România, lovită de furtuni. După o lună de caniculă, ANM anunță temperaturi scăzute, vijelie și grindină
Capital.ro
A murit cea mai frumoasă actriță. Marea doamnă s-a stins. Toți o știau din telenovele
Playtech.ro
Wow! Cum arată Prințul George la 11 ani. E leit tatălui său, William
DailyBusiness
Atenție! Începând de azi se completează formularul 216. Cine e obligat!
Adevarul
Unul dintre cele mai mari spitale din România în pericol de colaps. Deficitul de personal este de 1.000 de persoane, iar radiologia abia mai funcționează
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Filmul care s-a dovedit un eșec colosal. Investițiile au fost colosale
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Bogdan Vlădău, primele declarații despre divorțul de Gina Chirilă: 'Încă îmi revin un pic' 😲
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care raportul final al necropsiei lui Andrei Versace va fi gata abia peste un an! La ce concluzie au ajuns medicii legiști
Capital.ro
S-au ordonat restricții în România. Decizie în orașe și sate. E permis doar între anumite ore
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
Jurnalista Alsu Kurmasheva, condamnată la șase ani și jumătate de închisoare în Rusia pentru „răspândirea de informații false”
MediaFlux
Cine va fi VIITORUL PREȘEDINTE al SUA! CUTREMUR la nivel MONDIAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!