Anca Dimancea: „Perioada 9 de Foc aduce schimbări în următorii 20 de ani! Din interiorul casei pleacă totul, nu aprindeţi lumânări aici”

Anca Dimancea ne spune cum să ne purtăm în anul de Dragon. Ce înseamnă acest lucru în zodiacul chinezesc și cum trebuie să procedăm pentru a atrage norocul în vieţile noastre.
Filip Stan
07 aug. 2024, 12:24
Anca Dimancea:

Anca Dimancea, specialist în zodiacul chinezesc, anunță că anul Dragonului, început pe 10 februarie, este un an plin de forţă şi noroc pentru multe zodii.  Specialista în astrologie asiatică ne-a atenționat că nu trebuie să aprindem lumânări în centrul casei în această perioadă. Anca Dimancea a oferit detalii despre fiecare semn zodiacal, specificând la ce anume trebuie să fim atenți în această perioadă.

Anul de Dragon a început deja de pe data de 10 februarie. Anca Dimancea ne spune ce presupune acest concept de fapt și cum trebuie să îl întâmpinăm.

Zodiac chinezesc august 2024. Anca Dimancea: „Se termină Luna Oii, există o energie de certuri”

Centrul casei este din nou piesa cea mai importantă, iar noi trebuie să îl îngrijim cât se poate de bine.

„Anul de Dragon înseamnă putere și trebuie să știm ce facem cu ea, cum o gestionăm. În centrul casei se află Steaua și am trebui să folosim o culoare neutră. De obicei se poate folosi albul sau griul, pentru că sunt culori de metal și se pot folosi întregul an, îmbinăm utilul cu plăcutul. Cele două culori controlează Steaua 5 și Steaua 3, a certurilor.

Pe lângă remediu și culoare, trebuie să nu facem activități importante în centrul casei. Încercați să nu aveți discuții la masă, să nu aprindeți lumânări în centrul casei, pentru că focul îi dă putere Stelei 5 și noi nu vrem asta. Nu lăsați copiii să se joace timp îndelungat în centrul casei și nu puneți culcușul animăluțelor de companie acolo. Ele vor fi primele afectate, animalele sunt mai sensibile decât oamenii. Nu uitați de elementul anului, care chiar dacă e roșu, este un remediu de pregătire a noastră, atât în plan fizic, psihic și profesional, o plăcuță cu Sutra, care e o rugăciune, o mantră complexă de protecție al întregii case. Orice casă ar trebui să aibă și placa Tai Sui, care protejează întreaga casă și pe toți locatarii.”, a explicat Anca Dimancea, la WOWzodiac.

 

Perioada 9 de Foc aduce schimbări în următorii 20 de ani! Anca Dimancea explică conceptul și vine cu sfaturi: „Din interiorul casei pleacă totul”

Anca Dimancea, specialist în zodiacul chinezesc, vorbește despre Perioada sau Epoca de foc 9, care a început pe 4 februarie 2024 și se termina pe 4 februarie 2043 şi face parte din Ciclul Inferior. Anca Dimancea a menționat că fiecare tranziție are ca durată 20 de ani, iar acest lucru influențează atât evoluția societății, cât și a individului. Tot aceasta a menționat că în următorii 20 de ani vom avea probleme mari cu regimul apei.

Anca Dimancea avertizează că în următorii 20 de ani vom avea parte de un fenomen care nu ne va aduce doar lucruri bune, ci și lipsuri care ne vor afecta. Un element important care nu își face apariția este apa, zona cea mai vizată din România fiind Dobrogea.

Remedii Feng Shui pentru prosperitate! Cum ne asigurăm că toată vara vom atrage energii pozitive și bani, Anca Dimancea: „Se bagă 8 sau 9 bănuți în cufere”

„Astrologia chineză se axează foarte mult pe Carul Mare. Pot continua războaiele anul acesta. Posibil să avem incendii foarte multe chiar și la noi în țară. În chart-ul anului de Dragon nu este apă deloc. Următorii 20 de ani vor avea mari probleme pe regimul apei. La noi în țară cea mai afectată zonă o să fie Dobrogea.

Anul de Dragon este un an al acțiunii și al schimbării. Anul de Dragon este an de Pământ, sub element Lemn Yang.”, a explicat Anca Dimancea.

Spynews
Câte calorii are un porumb copt. Cât poți să mănânci fără să te îngrași
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Produsul adorat de milioane de români pe care îl vinde o femeie întoarsă din Austria. Afacerea ei este unică în țară
Capital.ro
Pensionarii să stea acasă să semneze. Șeful Casei de Pensii i-a avertizat: Se înmânează strict personal
Playtech.ro
Primul răspuns de la TAS în cazul Sabrinei Voinea. I s-a comunicat totul prin e-mail!
DailyBusiness
SE DAU BANI DE LA STAT! Cine poate primi 2.000 de lei
Adevarul
Boala gravă ce poate fi contactată de la o doză de bere sau suc. Avertismentul unui medic: „Orice doză poate fi letală”
Spynews
Un nou cuplu în familia Mireasa? Cum au răspuns Bogdana și Sergiu, foști concurenți în sezonul 8, atunci când au fost întrebați dacă sunt împreună
Spynews
Fiul Anei Baniciu și al lui Edy Kovacs, obișnuit de mic cu localurile exclusiviste. Micuțul Aris, prima ieșire la restaurant cu părinții și bunicii din partea tatălui / PAPARAZZI
Evz.ro
Niciun șofer nu scapă. Sunt împânzite în toată țara
Ego.ro
Cum a fost surprinsă Sabrina Voinea alături de iubitul ei! Imaginile au devenit publice!
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare cu cele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice, care fac avere din site-urile pentru adulți
wowbiz.ro
„Viața cu persoane, un coșmar” Mesajul apărut pe contul Oanei Ciocan, după despărțirea de Jador
Cancan.ro
România vrea să recupereze medalia pierdută de Sabrina Voinea. Dezvăluiri de ultimă oră: 'Au încercat să ne păcălească'
Playsport.ro
IMAGINI BOMBĂ! Cum au fost surprinși Ianis și Elena Hagi în luna de miere! Au apărut imaginile
kanald.ro
La ce gest a recurs principalul suspect în cazul triplei crime din Capitală după teribila faptă: „Nu avea cum să le lase în viață”. Motivul pentru care bărbatul a refuzat să-i deschidă ușa fratelui geamăn
Capital.ro
Îți ridică mașina pe loc. Plătești amendă, plus taxă pentru fiecare zi. Legea n-are milă
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ea l-a înnebunit pe Gigi Becali. Soțul ei s-a dus la Palat și l-a șocat pe miliardar
stirilekanald.ro
VIDEO "Avea 20 de lovituri de cuțit pe corp. Două victime erau în saci". Detalii șocante din tripla crimă care a îngrozit Capitala
substantial.ro
Sorin Grindeanu avertizează asupra crizei materialelor de construcții
MediaFlux
PENSII: Cum se acordă MAJORĂRILE în funcție de perioada muncită
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!