Anca Dinicu a aruncat bomba! Ce sex are bebelușul pe care îl „dospește” în burtică: „Nu am mai spus până acum”

Anca Dinicu a dezvăluit care este sexul copilului pe care îl așteaptă. Sarcina actriței a fost o surpriză pentru toată lumea, iar acum entuziasmul a crescut și mai mult în rândul fanilor ei, care abia așteaptă să vadă evoluția acesteia.
Filip Stan
24 iul. 2024, 09:48
Anca Dinicu a aruncat bomba! Ce sex are bebelușul pe care îl „dospește” în burtică: „Nu am mai spus până acum”
Anca Dinicu a aruncat bomba! Ce sex are bebelușul pe care îl „dospește” în burtică: „Nu am mai spus până acum”

Anca Dinicu trăiește momente absolut magice de când a rămas însărcinată. Aceasta și-a anunțat de curând fanii că urmează să devină mămică, iar acum a aruncat o nouă bombă! Actrița a dezăluit cu ocazia unui podcast care este sexul copilașului.

Citește și: Țigări și alcool doar cu buletin. Vânzătorii vor trebui să legitimeze clienții, de joi

Deși este o persoană rezervată și discretă, preferând să-și mențină viața personală departe de ochii publicului, actrița Anca Dinicu, în vârstă de 34 de ani, a ales să împărtășească recent o veste extraordinar de fericită. De Ziua Copilului, pe 1 Iunie, ea a transmis un mesaj emoționant în care a anunțat că va deveni mamă. Acest anunț a adus o mare bucurie atât pentru actriță, cât și pentru fanii săi, care au copleșit-o cu mesaje de felicitari și aprecieri.

Anca trăiește o frumoasă poveste de dragoste, iar această nouă etapă din viața ei adaugă un plus de fericire și împlinire. Cu sufletul la gură și plină de emoție, ea a mers la un control specializat pentru a afla sexul copilului, întrebare ce i-a măcinat curiozitatea și a stârnit nerăbdarea. Întrebarea dacă va avea un băiețel sau o fetiță și-a găsit răspunsul, iar momentul a fost unul cu adevărat special, marcat de emoție și anticipare.

„De ziua copilului vă spun că așteptăm un copil. Eu și cu tipul ăsta din spatele meu (n.r. iubitul ei). Mai bine să aflați de la mine decât de la vreo mătușă care a auzit de la o nepoată. Bun, acum că știți, stau liniștită. Sărbătoriți frumos copilul din voi cu orice ocazie. La mulți ani!”, a scris Anca Dinicu, în mediul online, la momentul acela.

Actrița în vârstă de 34 de ani va fi mămică de băiețel! În cadrul podcastului „Aproximativ discuții cu Gojira”, tânăra nu a mai stat pe gânduri și a spus direct care este sexul bebelușului. De altfel, a mai precizat că nu dorește să organizeze o petrecere în acest sens.

„Nu (n.r. nu organizează o petrecere pentru aflarea sexului bebelușului). Îți zic direct acum, e băiețel! Nu am mai zis”, a spus Anca Dinicu.

Actrita are o relatie cu un jucator de baschet, insa au ales sa fie discreti si nu s-au afisat impreuna pe retelele de socializare pana sa anunte ca asteapta un copil. Acum, cei doi au plecat in vacanta in Thailanda si au petrecut cateva saptamani de vis in aceastea destinatie. Chiar daca s-a delectat cu preparate cu specific asiatic si cu fructe de mare, Anca Dinicu a recunoscut ca pofteste la anumite mancaruri traditionale romanesti.

„De cand sunt aici jur ca ma gandesc zilnic la sarmale cu mamaliga si la rosii cu branza, adevaraciuni d-alea, plus cartofi prajiti noi si inca nu ma decid la desert”, a scris Anca Dinicu, in dreptul unei fotografii cu ea de la plaja, din Thailanda.

Citește și: Necazuri pentru Mihai Trăistariu! Ce a pățit cu turiștii cazați în apartamentele lui de pe litoral: „Eu îi iert, dar dacă nu mă anunță, atunci mă supăr”

Spynews
Cine este Anca Surdu, noua iubită a lui Denis Alibec. Tânăra este campioană mondială și europeană la gimnastică | GALERIE FOTO
Bzi.ro
Prietenul lui Andrei Versace rupe tăcerea! Se droga craiul de Dorobanți?
Fanatik.ro
Ce a pățit un român care a plătit 2000 de euro pentru o vacanță all inclusive în Turcia: “Practic sunt degeaba”
Capital.ro
Mașinile interzise. Decizia luată de autorități. Se aplică de azi, 24 iulie
Playtech.ro
Zodiile care pot câștiga sume colosale de bani începând din 25 iulie 2024. Norocul e de partea lor
DailyBusiness
Românii vor avea parte de noi zile libere de la Guvern!
Adevarul
Ce spun experții despre valul de hate la adresa profesorului îmbrăcat în fustă: „Românii încă prezintă la scară largă prejudecăți” VIDEO
Spynews
Antilia, cea mai scumpă casă din lume, valorează 2 miliarde de euro. Cum arată locuința magnatului indian Mukesh Ambani | FOTO
Spynews
Ultima dorință a lui Andrei Versace înainte să moară. Cu cine a vorbit în acea zi
Evz.ro
Laura Lavric ar fi lovit un coleg la o nuntă. Autoritățile anchetează situația
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Fotomodelul de 33 de ani se iubește în secret cu jucătorul mai tânăr cu 11 ani decât ea!
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
INFORMAȚII 💣 Doctorița din Brăila, legături cu MAFIA?! Ar fi avut o relație cu un raket basarabean, pe care l-ar fi... De ce poliția crede că este o „crimă la comandă”
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Start la Programul Rabla Plus: De ce nu pot toți românii să acceseze acest program? Anunțul făcut de Administrația Fondului de Mediu
Capital.ro
Simona Halep a suferit cumplit. Adevărul despre divorțul de Toni Iuruc
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cuplu bombă în sportul românesc: Denis Alibec se iubește cu Anca Surdu, o gimnastă campioană europeană și mondială, devenită vedetă TV la Exatlon
stirilekanald.ro
Un psihopat''- Bunica și mătușa Dianei, tânăra ucisă cu toporul de soț, mărturisiri șocante
substantial.ro
Luni, cea mai fierbinte zi înregistrată vreodată pe Pământ
MediaFlux
DOLIU IMENS! Din păcate A MURIT ASTĂZI
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!