Anca Dinicu, traumatizată de pandemie: „Am rămas cu frica de foame. Mai aveam puţin şi făceam Uber/Bolt sau curăţenie, că fac bine”

Pandemia a avut efecte devastatoare mai ales asupra actorilor care depindeau de spectacole cu public. Anca Dinicu recunoaşte că a rămas cu traume mari până a venit sarcina şi a adus traume şi mai mari.-
Alina Costache
17 aug. 2024, 18:28
Anca Dinicu, traumatizată de pandemie:

Anca Dinicu, la un pas să devină șofer de Uber! Ce a făcut-o să fie la un pas de schimbarea decisivă
Anca Dinicu a vorbit despre fricile cu care s-a confruntat în pandemie, actrița fiind o persoană foarte sociabilă, care se încarcă din energia mulțimilor de oameni.

Anca Dinicu s-a declarat o persoană căreia în place să meargă la festivaluri ori la alte evenimente care au loc pe stadion, deoarece se simte încărcată cu energia celor din jurul său.

”Îmi place energia aia, că sunt mulți oameni. Și pe stadion îmi place, să merg la meci. Când mă uit la televizor, da, e ok. Dar când ești acolo, să simți vibrația, tropăitul acela, toată energia. Te încarcă. Pe mine mă încarcă toată mulțimea asta de oameni”, a mărturisit Anca Dinicu în emisiunea online ”Aproximativ Discuții” cu Gojira.

”Înseamnă că te-ai căpiat în pandemie?”, a întrebat-o Gojira, moment la care Anca Dinicu a afirmat că ”a fost cea mai oribilă perioada” din viața sa.

Întrebată care au fost cele mai urâte chestii cu care a rămas după perioada de pandemie, Anca Dinicu a povestit care i-au fost cele mai mari temeri, cu unele dintre ele confruntându-se mulți dintre oameni.

Anca Dinicu a aruncat bomba! Ce sex are bebelușul pe care îl „dospește” în burtică: „Nu am mai spus până acum”

”Frica de foame. M-am gândit că nu o să mai am ce să mănânc. Pe cuvânt. M-am dus la supermarket și mi-am cumpărat un salam. Și m-am gândit dacă să îl iau, în momentul acela. Avem o sumă de bani, ca niciodată, strânsă, că eu nu aveam. Eu nu îmi strângeam bani. Ei, atunci primisem  o sumă mai măricică, 8.000 de euro, și am zis: Cât o ține perioada asta și cât mănânc eu de 8.000 de euro? Că doar practic atât trebuia să fac, să mănânc. (…)

M-am dus și am văzut, 40 de lei un salam, de acela special cu piper pe el. L-am pus la loc, că am zis că îmi place și ăsta ce iau acum, de 20 de lei. Nici nu stăm bine, nici nu știm când vom face următorii bani. L-am pus la loc. Apoi mi-am zis, chiar nu pot să îmi permit să mănânc ce salam vreau? L-am luat. Ajung acasă. Mama, care se uita într-una la știri, nu știu ce a înțeles ea de la televizor, cert este că ea spăla tot. Și a luat salamul acela, care era înfoliat, dar care avea niște găurele prin care să respire, și l-a băgat sub jetul de apă. A spălat salamul și eu am înnebunit atunci și am zis: Ce faci? Asta s-a întâmplat, frica de foame, că cine știe cum nu mai pot eu să mănânc ce îmi dorește mie suflețelul”, a spus actrița.

”Frica asta că nu mai poți să ieși, cu băieții, să te distrezi. De ieșit, am mai ieșit, prin cartier, dar nu mai ieșeai în club, să te înghesui, să vorbești, să te distrezi. Frica asta: eu când o să mă mai distrez?”, a mai spus actrița.

Iar o altă frică, cu care s-au confruntat foarte mulți dintre oameni, este cea legată de meserie, mai ales că cele mai multe dintre servicii s-au mutat în online, acolo unde s-a putut.

Cu cine vrea Anca Dinicu să petreacă o noapte fierbinte, dintre Jorge și Jador: „Îmi place mai mult pe brunet”

”Treaba cu meseria. Ce face eu? Și nu aveam de ales decât între șofer, de Bolt/Uber sau să fac curățenie, că fac foarte bine.

M-am și gândit că îmi pun un go-pro (n.r. cameră de filmat) și întreb: Doriți și conversație? Că poate îmi fac o emisiune pe YouTube. M-am gândit ca să fac ceva și din treaba asta. Am luat în calcul să devin șofer de Uber, că altceva nu prea mai aveam ce. (…) Parcă nu îmi vine să fac curățenie în fiecare zi, că m-am gândit că fac curat, ca lumea, o dată pe săptămână, dar în fiecare zi, să șmotruiesc pentru altul, parcă nu aș prea vrea”, a mai spus actrița, rememorând perioada pandemiei.

Spynews
Alex Bodi, adevărul despre triunghiul amoros în care ar fi fost implicat! Ce spune afaceristul despre bărbatul cu care se vehiculează că ar avea conflicte și fosta iubită: "Sunt niște..." / VIDEO
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Cel mai periculos obicei de la plajă, dar și piscină. Medicul Vlad Ciurea spune că poate fi fatal: ”Se poate întâmpla o nenorocire”
Capital.ro
Doliu în televiziune. S-a stins un titan. Președintele a transmis un mesaj de condoleanțe
Playtech.ro
Se aplică de la 1 septembrie pentru românii cu pensii între 2.000 și 3.000 de lei. Veste bună venită direct de la Casa Națională de Pensii, vizând impozitarea
DailyBusiness
De ce economia țării nu este stabilă? Radu Crăciun: „Asigurăm prosperitatea altora și iluziile noastre”
Adevarul
Manelistul Jador, gest controversat la un concert. S-a filmat când dădea bani publicului. „Dacă îi muncea, nu îi mai arunca” VIDEO
Spynews
Bătaie ca-n filme la concertul lui Babasha. Spectatorii şi bodyguarzii s-au încăierat în fața scenei. O polițistă a ajuns la spital / VIDEO
Spynews
La ce intervenție chirurgicală a apelat ispita Eric, de la Insula Iubirii! Și-a făcut o schimbare vizibilă la nivelul feței | FOTO
Evz.ro
Doliu în televiziune. A murit un celebru mogul media
Ego.ro
Nu s-au mai putut abține și și-au dat frâu liber sentimentelor, chiar dacă au fost filmați, la Insula Iubirii FOTO
Prosport.ro
FOTO. Una dintre cele mai frumoase femei din lume și-a provocat fanii cu un selfie interzis
wowbiz.ro
Roberta și-a pierdut viața la volanul autospecialei de poliție pe care o conducea! Avea doar 21 de ani
Cancan.ro
Răspunsul lui David Popovici pentru Marcel e viral: 'Medalionur de AUR 😂
Playsport.ro
Ea este femeia care poate lua FCSB de la Gigi Becali: "Inteligență debordantă, poate să țină echipa de acum"
kanald.ro
Cosmin, bărbatul care și-a salvat fiica de la înec în Jupiter, a fost găsit mort de scafandri. Trupul a fost recuperat după 48 de ore de căutări
Capital.ro
Ungurii lovesc chiar în inima Transilvaniei. Ungaria acuză România
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
GALERIE FOTO. Anamaria Prodan, apariție incendiară în costum de baie. Impresara nu are inhibiții la 51 de ani
stirilekanald.ro
Un bilet la Telecabina Bușteni, mai scump decât un zbor la Milano! Ireal cât costă
substantial.ro
Germania reduce ajutorul militar pentru Ucraina în bugetul pe 2025
MediaFlux
RĂSTURNARE în TENTATIVA de ASASINAT a lui TRUMP! S-A AFLAT ACUM
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...