Geanina din Las Fierbinţi, dezvăluiri surprinzătoare despre copii și divorț, la doar câteva luni de la nuntă: „Va rămâne ca într-o poveste”

Anca Dumitra a făcut anunțul după două luni de la căsătoria cu Manfred Spendier. Ce spune vedeta acum după o perioadă scurtă de la nuntă.
Alina Costache
28 iun. 2023, 16:57
Geanina din Las Fierbinţi, dezvăluiri surprinzătoare despre copii și divorț, la doar câteva luni de la nuntă:

Anca Dumitra a făcut recent câteva dezvăluiri despre copii și divorț, la doar câteva luni de la nuntă. Actrița și soțul ei, Manfred Spendier, au avut o nuntă de poveste, iar la marele eveniment au participat nume grele din showbiz-ul autohton. Artista este extrem de discretă când vine vorba de viața privată și își ține familia departe de ochii curioșilor.

Anca Dumitra este una dintre cele mai apreciate actrițe din România. Aceasta face furori de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor și cucerește publicul cu rolurile sale memorabile. Cunoscută cu numele de Geanina din serialul de comedie Las Fierbinți, vedeta se bucură din plin de succes.

Dincolo de celebritate, Anca Dumitra are o familie frumoasă cu care se mândrește. Artista s-a căsătorit în urmă cu câteva luni cu Manfred Spendier, un prosper om de afaceri de origine austriacă. Cei doi radiază de fericire împreună și au planuri mărețe de viitor. Deși relația lor a fost criticată de unii, având în vedere diferența de vârstă dintre aceștia, Anca Dumitra și Manfred Spendier au demonstrat cât de mult se iubesc.

Anca Dumitra, dezvăluiri uriașe despre căsătoria cu Manfred Spendier: „Nu mi-am imaginat nimic înainte să-mi fie spulberat visul cu realitatea”

Actrița își dorește o căsnicie longevivă și așteaptă cu nerăbdare să devină mamă, atunci când va fi momentul potrivit. Întrebată cum i s-a schimbat viața după căsătorie, actrița a spus adevărul.

Foarte drăguț. Nimic nu s-a schimbat. E destul de recentă treaba. Ne vedem peste patru ani și o să îți spun. Gândul bun te face să te duci și să semnezi. Dorința să funcționeze și să meargă și să fie totul frumos toată viața. Asta ne dorim. Din aproape în aproape.”, a declarat aceasta.

Anca Dumitra a vorbit recent despre viața sa de familie. Actrița a mărturisit că relația cu soțul ei a fost greu încercată de la început, însă au trecut peste toate obstacolele pentru a fi împreună. Vedeta a declarat în glumă că nu se gândește la divorț pentru că ar fi un demers complicat, având în vedere că partenerul ei de viață este de origine austriacă.

Anca Dumitra, imagini emoționante de la cununia religioasă: 

„La noi oricum a fost complicat cu actele. Deci la divorț nici nu vreau să mă gândesc. Pentru că e cetățean străin au fost mici lucruri care mai trebuiau aduse. Câte un act în fiecare zi și noi, cu 24 de ore înainte nu știam dacă se va întâmpla sau nu”, a spus actrița, în spirit de glumă.

Anca Dumitra s-a căsătorit religios, pe 29 aprilie, cu milionarul austriac Manfred Spendier. Acum, frumoasa actriță din „Las Fierbinți” a făcut publice câteva imagini emoționante de la cununia religioasă ce a avut loc la Biserica „Sfântul Nicolae Dintr-o Zi” din București.

Anca a vrut să împărtășească cu urmăritorii ei de pe Instagram unul dintre cele mai frumoase momente ale vieții ei. Îmbrăcată în rochia albă de mireasă, actrița radiază de fericire la brațul soțului ei.

Anca Dumitra și Manfred Spendier s-au cununat civil în decembrie 2022 și au ajuns în fața altarului câteva luni mai târziu. În clipul postat de îndrăgita actriță care o interpretează pe Geanina în serialul de comedie „Las Fierbinți”, nu se poate opri din zâmbit, în timp ce pe chip i se citește emoția și fericirea.

Anca Dumitra, dezvăluiri uriașe despre căsătoria cu Manfred Spendier: „Nu mi-am imaginat nimic înainte să-mi fie spulberat visul cu realitatea”

Filmulețul postat pe rețelele de socializare a fost realizat în timpul cuvântării ținute de părintele care i-a căsătorit pe cei doi, acesta transmițându-le un mesaj care a adus lacrimi în ochii invitaților.

Știți cum câștigă iubirea? În cel mai neașteptat mod – dându-se bătută, cedând. Pentru că cine iubește lasă de la el. Și atunci când Manferd i-a dat inelul Ancăi, știți ce i-a dat? Încrederea i-a dat-o. Și până la moarte, nimic mai puțin, Anca va purta pe deget un inel care nu e al ei”, se aude spunând părintele Nicolae Dima în postarea Ancăi Dumitra.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Anca Dumitra (@ancadumitra)

În timpul cuvântării, invitații ascultă emoționați fiecare cuvânt al părintelui, în timp ce Anca îl ține strâns de mână pe Manfred Spendier, cel care i-a cucerit inima.

La nunta Ancăi Dumitra cu Manfred Sepndier nu au lipsit colegele actriței din serialul „Las Fierbinți”, Ecaterina Ladin și Luminița Bucur, care se văd în imaginile surprinse la Biserică.

Spynews
Alertă! Vulcanul Etna a erupt. Aeroportul din Catania a anulat toate zborurile
Bzi.ro
Brigitte și Florin Pastramă, condamnați penal! Ce au decis judecătorii în dosarul măștilor
Fanatik.ro
O importantă bancă dispare din România. Gigantul autohton care a achitat aproape 350 de milioane de euro
Capital.ro
Vestea dimineții despre Corina Chiriac. Marea artistă a....
Playtech.ro
S-a schimat legea, acum! Poți să rămâi pe loc fără permis
DailyBusiness
Fermierii români primesc mai mulți bani de la stat! Se dau 310 milioane de euro!
Adevarul
Cum a rămas România fără uriașele păduri seculare. Planul eșuat al lui Ceaușescu de reîmpădurire a țării
Spynews
Lovitură grea pentru Cătălin Cherecheș! Socrii fostul edil au fost condamnați la închisoare
Spynews
Cum și-a dat seama Lidia Buble că suferă de psoriazis: „Am ignorat total situația”. Consideră că s-a vindecat datorită rugăciunilor tatălui ei
Evz.ro
Codul Rutier. Noi amenzi, din 9 iulie. Greșeala care te costă
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din sutien! Mădălina Ghenea, poziții de INFARCT în dormitor, s-a văzut TOT
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
wowbiz.ro
Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?
Cancan.ro
Povestea lui Antonio, băiatul din satul Gura Vitioarei care nu a vorbit deloc până la 8 ani. Ce note a luat la Evaluarea Națională 2024
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
Cine este principalul suspect în cazul atacului cu acid din Călărași! Anchetatorii au aflat că acesta nu a acționat singur
Capital.ro
ELENA UDREA va fi eliberată? Veste uriașă pentru fostul ministru. Va primi despăgubiri
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Antonela, răsfățată de milionarul Paszkany! Așaa arată tânăra care primește orice dorește
stirilekanald.ro
„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a
Scandal la Protecția Copilului Vaslui: Două Minore din Grija Statului, Văzute Lucrând ca Animatoare în Club
MediaFlux
JOE BIDEN, anunț privind RETRAGEREA! CUTREMUR în SUA
Shtiu.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!