Anca Dumitra radiază de fericire! Cum arată Geaninuța din „Las Fierbinți” cu câteva zile înainte să nască

Anca Dumitra și-a surprins fanii cu ultima sa postare din mediul online. Celebra Geaninuță din „Las Fierbinți” e pregătită să nască din moment în moment.
Alina Costache
19 aug. 2024, 11:05
Anca Dumitra radiază de fericire! Cum arată Geaninuța din „Las Fierbinți” cu câteva zile înainte să nască
Anca Dumitra radiază de fericire! Cum arată Geaninuța din „Las Fierbinți” cu câteva zile înainte să nască

Anca Dumitra este una dintre cele mai îndrăgite actrițe din România, fiind cunoscută, în special pentru Geaninuța din serialul fenomen „Las Fierbinți”. Fanii sunt cu ochii pe ea în ultima perioadă, deoarece actrița se află la doar câteva zile distanță de cel mai important moment din viața unei femei. Cine știe cât de puțin timp a mai rămas până când Anca Dumitra va aduce pe lume primul său copil. Cert este că actrița este o graviduță superbă, iar ultimul trimestru de sarcină i-a adus o strălucire aparte. Vedeta a postat pe pagina ei de Instagram câteva fotografi superbe.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Anca Dumitra (@ancadumitra)

Amândoi așteaptă cu sufletul la gură momentul în care își vor cunoaște copilul și îl vor strânge în brațe pentru prima oară. La 36 de ani, Anca Dumitra va începe cel mai frumos capitol al vieții sale, la puțin peste un an de când ea și soțul ei și-au unit destinele, în cadrul unei ceremonii extrem de discrete.

Citește și: Unde a cerut să fie înmormântat Alain Delon. Ultimele cuvinte rostite de monstrul cinematografiei franceze: „Totul este fals. Urăsc epoca asta”

În cadrul unui interviu, Anca Dumitra a  mărturisit că ea și partenerul său de viață sunt copleșiți de sentimentele pozitive din această perioadă, iar faptul că toți trei sunt sănătoși reprezintă cel mai mare motiv de bucurie.

Te sperie gândul că n-o să fii în stare să-i faci baie, că n-o să știi să-i interpretezi reacțiile? E greu de spus când un bebeluș plânge de foame, de alint sau din cauza colicilor… O să ai ajutor, te-ai gândit la o bonă?

„Acum mă sperie, citindu-vă întrebarea! Hahaha! Sunt foarte multe necunoscute pentru o primă-dată mămică, într-adevăr lucrurile te pot panica foarte ușor. O să mă străduiesc pe cât se poate să nu las teama și sperietura să ocupe primul loc, ci mai degrabă entuziasmul și cât de cât priceperea, sper eu să fie la-ndemâna mea. Deocamdată, nu ne-am gândit la nicio bonă, o să vedem cum evoluează lucrurile și apoi luăm și o decizie în acest sens”, a spus Anca Dumitra pentru Viva.

Ce fel de mamă crezi că vei fi? Cunosc foarte multe femei care spuneau că nu-și vor alinta niciodată copiii… asta până ce au devenit mame.

„Sper să fiu o mamă bună pentru copilul meu! Îmi doresc să cresc un copil sănătos, voios, să fie un om bun. Un om bun și fericit. Îmi plac oamenii buni și fericiți, și așa mi-aș dori să fie și copilul meu.”

O altă problemă este, din câte am văzut, alegerea nașilor copilului… care ori sunt mulți, și se supără dacă nu sunt aleși, ori sunt greu de găsit. Voi cine v-ați dori să fie părinții spirituali ai copilului vostru?

„Deja se știu părinții spirituali, deja i-am informat, ca să zic așa, au acceptat. Deci din punctul ăsta de vedere suntem adăpostiți, aici avem!”

La alte detalii, cum ar fi camera copilului, v-ați gândit deja? Sau ați și amenajat-o?

„Nu, încă n-am amenajat nimic. Noi suntem oricum în pline renovări cu casa, sperăm să se termine la timp și, dacă nu se va termina, asta este! Vom vedea, le vom face așa încetul cu încetul, dar încă nu! Încă nu este gata nici măcar camera noastră, darămite camera copilului. De-abia aștept și eu să fie gata! Să fie gata toată casa, ca să putem să ne mutăm liniștiți.”

Cât de implicat e Manfred în perioada asta? Este genul de soț grijuliu, super protector, îți face toate poftele, chiar și la miezul nopții? Tu ce fel de gravidă ești – una relaxată sau o… „pregnantzilla, adică plină de toane și de pretenții?

„Cred totuși că ai o doză de umor îndeajuns de sănătoasă cât să te țină departe de genul din urmă. Am lucrat destul de mult amândoi. Eu acum m-am oprit din filmări, pentru că, repet, am terminat sezonul, la teatru stagiunea se încheie. Deci acum încep să am și eu perioada mai liberă. Nu pot să spun același lucru despre Manfred, însă. Da, nici eu nu sunt prea pretențioasă, nici el nu este cel super-mega protector, că nici nu a fost cazul să fie într-atât de mult. Și eu am fost, sper să fi fost, cumpătată în pofte, în pretenții. Dar nu, nu l-am trezit noaptea pentru te miri ce savarină, amandină sau pepene roșu! Încă nu a fost cazul, dar și dacă o să fie cazul, sper din suflet să răspundă prompt și să se ducă. Până la urmă, tratăm într-adevăr cu umor, pe cât se poate, perioada asta, dar totodată și cu foarte multă emoție. N-are cum să nu fie așa.”

Citește și: Mihai Morar revine la Antena 1! Cum au reușit producătorii să îl convingă să revină pe micile ecrane: „Vă povestesc ceva de nepovestit”

Spynews
Calendar Bacalaureat 2024, sesiunea de toamnă. Data la care se vor afișa primele rezultate
Bzi.ro
Andreea Marin, apariție spectaculoasă în costum de baie! Are o siluetă impecabilă, la 49 de ani
Fanatik.ro
Stațiunea din România în care prețurile sunt cât se poate de omenești. O ciorbă costă 19 lei, iar berea 7 lei. Turiștii au luat-o cu asalt și au uitat de Mamaia sau Vama Veche
Capital.ro
1.400 de lei în plus la pensie, începând din septembrie. Casa de Pensii a aprobat plățile
Playtech.ro
Loredana Groza, gafă de INFARCT după moartea lui Alain Delon. S-a făcut de râs, imaginea NU mai poate fi ștearsă
DailyBusiness
Șeful Casei de Pensii: „Nu va fi nicio pensie îngheţată 5, 6, 7 ani. Legea spune clar”
Adevarul
De ce și-au pierdut românii încrederea în medici. „O cultură a non-comunicării și o atitudine grețoasă”
Spynews
Cât de schimbat este Philipp Plein de când Andreea Sasu l-a făcut tată. Este prima dată când face asta public cu unul dintre copii / FOTO
Spynews
Puya, show incendiar în deschiderea concertului lui 50 Cent din București. Publicul a cântat alături de el | VIDEO
Evz.ro
Nu lăsați cheile în ușă noaptea. Nici nu știți ce riscați
Ego.ro
Nu s-au mai putut abține și și-au dat frâu liber sentimentelor, chiar dacă au fost filmați, la Insula Iubirii FOTO
Prosport.ro
FOTO. E gata să se dezbrace total. „Cred că sunt hot. Vreau să-mi arăt corpul”
wowbiz.ro
Cătălin a căzut 300 de metri în gol pe Munții Bucegi! Cum s-a întâmplat tragedia?!
Cancan.ro
Aventurile lui Nicușor în vacanța mare. IMAGINI DEMENȚIALE cu Șeful Bucureștiului: s-a băgat în colăcel și a făcut pluta cumințel
Playsport.ro
Ea este femeia care poate lua FCSB de la Gigi Becali: "Inteligență debordantă, poate să țină echipa de acum"
kanald.ro
50 Cent a făcut show la concertul din București. Fanii s-au luat la bătaie în timpul spectacolului
Capital.ro
Decizia care schimbă fața României. Guvernul a dat ordin: Investiții în viitor!
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Românca a divorțat de fostul internațional Răzvan Cociș și s-a cuplat, în SUA, cu portarul care a apărat în 233 de meciuri pentru Borussia Dortmund!
stirilekanald.ro
Soțul doctoriței ucise în Brăila, lovitură de grație în dosarul morții Marinei! Bărbatul este îngrozit de ceea ce s-ar putea întâmpla cu viața lui
substantial.ro
Arhiepiscopul Tomisului, IPS Teodosie, susține că bolile psihice sunt „slăbiciuni” legate de păcatele părinților
MediaFlux
GREEN TALKS. Interviu cu Gemma Webb, CEO și președinte al RetuRO-SGR. România, un model de succes în reciclare sau cum sustenabilitatea devine realitate VIDEO
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...