Anca Țurcașiu, panică totală în noul sezon de la Asia Express. Vedeta a fost la un pas să leșine pe Drumul Zeilor: „Am început să văd negru în fața ochilor”

Nouă perechi de vedete au acceptat provocarea Asia Express 2024. Sezonul 7, Drumul Zeilor, începe de pe 1 septembrie, la Antena 1. Una dintre vedetele care au plecat în cea mai intensă aventură televizată din România este Anca Țurcașiu, care recunoaște că a trecut prin lucruri pe care nu credea că le va trăi vreodată.
Filip Stan
23 aug. 2024, 17:04
Anca Țurcașiu, panică totală în noul sezon de la Asia Express. Vedeta a fost la un pas să leșine pe Drumul Zeilor: „Am început să văd negru în fața ochilor”
Anca Țurcașiu a trecut prin clipe de groază la America Express 2024

Asia Express 2024, Drumul Zeilor, va începe pe 1 septembrie, la Antena 1. Pe tot parcursul competiției, vedetele nu au telefoane, primesc un singur dolar pe zi și sunt nevoite să își găsească transport și cazare, pentru a putea parcurge cel mai lung traseu din istoria show-ului – 11 etape, în loc de 10. Anca Țurcașiu recunoaște că toată aventura a fost pentru ea o adevărată provocare, pe care nu credea că o va experimenta vreodată.

„Nu cred că vom mai trăi așa ceva a doua oară-n viață. Fiecare zi aduce cu ea atât de multe surprize. E o provocare imensă, parcă suntem tot timpul într-un film de acțiune. Orice mi-am imaginat acasă – cât poate fi de frumos, dar și de solicitant – este de 100 de ori mai intens în realitate”, a declarat actrița Andreea Samson, coechipiera Ancăi Țurcașiu.

Citește și: Câştigători Asia Express 2024. S-a aflat cine ia trofeul înainte de difuzarea primului episod!

Cele două au vorbit despre motivele care le-au determinat să plece împreună pe Drumul Zeilor, fiind convinse că au tot ce le trebuie pentru a forma o echipă de succes.

„Am simțit că avem aceeași energie, același vibe, același fel de-a fi… A fost vorba de chimie”, a spus Anca Țurcașiu.

„Ne dorim să fim competitive, dar să nu devenim încrâncenate. Cu nervii stăm bine. Plus că eu am citit biblioteci de cărți motivaționale. Suntem și foarte credincioase – iar acesta e încă un lucru care ne leagă. Pentru că pornim cu Dumnezeu la drum”, a adăugat actrița.

„Eu consider că sunt o femeie foarte puternică. Dar aici mi s-a făcut rău pentru prima oară în viața mea. Mi-am luat rucsacul în spate, erau 40 de grade, am urcat un deal și-am început să văd negru-n fața ochilor”, a mai povestit vedeta, care a recunoscut că i s-a părut foarte dificil să găsească cazare.

„Aseară ne-am rugat o oră pe ceas de niște oameni să ne primească să dormim la ei acasă. Ne-au și verificat, crezând că suntem criminale sau hoațe”, a mai spus ea.

Anca și coechipiera sa Andreea au dezvăluit, la începutul cursei, că fiecare obstacol le va motiva și mai mult, pentru că au intrat în competiție cu scopul de a câștiga.

„Cred că toți își doresc să se întoarcă învingători. N-ai cum să pleci pe acest drum și să spui că nu contează, nu mă interesează, vreau doar să particip”, a afirmat Andreea.

Citește și: Adrian Nartea, totul despre experiența de la Asia Express: „Te scote foarte mult din zona de confort. Efectiv m-am pus în genunchi”

Printre vedetele care participă în acest sezon la Asia Express se află și Mihai Găinușă și colega sa de radio Oana Paraschiv, Nicolai Tand și Sorin Brotnei, Betty Salam și Cătălin Vișănescu, comedianții Ioana State și Mane Voicu, creatoarea de conținut și antreprenoarea Carmen Negoiță alături de sora ei, Andreea, Victor Slav și iubita lui, Selina, Adi Narrea și bunul său prieten, actorul Cosmin Vîjeu, Andrei Ursu și iubitul lui Vlad Condurache.

Spynews
Liviu Vârciu și Anda Călin s-au căsătorit religios tot astăzi, după cununia civilă! Imagini exclusive de la biserica unde și-au jurat iubire pentru totdeauna / VIDEO
Bzi.ro
Cum scapă Mirela Vaida de kilogramele acumulate în vacanță. Ieșeanca a recunoscut: „Îmi plac mâncărurile bine făcute!”
Fanatik.ro
Lidl bagă la ofertă de sâmbătă, 24 august 2024, produsele pe care românii se bat să le cumpere. Se vor vinde ca pâinea caldă, prețurile sunt excelente
Capital.ro
PSD a luat decizia. Ce se va întâmpla cu Gabriela Firea
Playtech.ro
Zi neagră în România! A MURIT cel mai mare român din toate timpurile, ce tragedie pentru Nadia Comăneci
DailyBusiness
SE SCHIMBĂ LEGEA! Anunț pentru șoferii cu permis categoria B
Adevarul
Avertismentul pensionarilor nemulțumiți de noile decizii: „Ne-au amăgit. Or să primească la vot ce merită” VIDEO
Spynews
Jucător de fotbal, prăbuşit pe teren în timpul meciului! Sportivul în vârstă de 27 de ani s-ar confrunta cu probleme cardiace / VIDEO
Spynews
”Mâine strângem mieii". Discuțiile șocante dintre Andrew și Tristan Tate au fost făcute publice. Cum ar fi vorbit despre femeile care ar fi lucrat pentru ei
Evz.ro
Alungați rapid păianjenii din casă. Acest miros nu le place
Ego.ro
ATENȚIE, pensionari! Ce faci dacă primești o pensie MAI MARE decât te așteptai
Prosport.ro
Fostul vicepreședinte al Parlamentului Republicii Moldova i-a cerut lui Ion Țiriac să îi premieze și pe medaliații olimpici de peste Prut ca pe „frații” lor români: „Nu suntem o Țară?”
wowbiz.ro
Roxana Dobre a tăcut cât a tăcut, dar nu a mai suportat și a spus adevărul despre despărțirea de Florin Salam! Motivul pentru care a dispărut din me
Cancan.ro
BREAKING | Alberto Năzare, un fotbalist de 26 de ani, a murit după ce s-a înfipt cu motocicleta într-un stâlp 😢
Playsport.ro
E INCREDIBIL cum poate să arate! Sara Carboneră, RĂVĂȘITOARE după ce a învins cancerul și a divorțat de Casillas! Cum a apărut pe plajă
kanald.ro
Șoferii care dețin permis categoria B pot conduce motociclete, de azi! Care sunt condițiile de care trebuie să țină cont conducătorii auto
Capital.ro
Tragedie penru Nadia Comăneci. S-a stins o legendă a României. Doliu național
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare în costum de baie cu una dintre cele mai frumoase femei din fotbalul românesc!
stirilekanald.ro
Cutremurător cum a murit Claudiu, românul care era curier în Anglia! Detalii șocante
substantial.ro
Transport aerian neobișnuit: un submarin Ghost Shark transportat de un avion Boeing C-17
MediaFlux
ARMATA Română a LOVIT Polonia! ALERTĂ de SECURITATE în NATO
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...