Printre probele strânse de anchetatori până acum din locuinţa şi maşina lui Gheorghe Dincă se numără şi o geantă mică, albastră cu închidere prin magnet auriu, cu bretea ce se fixează cu zale, despre care se credea că este a Alexandrei Măceşanu. Surpriză însă, părinţii fetei spun că acest lucru nu este adevărat.
Părinții Alexandrei au recunoscut în schimb trei inele și un lănțișor ca aparținând fiicei lor. În raportul anchetatorilor sunt acestea, plus încă două fragmente de lănțișoare, o bucată similară unei monturi de inel, cu urme de ardere. De asemenea, în mașină lui Gheorghe Dincă au fost un cercel care a fost recunoscut de mama Alexandrei, susţin surse judiciare.
În plus, sub capitonajul de pe podeaua maşinii, a mai fost găsit un cercel cu ornament negru din plastic, prevăzut cu tijă metalică pentru fixare pe lobul urechii. Acesta nu a fost recunoscut de rudele celor două fete.
„Cred ca este vorba de o a treia victima. Se evita a se constata acest lucru. Nu ies bijuteriile găsite. Sunt bijuterii în plus care nu pot apartine celor două fetite. Avand aceasta problema cred ca si sunt aproape convins ca vorbim de a treia victima si impactul stirii ar putea duce cazul pe noi culmi. Se incearaca tergiversarea acestei vesti, dar exista premise indubitabile, inclusiv pe bijuterii care nu pot fi plasate in niciun caz ca apartinand celor 2 victime cunoscute”, a spus avocatul Tonel Pop la România TV.
Suspiciunea rudelor Alexandrei Măceşanu şi ale Luizei Melencu privind o a treia victimă a lui Gheorghe Dincă este întărită şi de faptul că în urma expertizei antropologice medicii legişti au stabilit că oasele găsite la marginea pădurii de lângă Caracal aparţin unei fete cu vârsta între 15 şi 19 ani, dar nu sunt ale Alexandrei Măceşanu. De asemenea, DIICOT a precizat că a primit de la Institutul Naţional de Medicină Legală constatările preliminare ale expertizei genetice judiciare în urma expertizării unei părţi dintre probele ridicate de la liziera de pădure, respectiv fragmente osoase de natură umană. „Având în vedere starea de calcinare excesivă a acestora, ca urmare a acţiunii factorilor fizico – chimici la care a fost supus materialul biologic osos, nu s-a putut evidenţia niciun profil ADN”, arată DIICOT.