Anchete sociale la domiciliile copiilor agresaţi la un loc de joacă din Hunedoara

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Hunedoara şi Direcţia de Asistenţă Socială (DAS) din cadrul Primăriei Hunedoara au demarat anchete sociale la domiciliile celor doi copii, de 13 ani şi de opt ani, care au fost agresaţi de un bărbat de 29 de ani, într-un parc din municipiul Hunedoara.
Alina Costache
08 feb. 2021, 17:28
Anchete sociale la domiciliile copiilor agresaţi la un loc de joacă din Hunedoara
Sursa foto: Ziar de Hunedoara

Anchete sociale Hunedoara. Copilul de opt ani şi mama acestuia, concubina agresorului, au fost deja trimişi într-un centru maternal din municipiu. O decizie în cazul minorului de 13 ani agresat în parc al familiei acestuia va fi luată abia după ce se va încheia evaluarea făcută de echipele de asistenţi sociali.

Anchete sociale la domiciliile copiilor agresaţi din Hunedoara. Doi minori şi mama acestora, duşi într-un centru maternal

Reprezentanţi ai DGASPC şi ai DAS Hunedoara s-au deplasat la domiciliile celor doi minori în vederea evaluării iniţiale. (…) Pentru prima familie (a copilului de opt ani – n.r.) s-a dispus măsura protecţiei în cadrul Centrului maternal din Hunedoara. Pentru familia copilului de 13 ani se vor dispune măsuri de protecţie, dacă se impune acest lucru„, a declarat purtătorul de cuvânt al DGASPC Hunedoara, Cristina Sav, potrivit Agerpres.

Potrivit acesteia, bărbatul care i-a agresat pe cei doi copii la locul de joacă este concubinul mamei băiatului de opt ani. Femeia mai are un copil în vârstă de opt luni. Copiii şi familiile acestora primesc consiliere psihologică din partea specialiştilor DGASPC Hunedoara.

Citeste si Noi detalii în cazul copilului trântit de pământ în parc. Agresorul a început să plângă la audieri şi a cerut să fie văzut de un psihiatru

Starea de sănătate a minorului de 13 ani care a fost trântit de pământ este stabilă. Acesta se află internat în secţia Neurochirurgie, după ce a suferit un traumatism la cap.

Copilul este în stare stabilă. Nu-i este pusă viaţa în pericol, în acest moment. Este internat la Neurochirurgie pentru supraveghere şi tratament. El are un traumatism cranian cu o fractură la osul occipital, care nu necesită intervenţie chirurgicală„, a explicat directorul medical al SJU Deva, dr. Lucian Miron.

Agresorul a început să plângă la audieri şi a cerut să fie văzut de un psihiatru

Reamintim că un bărbat în vârstă de 29 de ani, din municipiul Hunedoara, a fost reţinut duminică după-amiază de poliţişti, după ce a trântit de pământ un copil de 13 ani şi apoi a lovit un altul, în vârstă de opt ani, la un loc de joacă din localitate. Agresorul a fost prezentat în faţa magistraţilor pentru dispunerea măsurilor legale în acest caz. În cauză, anchetatorii au întocmit un dosar penal pentru comiterea infracţiunilor de loviri sau alte violenţe, violenţă în familie, precum şi pentru tulburarea liniştii şi ordinii publice, deoarece faptele a fost comise într-un loc public.

Bărbatul este angajat al Primăriei, el lucrează ca electrician la Casa de Cultură din Deva. În fața anchetatorilor a recunoscut plângând că are probleme cu gestionarea momentelor de furie și a cerut să fie văzut de un psihiatru.

Spynews
Fiica lui Tzancă Uraganu și a Alinei Marymar a împlinit un an. Cum a arătat petrecerea organizată pentru micuță | FOTO
Bzi.ro
Câte kilograme are Inna: S-a urcat pe cântar și și-a uimit fanii!
Fanatik.ro
Destinația preferată de români care ar putea rămâne goală în câțiva ani. Mulți au fost dezamăgiți: “M-am simțit furat la fiecare pas”
Capital.ro
ADIO, DAN! România a pierdut vocea sa de aur: A plecat azi dintre noi
Playtech.ro
Uluitor ce schimbare! Păpușa de la Glina s-a transformat TOTAL acum. E de nerecunoscut la 18 ani
DailyBusiness
Chiriile ating noi recorduri în septembrie! Mulți chiriași vor să recurgă la înțelegerea fără contract, din disperare
Adevarul
Cel mai șocant caz de iubire obsesivă din istorie. De ce a fost în stare un medic pentru a trăi alături de dragostea vieții sale
Spynews
Radu Vâlcan și-a descoperit noi pasiuni, după botezul fiicei Laurei Cosoi! Prezentatorul TV s-a apucat de olărit! | VIDEO
Spynews
Cristi Tănase și soția lui se întâlnesc, din nou, în instanță! Dodel, acuzat că nu s-ar implica în creșterea fiicei lor | FOTO
Evz.ro
Consumul cărnii de pui. Pro și contra
Ego.ro
Oana Zăvoranu, imaginile pe care le-ar vrea ȘTERSE! Cum a ajuns să arate azi Querida, la 51 de ani
Prosport.ro
GALERIE FOTO. Jordan Chiles, imagini incendiare, în bikini, în plin scandal cu medalia Anei Bărbosu
wowbiz.ro
Gheorghe Dincă aruncă bomba, la 5 ani de la cazul Caracal! Ce i-a făcut, de fapt, Alexandrei Măceșanu
Cancan.ro
Diandra se dă designer, dar adevărul este cu totul altul. Cum face bani femeia care i-a spart casa lui Andrei Rotaru
Playsport.ro
Apariție interzisă la propria nuntă?! Prea fierbinte! Cum s-a îmbrăcat "Perla Banatului" la cununia cu Marius Constantin
kanald.ro
Se zice sau nu „La mulți ani!” la data de 8 septembrie 2024? Este celebrată Nașterea Maicii Domnului
Capital.ro
A murit cea mai iubită actriță. Românii o iubeau. Odihnește-te în pace!
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Ion Țiriac, discurs-manifest după ce primarul Daniel Băluță a inaugurat patinoarul de 10.000.000 de euro din sectorul 4! „M-am întâlnit cu domnul David Popovici și mi-a zis asta”
stirilekanald.ro
Ce s-a întâmplat cu Luiza Melencu. Cutremur în cazul Caracal! Bunicul fetei aruncă bomba
substantial.ro
An școlar 2024-2025: detalii despre structura cursurilor și vacanțelor
MediaFlux
Începe O NOUĂ ETAPĂ de recalculare A PENSIILOR. BANI IN PLUS pentru un milion de oameni
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...