Anda Adam, noi dezvăluiri despre căsnicia ei cu Sorin: „Un bărbat nu ar trebui să bată o femeie, nu sunt de acord cu jigniri”

Anda Adam recunoaşte că relaţia cu soţul ei, Sorin, a fost una destul de tensionată, şi din cauza perioadei de izolare. Concurenta de la Ferma spune că nu ar putea să treacă niciodată peste violenţă şi jigniri, însă, în ceea ce priveşte infidelitatea, ar putea să ierte dacă ar fi înşelată, doar dacă există un motiv întemeiat.
Romania TV
01 oct. 2020, 07:19
Anda Adam, noi dezvăluiri despre căsnicia ei cu Sorin:

Oamenii se mai și ceartă, nu au mereu aceleași păreri. Sursele ar putea fi un vecin care a auzit o discuție în contradictoriu, noi stând la bloc. În această perioadă de izolare, cred că toată lumea a fost mai tensionată: toată ziua în casă, copilul nu are activitate, deci a fost ușor să apară anumite știri nefondate pe care nu am vrut să le comentez, tocmai pentru a nu crea alte știri pe mai departe.

În general, conform principiilor mele, violența este exclusă. Nu sunt de acord cu așa ceva, niciodată. Un bărbat nu ar trebui să se bată cu o femeie. Nu aș vrea să se interpreteze greșit, la noi nu este cazul de așa ceva. Nu sunt de acord cu jigniri, deoarece cred că astfel de cuvinte deteriorează relația.

În ceea ce privește infidelitatea, dacă apare acest subiect într-o căsnicie, este clar că ceva nu mai este în regulă acasă și partenerul caută altceva, în altă parte. Apare un semn de întrebare despre ceea ce se întâmplă. Eu, una, dacă aș fi în situația asta, aș putea ierta o infidelitate dacă există un motiv întemeiat pe care să-l pot asculta și să lupt mai departe pentru familia mea. Am această abilitate dacă realizez că nu are rost să renunț  la familie pentru ceva de moment„, a declarat Anda Adam pentru Viva.ro.

Anda Adam, în conflict cu cel mai bun prieten

Conflictele continuă în Ferma, iar de data aceasta totul a pornit de la trezitul de dimineață. Cezar Ouatu a ținut să-și trezească colegii pe imnul României, iar asta nu a fost deloc pe placul lor. Cel care a părut foarte deranjat a fost Andrei care i-a reproșat Andei că nu ia măsuri.

George Burcea şi Viviana Sposub sunt OFICIAL un cuplu. S-au sărutat în văzul lumii – FOTO EXCLUSIV

Cezar, la rândul lui, a acuzat-o pe Anda că nu le ia apărarea și că ține cu sătenii. Mai mult, o discuție purtată de Anda și Elena Chiriac, în care vorbeau despre perioada în care Andrei Stoica a fost Fermier Șef, a fost auzită chiar de acesta. „Mă bârfeai cu Elena„, i-a reproșat Andrei.

Bârfeam situaţia în sine, mi-e ciudă că pică pe mine. Cum crezi că, vreodată, tu, prietenul meu, mă duc să te bârfesc cu Elena. M-a întrebat ce s-a întâmplat„, a spus Anda Adam.

Spynews
Saveta Bogdan îi duce dorul iubitul său de când a plecat în America. Cum decurge relația lor la aproape 8.000 de km distanță
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Patru zodii sunt lovite de noroc în următoarele 4 zile. Vine cea mai bună perioadă și totul se schimbă în bine în viața lor
Capital.ro
Românii care stau la casă sunt obligați să plătească. Este ORDIN în România
Playtech.ro
DOLIU imens în Familia Regală Britanică! A MURIT în urmă cu puțin timp, ce tragedie…
DailyBusiness
E ZIUA DECISIVĂ pentru milioane de români! Anunțul momentului
Adevarul
Român stabilit în Spania, surprins de transformarea țării natale: „A ajuns mai bine decât toate suratele ei est europene”
Spynews
Noi informații în cazul Raisei. Familia fetiței ucise de un polițist ar putea rămâne fără despăgubirile de 500.000 de euro dictate de instanță
Spynews
Exclusiv! I-a dat sau nu i-a dat Georgică Cornu o sumă fabuloasă de bani Marinei Almășan în timpul relației lor! Ce spun apropiații celor doi
Evz.ro
Adevărul despre Traian Băsescu. A lovit sau nu a lovit copilul
Ego.ro
Nu s-au mai putut abține și și-au dat frâu liber sentimentelor, chiar dacă au fost filmați, la Insula Iubirii FOTO
Prosport.ro
FOTO. Una dintre cele mai frumoase femei din lume și-a provocat fanii cu un selfie interzis
wowbiz.ro
Femeia incendiată de soț în fața copiilor a murit! Fiica ei de 9 ani, în stare gravă la spital
Cancan.ro
Anca Țurcașiu, prima reacție după ce CANCAN a surprins-o cu noul iubit. A spus-o public!
Playsport.ro
Ea este femeia care poate lua FCSB de la Gigi Becali: "Inteligență debordantă, poate să țină echipa de acum"
kanald.ro
Pudra de talc, declarată posibil cancerigenă de OMS. În talc a fost descoperit azbest, un mineral toxic și interzis în Uniunea Europeană
Capital.ro
Mașinile sunt interzise. Restricția a intrat în vigoare de miercuri, 14 august, de la ora 20:00
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
GALERIE FOTO. Anamaria Prodan, apariție incendiară în costum de baie. Impresara nu are inhibiții la 51 de ani
stirilekanald.ro
Maltratată de iubitul ofițer, Ioana și-a urlat durerea: M-a distrus, nu-l mai... Ce le-a povestit prietenelor
substantial.ro
Lamine Yamal revine la antrenamente după atacul asupra tatălui său
MediaFlux
Daniel Baciu, anunțul momentului pentru seniori după ce s-a terminat recalcularea! Șeful Casei de Pensii a dat vestea: „Avem o creștere a pensiei”
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...