Andra a spus tot adevărul! Cum se înțelege artista cu părinții lui Cătălin Măruță

De multe ori fanii s-au întrebat cum este relația dintre Andra și părinții soțului ei, Cătălin Măruță. Andra a afirmat că îi iubește ca pe părinții ei și că și-ar dori să petreacă mai mult timp cu ei.
Alina Costache
24 mart. 2023, 12:17
Andra a spus tot adevărul! Cum se înțelege artista cu părinții lui Cătălin Măruță

De multe ori fanii s-au întrebat cum este relația dintre Andra și părinții soțului ei, Cătălin Măruță. Cu toate că au existat „cârcotași” care au comentat de-a lungul timpului, artista a dezmințit toate zvonurile și bârfele, dezvăluind că are o relație foarte bună cu socrii ei. Artista a explicat că îi iubește la fel de mult ca pe părinții ei și că din prima clipă între ei s-a format o conexiune puternică. Totuși aceasta a mărturisit că și-ar dori să poată să îi vadă mai des. Aceasta își dorește ca Eva și David să fie mai apropiați de bunicii lor.

Citește și: Andra recunoaște că este geloasă în căsnicia cu Cătălin Măruță: „Nu îmi place să văd în preajma lui o femeie care ar flirta cu el”

Andra a mai declarat că aceasta nu a primit neapărat sfaturi de la mama ei, însă fiecare discuție pe care o aveau era ca o lecție pe care aceasta o primea.

„Mama nu mi-a dat neapărat sfaturi, dar toate conversațiile cu ea au o lecție importantă pentru mine. Observ că tratează cu blândețe multe situații, că a ținut ca eu și frații mei să luăm școala în serios. Părinții mei ne-au educat cu un simț dezvoltat al dreptății: nu așteptăm mila cuiva sau norocul să ne lovească, ci muncim și încercăm să fim cât mai corecți cu cei din jur. Așadar, dacă ar fi să formulez eu sfaturi, aș zice: Fii blândă cu cei pe care îi iubești, chiar dacă greșesc! Nu uita că nimeni nu e perfect. Numai cu muncă și efort vei culege roade. Nu aștepta să câștigi la loto, transformă-ți visul în realitate. Nu îi lăsa pe alții să îți spună ce poți și cine ești, mai bine le arăți tu asta!”, a declarat artista.

Andra își iubește enorm socrii

Aceasta a explicat că nu crede că a existat un moment în viața ei în care să simtă că și-ar fi dezamăgit mama. De asemenea, aceasta a mărturisit că mama ei a iubit-o mereu necondiționat.

„Eu și mama avem o relație foarte bună, nu îmi aduc aminte să fi avut sentimentul vreodată că am dezamăgit-o. Asta și pentru că ea mi-a arătat mereu o iubire necondiționată. Orice aș fi ales, orice aș fi făcut, am simțit că mama m-ar înțelege și m-ar susține.”, a mărturisit Andra.

Cât despre părinții lui Cătălin și relația pe care o are cu socrii, Andra a afirmat că îi iubește ca pe părinții ei și că și-ar dori să petreacă mai mult timp cu ei. Mai mult, aceasta a povestit că nici socrii, nici părinții ei nu au intervenit asupra relației lor, din contră s-au bucurat de faptul că au putut să formeze o conexiune atât de frumoasă.

„Îi iubesc pe părinții lui Cătălin, îi consider și părinții mei de când ne-am căsătorit. Îi respect și mi-aș dori să ne putem vedea mai des, mai ales pentru că vreau ca Eva și David să fie apropiați de bunicii lor. Părinții noștri ne-au respectat alegerea și s-au bucurat pentru noi când i-am anunțat că ne-am îndrăgostit sau că ne vom căsători. Nu au venit cu sfaturi, ci mai degrabă s-au oferit să ajute. Mai ales când copiii erau mici, orice ajutor era binevenit! Nu avem genul acela de relație în care soacra să își certe nora sau ginerele, suntem o familie cu alte valori. Ne iubim și ne ajutăm unii pe alții.”, a mai declarat Andra.

Citește și: Andra, declarații uluitoare despre infidelitatea lui Măruță. ”Trec peste pentru că știu cât de mult îl iubesc”

Spynews
Horoscop săptămânal 1 - 7 iulie: Leii vor avea o periodă agitată
Bzi.ro
Ce va face Zanni cu banii câștigați la Survivor All Stars: „Am planul ăsta din vara anului 2023!”
Fanatik.ro
Locul straniu în care cei mai mulți dintre locuitori sunt daltoniști. De ce suferă oamenii de această afecțiune
Capital.ro
Cod Rutier 2024. Nu ai dreptul să spui NU polițistului. Se suspendă instant permisul auto
Playtech.ro
Vremea o ia razna din nou! Cod PORTOCALIU de ploi și vijelii în zonele astea ale României
DailyBusiness
Noi locuri de muncă pentru români! Sunt 100 de posturi disponibile!
Adevarul
România, primele reacții după eșecul cu Olanda: Hagi și Burcă au explicat ce s-a întâmplat
Spynews
Florin Salam, înțepătură dură pentru Bogdan de la Ploiești! Să facă referire la Cristina Pucean? „Ce au avut ei...” / VIDEO
Spynews
”Să zică mersi că nu i-au dat ăia două, trei palme”. Florin Salam, declarații acide la adresa lui Bogdan de la Ploiești, după scandalul de la nuntă! Artistul a fost dat afară de la eveniment / VIDEO
Evz.ro
Schimbare radicală de vreme în România. Scăpăm de un mare chin
Impact.ro
ȘOC! Alexandra Stan, DEZBRĂCATĂ pe net! Chiloții minusculi au lăsat la vedere TOT. Ce posterior apetisant are
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
wowbiz.ro
„Dar de la Dumnezeu” Iulia Vântur a făcut anunțul pe internet, după ce s-a zvonit că s-a logodit în secret cu Salman Khan:
Cancan.ro
Gabi Bădălău și Ramona Gabor, împreună după 15 ani! PRIMELE IMAGINI
Playsport.ro
Andreea Mantea n-a mai ascuns NIMIC! Imaginile astea ar trebui interzise! Cum s-a lăsat pozată pe plajă
kanald.ro
Edward Iordănescu se desparte de echipa națională a României după un parcurs istoric la EURO 2024? „Familia mea are nevoie mai mare de mine”
Capital.ro
LEGE pentru proprietarii de câini și pisici care stau la bloc. Trebuie înscrise la întreținere?
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cine transmite la TV România – Olanda. Aici vezi azi, de la 19:00, meciul din optimile EURO 2024
stirilekanald.ro
Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!
substantial.ro
Alina Gorghiu: Consultările privind alegerile prezidențiale au fost un pretext al PSD pentru amânare
MediaFlux
ANAF a intrat pe FIR! NU se DAU AMENZI până la 1 IANUARIE
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?