Andra, gest uriaş pentru o fetiţă bolnavă FOTO

Andra Maruta impartaseste cu fanii sai o poveste extrem de sensibila. In timp ce se afla in avion, vedeta a intalnit o fetita care i-a spus ca este o mare fana a ei si ca ii asculta piesele. Intrand in vorba, Andra a aflat ca micuta are o problema de sanatate si ca merge in Viena pentru a se opera la picioare.  
Iulian Tudor
27 nov. 2014, 08:48
Andra, gest uriaş pentru o fetiţă bolnavă FOTO

„As vrea sa va spun o poveste. Adevarata, recenta si tulburatoare. Azi-dimineata, m-am urcat in avion, in Iasi (avusesem ieri un concert in Suceava). Soarta a facut sa am locul langa o fetita si mamica ei. Aparent, nimic deosebit. Doar ca n-a trecut mult timp si cea mica a inceput sa-mi spuna ca e fana mea, ca asculta piesele mele, le stie pe dinafara… Desi aud asta destul de des, vocea ei m-a emotionat mai mult decat de obicei”, a povestit Andra, potrivit kudika.ro.

Citeşte şi Andra şi Cătălin Măruţă, vedete la Gala premiilor TV Mania

„Aveam sa aflu curand ca mergea spre Bucuresti ca sa ia un alt avion, spre Viena. Cred ca intuiti cam ce urmeaza. Era bolnavioara, avea probleme mari cu picioarele si nu putea merge decat daca facea o operatie costisitoare in Austria. M-a impresionat maturitatea ei incredibila. Stia ce o asteapta, dar isi infrunta viitorul cu demnitate si speranta. O lectie de viata pentru noi toti, la urma urmei. La un moment dat, mama ei i-a spus „Vreau sa te vad mergand, ma rog la Dumnezeu in fiecare minut pentru asta. Daca te vad sanatoasa, pot sa mor linistita!”, a mai scris Andra.

Fetita si-a privit mama si i-a raspuns ceva ce mi-a sfasiat inima. „Mami, eu nu vreau sa mori, indiferent ca ma fac bine sau nu! Te implor, promite-mi ca ai sa traiesti, macar de dragul meu! Te iubesc si stiu ca tu ma iubesti enorm!”. Rar raman fara replica, dar de data asta s-a intamplat. Mi-am sters discret lacrimile, n-am vrut sa dramatizez momentul mai mult decat s-ar fi cuvenit. Mama si fiica erau doua fiinte modeste, adunasera cu greu banii necesari operatiei. N-aveau suma totala, aveau sa ramana cumva datoare la Viena, am dedus din ceea ce-mi spuneau.
 
Citeşte şi SIMONA GHERGHE este în STARE DE ŞOC. Ce a spus rivalul Cătălin Măruţă despre ea
 
Le-am ajutat si eu cat am putut si m-am rugat la Dumnezeu sa-mi primeasca micul dar si s-o faca bine pe fetita minunata din avion. De ce va spun toate astea? Pentru ca as vrea sa ne rugam impreuna pentru sanatatea acestui copil nevinovat. Maine va trece printr-o interventie chirurgicala pe care, oricat s-ar stradui sa o primeasca fara teama, stiu ca inima ii va sparge pieptul, de emotie. Si mama ei va trece prin clipe si mai grele, nu-mi imaginez nimic mai greu, pe lumea asta, decat sa fii martor al suferintei copilului tau.

Ma alatur fetitei si ii spun curajoasei mame: va rog mult sa traiti si sa ramaneti sanatoasa, de dragul dragei dumneavoastra fiice, asa cum v-a rugat si ea! Si sa ne revedem cu bine! Iar pe voi, dragii mei prieteni de pe Facebook, va rog sa puneti un gand bun in destinul acestui copil inocent! Incurajati-o, rugati-va pentru ea, credeti in sansa ei! Numele ei este Bungeanu Ana-Maria ….Va multumesc… – este mesajul Andrei pe pagina oficiala de Facebook.

Spynews
Saveta Bogdan îi duce dorul iubitul său de când a plecat în America. Cum decurge relația lor la aproape 8.000 de km distanță
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Patru zodii sunt lovite de noroc în următoarele 4 zile. Vine cea mai bună perioadă și totul se schimbă în bine în viața lor
Capital.ro
Românii care stau la casă sunt obligați să plătească. Este ORDIN în România
Playtech.ro
DOLIU imens în Familia Regală Britanică! A MURIT în urmă cu puțin timp, ce tragedie…
DailyBusiness
E ZIUA DECISIVĂ pentru milioane de români! Anunțul momentului
Adevarul
Român stabilit în Spania, surprins de transformarea țării natale: „A ajuns mai bine decât toate suratele ei est europene”
Spynews
Noi informații în cazul Raisei. Familia fetiței ucise de un polițist ar putea rămâne fără despăgubirile de 500.000 de euro dictate de instanță
Spynews
Exclusiv! I-a dat sau nu i-a dat Georgică Cornu o sumă fabuloasă de bani Marinei Almășan în timpul relației lor! Ce spun apropiații celor doi
Evz.ro
Adevărul despre Traian Băsescu. A lovit sau nu a lovit copilul
Ego.ro
Nu s-au mai putut abține și și-au dat frâu liber sentimentelor, chiar dacă au fost filmați, la Insula Iubirii FOTO
Prosport.ro
FOTO. Una dintre cele mai frumoase femei din lume și-a provocat fanii cu un selfie interzis
wowbiz.ro
Femeia incendiată de soț în fața copiilor a murit! Fiica ei de 9 ani, în stare gravă la spital
Cancan.ro
Anca Țurcașiu, prima reacție după ce CANCAN a surprins-o cu noul iubit. A spus-o public!
Playsport.ro
Ea este femeia care poate lua FCSB de la Gigi Becali: "Inteligență debordantă, poate să țină echipa de acum"
kanald.ro
Pudra de talc, declarată posibil cancerigenă de OMS. În talc a fost descoperit azbest, un mineral toxic și interzis în Uniunea Europeană
Capital.ro
Mașinile sunt interzise. Restricția a intrat în vigoare de miercuri, 14 august, de la ora 20:00
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
GALERIE FOTO. Anamaria Prodan, apariție incendiară în costum de baie. Impresara nu are inhibiții la 51 de ani
stirilekanald.ro
Maltratată de iubitul ofițer, Ioana și-a urlat durerea: M-a distrus, nu-l mai... Ce le-a povestit prietenelor
substantial.ro
Lamine Yamal revine la antrenamente după atacul asupra tatălui său
MediaFlux
Daniel Baciu, anunțul momentului pentru seniori după ce s-a terminat recalcularea! Șeful Casei de Pensii a dat vestea: „Avem o creștere a pensiei”
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...