Andra Marinescu, celebra arhitectă de la Visuri la Cheie, dezvăluiri dureroase despre divorț. Vedeta de la ProTV a vorbit despre cele mai grele momente din viața ei

Arhitecta Andra Marinescu de la Visuri la Cheie de la ProTV a vorbit despre momentele dificile prin care a trecut în timpul divorțului.
Alina Costache
06 mart. 2024, 21:20
Andra Marinescu, celebra arhitectă de la Visuri la Cheie, dezvăluiri dureroase despre divorț. Vedeta de la ProTV a vorbit despre cele mai grele momente din viața ei
Arhitecta Andra Marinescu, deszvăluiri neștiute din viața personală

Arhitecta Andra Marinescu de la Visuri la Cheie a povestit cele mai grele momente din viața și cariera ei.  A ales acest drum pentru că își dorea să aibă o meserie creativă care să-i ofere libertate, iar proiectul de la ProTV reprezintă pentru ea șansa de a arăta ce poate.

„Arhitectura cred că a fost pentru mine ca un strigăt al independenței. M-am hotărât cu 6 luni înainte de admitere, din dorința de a avea o meserie creativă. O meserie care să îmi ofere libertatea visată. În percepția mea de atunci, dar și de acum, arhitectura este singura meserie care te lasă să construiești o lume exact așa cum o vezi în visurile tale.

Citește și: Jador a cerut-o de soție pe Oana Ciocan, la Survivor All Stars. Ce răspuns i-a dat iubita lui: „Băi, haide, băi”

Visuri la cheie este, pentru mine, întruchiparea baghetei magice. Este momentul când simți că poți da tot ce ai tu mai bun pentru a scoate soarele din nori pentru familiile care au încetat să mai spere și au uitat cum e să visezi în culori.

Fiecare zi în care clădim un nou vis este minunată. Toate zâmbetele de pe chipul oamenilor îmi oferă clipe de neuitat și îmi împlinesc sufletul. Iar când realizezi câtă nefericire rămâne încă în jurul tău, îți dă o stare de nefericire și neputință. Neputința că nu te poți multiplica ca om și ca arhitect și că nu poți să îi ajuți pe toți cei ce au nevoie de tine.”, a declarat Andra Marinescu, pentru fanatik.ro.

Celebra arhitectă de la ProTV este convinsă că cea mai grea iubire este iubirea de sine și de aceea face tot ce îi stă în putință pentru ca la bătrânețesă fie mândră de ce lasă în urmă. Deși este o persoană optimistă, vedeta a trecut și printr-un moment neplăcut, un divorț. A luat acest episod ca pe o lecție și a mers mai departe, învățând să fie mai calmă și răbdătoare.

Citește și: Cum arată casa Andreei Raicu. Vedeta locuiește într-o vilă superbă, în centrul Capitalei: „Pe terasă stau și meditez”

„Se zice că cea mai grea iubire este iubirea de sine. Învăț să mă îndrăgostesc și să mă iubesc zilnic, pentru ca la bătrânețe să pot fi mândră de tot ce am lăsat în urma mea. Mă întorc la iubirea de sine și la momentul când realizezi că o despărțire îti va fi benefică. Suntem oameni și evoluăm diferit. Consider că este o lecție de maturitate și de respect de sine să îți dai seama că locul tău nu mai este lângă acea persoană.

Am învățat să fiu mai calmă, să am răbdare și să înțeleg că și nevoile partenerului sunt importante. O viață reușită în doi reprezintă acceptarea plusurilor și minusurilor la pachet… prin definiție, nu suntem perfecți”, a povestit ea, pentru sursa citată.

Andra Marinescu spune că nu ar mai accepta niciodată să fie într-o relație în care persoana de lângă ea nu este implicată, doar de dragul de a fi împreună cu cineva.

„Cel mai tare mă deranjează ca persoana de lângă tine să nu aibă încredere, să nu investească timp și energie în relație. N-aș mai accepta o relație care să meargă din inerție doar de dragul de a fi într-o relație”, a mai spus arhitecta.

Spynews
Marina își trăia zilele cu spaimă, chiar înainte să fie omorâtă. Ce au descoperit autoritățile despre crima care a tulburat liniștea din Brăila
Bzi.ro
Incident cumplit la nunta lui Ianis Hagi! A fost chemată ambulanța
Fanatik.ro
Orașul impresionant care se află pe două continente. Are o istorie bogată și multe obiective turistice
Capital.ro
Amendă de 825 de lei. Greșeala pe care polițiștii nu o mai iartă. S-a schimbat legea
Playtech.ro
Oana Roman i-a deschis DOSAR PENAL lui Marius Elisei. De ce se războiesc părinții Isabelei
DailyBusiness
BNR dă vestea cea mare pentru românii care au împrumut la bancă!
Adevarul
EXCLUSIV Românca martoră la tentativa de asasinat a lui Trump: „Inițial am crezut că cineva trage în mulțime”
Spynews
”L-am ucis și l-am băgat în troler”. Declarația tulburătoare a criminalului care l-a omorât pe bărbatul găsit fără suflare în geamantan. Cum și-a explicat gestul
Spynews
Decizie dură luată de Oana Roman față de Marius Elisei! I-a deschis proces penal! Vedeta s-a săturat să aștepte ca el să fie tată pentru fiica lui! Exclusiv
Evz.ro
WhatsApp introduce o funcție senzațională. Totul se schimbă
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Cum au apărut soția și fiica lui Adrian Ilie la nunta lui Ianis Hagi!
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
CALVARUL prin care a trecut dentista din Brăila, înainte să moară. Detalii șocante din anchetă. Cum a vrut să se protejeze, dar nu a reușit
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Patru șoferi și-au primit înapoi permisele după ce rezultatele testelor antidrog au fost infirmate. După 48 de ore, aceștia și-au recăpătat dreptul de a conduce
Capital.ro
Niculina Stoican este în doliu: E primul răsărit fără matale MĂICUȚĂ
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
stirilekanald.ro
Calvarul de nedescris prin care a trecut doctorița Marina, înainte să fie găsită moartă în cabinet!
substantial.ro
Donald Trump aproape de moarte în urma unui atac armat în Pennsylvania
MediaFlux
ÎNCĂ o TENTATIVĂ de ASASINAT pentru TRUMP! A FOST UCIS pe LOC
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'