Andra, o elevă eminentă de clasa a XII-a, a făcut infarct şi a murit subit: „Te vom purta veșnic în inimi”

Andra Hrubi era elevă în clasa a XII-a la Colegiul Național Pedagogic "Regina Maria" din Deva și se număra printre elitele instituției.
Alina Costache
03 mai 2023, 23:12
Andra, o elevă eminentă de clasa a XII-a, a făcut infarct şi a murit subit:

Andra Hrubi era elevă în clasa a XII-a la Colegiul Național Pedagogic „Regina Maria” din Deva și se număra printre elitele instituției de învățământ. Tânăra era pasionată de literatură și avea o colecție impresionantă de cărți. În timpul liber, adolescenta încerca, prin intermediul clipurilor video pe care le publica pe TikTok, să îi motiveze pe tinerii din generația ei să citească mai mult.

Andra, o elevă cu rezultate deosebite, s-a stins din viață în mod fulgerător, iar vestea i-a dărâmat pe părinții, colegii și prietenii săi, care sunt stăpâniți acum de o durere fără margini.

 

Andra era pasionată de literatură, avea o colecție impresionantă de cărți, iar în timpul liber încerca, prin filmulețele pe care le publica pe TikTok, să-i motiveze pe tinerii de vârsta ei să citească mai mult.

Într-o zi, fata s-a simțit brusc rău și a fost transportată la spital, însă medicii au fost nevoiți, în final, să dea vestea decesului.

Apropiații tinerei susțin că aceasta a murit fulgerător, în urma unui infarct, efortul medicilor de a o salva fiind zadarnic.

Eleva din Cluj care s-a înecat cu un jeleu la școală a murit. Adolescenta era în comă profundă de șase zile

Acum, colegii și profesorii Andrei sunt sfâșiați de durere, fiindu-le greu să accepte că, de acum, vor păstra zâmbetul ei doar în amintire.

„Cu multă durere în suflet dorim să-i adresăm un ultim omagiu, colegei noastre, Andra Hrubi. Niciunul dintre noi nu și-a imaginat că ne vom lua rămas bun pe vecie, n-am crezut că timpul trece pe nesimțite și că viața unui om este asemenea unei clipe, până când sufletul tău a ales să ne părăsească.

Ai fost un înger încă din prima zi în care te-am cunoscut, ai reușit să arăți lumii ce e puritatea, ce înseamnă inocența, simplitatea și eleganța. Te vom purta veșnic în inimile noastre. Rămas bun și drum lin spre Ceruri, dragă Andra!”, a fost scris pe pagina de Facebook a Colegiului „Regina Maria” din Deva.

Andra avea planuri mari de viitor, dar și visuri frumoase, pentru care lupta zi de zi. „Moartea Andrei mi-a îndurerat profund sufletul și inima. Am iubit această fetiță de când am cunoscut-o. Avea visuri frumoase pe care, sunt convinsă, că inteligența, ambiția, și tenacitatea ei le împlinea.

O elevă din Bacău licitează un tablou pictat de ea, pentru a salva fetița profesorului ei de istorie. Gestul ei a devenit viral pe Internet

Era lumina, rațiunea și toată iubirea lumii pentru mama și tatăl ei. Lumea este astăzi mai săracă fără Andra Hrubi. Îmi vor lipsi conversațiile cu ea, îmi vor lipsi zâmbetul și sinceritatea ei, delicatețea și dârzenia ei. Era minunată, frumoasă, caldă și hotărâtă în tot ce făcea”, a transmis un apropiat, potrivit adevarul.ro.

Spynews
Saveta Bogdan îi duce dorul iubitul său de când a plecat în America. Cum decurge relația lor la aproape 8.000 de km distanță
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Patru zodii sunt lovite de noroc în următoarele 4 zile. Vine cea mai bună perioadă și totul se schimbă în bine în viața lor
Capital.ro
Mașinile sunt interzise. Restricția a intrat în vigoare de miercuri, 14 august, de la ora 20:00
Playtech.ro
DOLIU imens în Familia Regală Britanică! A MURIT în urmă cu puțin timp, ce tragedie…
DailyBusiness
APARE O NOUĂ FABRICĂ ÎN ROMÂNIA! A început deja șantierul!
Adevarul
Român stabilit în Spania, surprins de transformarea țării natale: „A ajuns mai bine decât toate suratele ei est europene”
Spynews
Noi informații în cazul Raisei. Familia fetiței ucise de un polițist ar putea rămâne fără despăgubirile de 500.000 de euro dictate de instanță
Spynews
Exclusiv! I-a dat sau nu i-a dat Georgică Cornu o sumă fabuloasă de bani Marinei Almășan în timpul relației lor! Ce spun apropiații celor doi
Evz.ro
Adevărul despre Traian Băsescu. A lovit sau nu a lovit copilul
Ego.ro
Nu s-au mai putut abține și și-au dat frâu liber sentimentelor, chiar dacă au fost filmați, la Insula Iubirii FOTO
Prosport.ro
FOTO. Una dintre cele mai frumoase femei din lume și-a provocat fanii cu un selfie interzis
wowbiz.ro
Femeia incendiată de soț în fața copiilor a murit! Fiica ei de 9 ani, în stare gravă la spital
Cancan.ro
Anca Țurcașiu, prima reacție după ce CANCAN a surprins-o cu noul iubit. A spus-o public!
Playsport.ro
L-a ÎNȘELAT pe fostul jucător din naționala României! Prima ei explicație este INCREDIBILĂ
kanald.ro
Pudra de talc, declarată posibil cancerigenă de OMS. În talc a fost descoperit azbest, un mineral toxic și interzis în Uniunea Europeană
Capital.ro
S-a dat ordin în Ungaria. Ungurii te prind imediat. Șoferii români nu mai scapă
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
GALERIE FOTO. Anamaria Prodan, apariție incendiară în costum de baie. Impresara nu are inhibiții la 51 de ani
stirilekanald.ro
Maltratată de iubitul ofițer, Ioana și-a urlat durerea: M-a distrus, nu-l mai... Ce le-a povestit prietenelor
substantial.ro
Lamine Yamal revine la antrenamente după atacul asupra tatălui său
MediaFlux
PENSIONARII NEMULȚUMIȚI de RECALCULARE, vizați DIRECT! URGENT trebuie să facă asta
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...