Andra și Cătălin Măruță, demolați pe TikTok de o influenceriță, după ce fiica lor, Eva Măruță, a fost criticată pentru rolul din filmul „Tati part-time”: „E bună atenția, dar când atenția e puțin negativă n-o mai vrem”

Andra și Cătălin Măruță au fost aspru criticați pe TikTok, de o influenceriță urmărită de mii de internauți, după ce fiica lor, Eva Măruță, a fost blamată pentru rolul jucat în filmul „Tati part-time”. Tânăra îi acuză pe cei doi că profită de pe urma propriului copil pentru a strânge și mai mulți bani.
Alina Costache
11 ian. 2024, 18:14
Andra și Cătălin Măruță, demolați pe TikTok de o influenceriță, după ce fiica lor, Eva Măruță, a fost criticată pentru rolul din filmul „Tati part-time”: „E bună atenția, dar când atenția e puțin negativă n-o mai vrem”
Eva Măruță a debutat în actorie la vârsta de opt ani

Eva Măruța, în vârstă de opt ani, și-a făcut debutul în actorie și pare să aibă un adevărat succes. Fiica Andrei și a lui Cătătlin Măruță a avut rolul principal în filmul „Tati part-time”, o comedie românească, care a ajuns pe locul întâi în Box Office-ul românesc.

În timp ce mulți au apreciat talentul Evei, alții au avut cuvinte dure la adresa acesteia, iar Cătălin Măruță a decis, în cele din urmă, să își apere fiica în fața celor care o critică.

„’Nu vei reuși niciodată’, ‘Ești praf’, ‘Lasă-te de meserie’. Cine nu a auzit măcar o dată genul acesta de comentarii menite numai să rănească, să distrugă încrederea de sine? Ca adulți, să zicem că ne-am obișnuit și, cu puțin efort, să nu le ascultăm (întotdeauna). Din păcate, pot tăia niște aripi când ele sunt adresate unui copil care abia începe să viseze și crede că totul este posibil.

Ca părinți sau nu, de fapt – ca oameni, suntem datori să reacționăm la aceste derapaje. Nu e suficient să ne întristăm din cauza faptului că există răutate în lume, firesc este să ne încurajăm unii pe alții, să vorbim când avem ceva constructiv de spus – chiar și o critică, să nu jignim fără sens. Mai presus de tot, suntem datori să ne protejăm și să ne susținem copiii”, a scris Cătălin Măruță, pe Instagram.

Citește și: Irina-Margareta Nistor a tras concluzia după ce a văzut filmul „Tati part-time”, cu Eva Măruță: a fost copilul „împins de la spate”?

Însă, o influenceriță cu mii de urmăritori pe TikTok critică abordarea vedetei de la ProTV. Ea susține că situația creată în jurul Evei Măruță este rezultatul deciziilor pe care Cătălin și soția lui, Andra Măruță, le-au luat în privința fiicei lor. La doar câteva luni de când s-a născut, copila avea deja cont de Instagram, lucru care le-a adus, în opinia influenceriței, și mai mulți bani părinților săi.

Totodată, tânăra critică educația pe care Eva Măruță a primit-o de la părinții săi și spune că are un comportament de „divă”, complet neadecvat pentru un copil de doar opt ani.

„Poate pentru că are opt ani și nu-i ajungi cu prăjina la nas, oricine ai fi. Face mișto de ta-su în propriile lui story-uri (n.r. secțiunea „Povești” de la Instagram), săracu, că am ajuns să-mi fie milă de Măruță că face fii-sa mișto de el. Poate pentru că ați făcut-o panou publicitar de când s-a născut, i-ați făcut Instagram la trei luni. Când facem bani cu copilu e bun.

E bună atenția publicului, dar când atenția publicului este puțin negativă n-o mai vrem, n-o mai dorim, să dispară, că este doar un copil. Dacă este doar un copil, șterge-i contul de Instagram, că este doar un copil, nu are ce să caute să aibă cont pe Instagram să facă reclame să producă bani, e un copil. Aaa, vă place că face vizualizări cu atitudinea asta de mini divă, mini Madonna, ce se vede ea în capul ei, dar nu vă place că lumii nu îi place că îl face pe ta-su de balamuc în story-uri”, a spus influencerița, într-un videoclip pe contul său de TikTok.

@annelise.gh #stitch with @Feresteanu ♬ Decibeli – Alex Botea

Citește și: Cum au reacţionat Andra şi Cătălin Măruţă după ce fiica lor, Eva, a fost criticată dur pentru apariţia în filmul „Tati Part-Time”. „Mi-au dat lacrimile!”

Eva Măruță, debut în lumea filmului la doar opt ani

Eva Măruță a avut rol principal în filmul „Tati part-time”, o comedie românească care urmărește relația dintre Iustin, interpretat de actorul Alex Bogdan, un tânăr avocat al cărui viitor promițător este dat peste cap de o vizită neașteptată a finei sale, Maya, interpretată de fiica lui Cătălin și  a Andrei Măruță. Filmul este debutul cinematografic regizoral al Letiției Roșculeț, bazat pe un scenariu scris de ea și de Matei Dima, cunoscut drept BRomania. Filmul „Tati part-time” este difuzat în totate cinematografele din țară.

Codin Maticiuc și fiica sa, Smaranda, vor apărea într-un film: „Ce, numai Măruță să-și bage copii? Îi bag peste tot și cu bani mulți”

„Mă cunosc destul de bine cu Mirela Retegan, avem și multe lucruri pe care le-am făcut împreună, proiecte pe care le gândim, o știe pe Smaranda, merge la toate concertele. De câte ori putem, luăm rând cât mai în față. Cred că a venit destul de natural propunerea, Mirela știa că mă ocup cu asta și că era greu să stea să lucreze cu fiecare copil. Dacă știa că părinții cât de cât sunt în zona asta, hai și părintele, hai și copilul și a fost mai ușor”, a mărturisit Codin Maticiuc pentru Playtech.

Întrebat cum este să debuteze Smaranda pe marele ecran într-un alt film și nu unul produs de el, acesta a spus: „Așa mi se pare normal. Ce? Numai Măruță să-și bage copiii în film? Băgăm și noi! Îi bag peste tot și cu bani mulți o să-i bag!”

„A fost la o singură filmare, nu am pregătit-o, nu am făcut nimic. Dacă ar fi să votez acum – mâine ar fi un film în care ar trebui să aibă un rol -, nu e pregătită. Dar pentru filmul Superpietonii Zurli, pentru că am fost amândoi și mai mult ne-am jucat și nu am făcut repetiții, a fost ok”, a mai spus Codin Maticiuc.

Spynews
Horoscop miercuri, 24 iulie 2024: Peștii vor avea parte de o surpriză plăcută
Bzi.ro
Momentul în care polițiștii din Leeds, Anglia, iau cu forța copiii rromilor! De aici a început tot scandalul – VIDEO
Fanatik.ro
Se schimbă vremea în România: un ciclon cu temperaturi scăzute și furtuni puternice ajunge în țara noastră
Capital.ro
Amendă dacă nu ai acest aparat în mașină. Este obligatoriu pentru șoferi
Playtech.ro
Se închide circulația pe Autostrada Soarelui! Pe unde să circuli ca să ajungi la mare
DailyBusiness
Ce pensie vei primi dacă ai lucrat 15 ani cu carte de muncă
Adevarul
Argument neobişnuit folosit de o avocată din Italia pentru a salva un urs care a atacat un turist: poate fi relocat în România
Spynews
Suspectul în cazul crimei din Brăila și-a sunat mama din arest! Ce i-a spus despre acuzațiile procurorilor
Spynews
Mâncare cu viermi pentru bolnavii de leucemie. Ce spun cei de la Spitalul Fundeni din Capitală / Video tulburător
Evz.ro
Acești șoferi nu mai au scăpare. Amenzile curg în ultima vreme
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Fotomodelul de 33 de ani se iubește în secret cu jucătorul mai tânăr cu 11 ani decât ea!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Ultimele ore din viața lui Andrei Versace. Pe cine a sunat înainte de a muri și ce i-a cerut să-i aducă 😲
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Primele declarații făcute de presupusul autor al crimei din Brăila: „Am fost acolo”. Ce spune bărbatul despre vizita făcută Marinei, doctorița ucisă în propriul cabinet
Capital.ro
Au intrat banii pe carduri. Statul a efectuat plățile pe 22-23 iulie. Românii să-și verifice contul
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cuplu bombă în sportul românesc: Denis Alibec se iubește cu Anca Surdu, o gimnastă campioană europeană și mondială, devenită vedetă TV la Exatlon
stirilekanald.ro
Bombă în cazul morții lui Andrei Versace! Cine era cu el în apartament
substantial.ro
Sms Candidat al Partidului Democrat, Kamala Harris Se Apropie de Donald Trump în Sondaje
MediaFlux
BANI ÎN PLUS pentru 3 milioane de pensionari. Care va fi CEA MAI MICA pensie
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!