Andreea Bălan a dezvăluit „strategia” lui Victor Cornea. Ce face sportivul pe terenul de tenis: „Așa se încarcă el”

Andreea Bălan a dezvăluit "strategia" lui Victor Cornea. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și au chiar planuri de căsătorie. Artista spune că este foarte fericită, simte o conexiune aparte cu tenismenul și au foarte multe lucruri în comun.
Alina Costache
22 mai 2024, 09:43
Andreea Bălan a dezvăluit
Andreea Bălan a dezvăluit "strategia" lui Victor Cornea

Andreea Bălan a dezvăluit „strategia” lui Victor Cornea. Horia Brenciu i-a făcut artistei și o surpriz și i-a arătat pe telefonul mobil un mesaj de la Victor. Andreea a fost foarte emoționată și i-a transmis zâmbind un mesaj: ”Te iubesc cel mai mult, infinit!”.

Andreea Bălan a dezvăluit „strategia” lui Victor Cornea

Artista este convinsă că prezența ei la meciurile de tenis este foarte importantă și a dezvăluit că de multe ori intră la turnee cu o legitimație pe care scrie ”doamna Cornea”.

Pe insigna cu care mă prezint la turnee poate trece ce vrea el. Câteodată sunt antrenor, fizioterapeut, invitat, ne amuzăm de fiecare dată, iar uneori mă trece soție, ”doamna Cornea”, ca să fie mai simplu. Eu sunt acolo în staff-ul lui.

Jucătorii au mare nevoie ca loja lui să fie plină, de antrenori, copii, soție, prieteni. Să se ducă singur la turnee? Nu are și el nevoie de susținere? Acum este singur! El de multe ori, când servește, se uită la mine și apoi aruncă mingea. El așa se încarcă…”, a dezvăluit cântăreața.

Citește și: Andreea Bălan, decizie radicală luată la 28 de ani: „M-am despărțit, s-a terminat acea relație și cum s-a terminat acea relație, acolo cred că am vrut să-i demonstrez lui ceva”

Ce spune despre căsătoria cu Victor Cornea

Andreea Bălan a recunoscut fără rețineri că pentru ea căsătoria nu reprezintă o prioritate. Artista susține că pentru altele căsătoria este un obiectiv de atins, însă se pare că nu și pentru ea.

A te mărita nu înseamnă că este fericirea supremă. Pentru unele da. Este doar un obiectiv de atins. Pentru mine acest obiectiv nu mai este de atins.

A fost cândva și l-am făcut, l-am bifat. Să fii cu cineva într-o relație de iubire sinceră și ai o conexiune autentică este cel mai important. Nu mai contează să te măriți și faci un act. Asta este doar pentru lumea 3D.

În 3D lumea vrea să știe dacă te măriți, ce se întâmplă. Atât timp cât ai o conexiune divină, suflet la suflet, vorbim, intrăm în spiritualitate, atunci nu mai contează chestia asta cu Primăria și hârtie. Sunt doar niște formalități ale lumii 3D în care trăim. Noi jucăm un joc, e ca un joc.
Trebuie să-l jucăm cumva, facem tot felul de lucruri, proiecte, dar dacă ieșim un pic și facem zoom out și mergem în 4D, în 5D, acolo nu contează actul.

Important este să înțelegem că toți avem tot felul de experiențe, suntem aici să învățăm, trăim niște lecții pe care noi ni le-am ales de Sus și trebuie să le experimentăm și la final să ne iubim și să ne acceptăm așa cum suntem”, a spus Andreea Bălan.

Spynews
Care sunt cerințele lui Maluma pentru a cânta la Neversea. Artistul a venit însoțit de 40 de persoane
Bzi.ro
Brigitte și Florin Pastramă, condamnați penal! Ce au decis judecătorii în dosarul măștilor
Fanatik.ro
Cele 5 zodii care vor avea succes pe toate planurile până pe 25 iulie. Opulență, bucurie și șansă în viețile lor
Capital.ro
Codul Rutier se modifică. Legea care te lasă fără PERMIS Se aplică pe toți șoferii
Playtech.ro
SCANDAL! Loredana Groza s-a făcut de RÂS! Imaginile ȘOC pe care le vrea ȘTERSE urgent
DailyBusiness
UE, ultimatum pentru România! Când trebuie prezentat planul pentru micșorarea deficitului bugetar
Adevarul
Cum s-au cunoscut Constantin Tănase și Charlie Chaplin la Paris: „Roumain… artist din Bucureşti… Bucharest… comprenez?“
Spynews
CFR Călători, vești bune pentru români! S-au anunțat reduceri de 20%
Spynews
Star Matinal. Joaquin Bonilla, decizia care i-a schimbat viața. A lăsat Mexiul pentru a se muta în România: „Am primit un mail” / VIDEO
Evz.ro
România Pitorească. Micul colț de rai unde soarele răsare de două ori într-o zi
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din sutien! Mădălina Ghenea, poziții de INFARCT în dormitor, s-a văzut TOT
Prosport.ro
FOTO. Antonela, răsfățată de milionarul Paszkany! Așa arată tânăra care primește orice dorește
wowbiz.ro
Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?
Cancan.ro
Povestea lui Antonio, băiatul din satul Gura Vitioarei care nu a vorbit deloc până la 8 ani. Ce note a luat la Evaluarea Națională 2024
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
Reacția lui Ronald Gavril după ce Laurențiu Reghecampf l-a acuzat că stă în casa lui cu Anamaria Prodan: „Sunt bărbat, nu m-aș pune în asemenea poziții”
Capital.ro
Trebuie să devină obligatoriu. Anunțul ce face România de rușine: Să recunoaștem...
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Cum a apărut fosta iubită a lui Smiley! A atras toate privirile la EURO 2024
stirilekanald.ro
Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR
Proiectil exploziv de calibrul 105 mm descoperit în Beregsău Mare, județul Timiș
MediaFlux
Zvonuri false despre PENSIE. Daniel Baciu clarifică lucrurile
Shtiu.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!