Andreea Bălan nu mai vrea scandal cu George Burcea! Artista a oprit procesul împotriva fostului soț: „Nu mai am timp de energie negativă”

Andreea Bălan a luat decizia de a îngropa securea războiului cu fostul soț, motiv pentru care a renunțat la procesul împotriva lui George Burcea.
Alina Costache
01 nov. 2023, 11:27
Andreea Bălan nu mai vrea scandal cu George Burcea! Artista a oprit procesul împotriva fostului soț: „Nu mai am timp de energie negativă
Andreea Bălan nu mai vrea scandal cu George Burcea! Artista a oprit procesul împotriva fostului soț: „Nu mai am timp și energie negativă"

Andreea Bălan și-a schimbat opinia cu privire la procesul împotriva lui George Burcea, motiv pentru care a luat o decizie surprinzătoare: ea a ales să-l ierte, argumentând într-un interviu pentru SPYNEWS că se simte împlinită ca femeie și nu dorește să permită proceselor judiciare să îi umbrească fericirea. După mai bine de un an în care procesul de calomnie inițiat de Andreea Bălan împotriva lui George Burcea a fost examinat în diferite instanțe, Tribunalul București a hotărât recent să anuleze complet cererea inițială de chemare în judecată.

 Citește și: Andreea Bălan și George Burcea, din nou împreună. Vor fi colegi de trust, actorul a acceptat o ofertă de nerefuzat

„Anulează cererea de chemare în judecată formulată de către formulată de reclamanta BĂLAN GEORGIANA – ANDREEA, în contradictoriu cu pârâtul BURCEA GEORGE – VALENTIN. Cu drept de cerere de reexaminare, în termen de 15 zile de la comunicarea prezentei încheieri, ce se depune la Tribunalul Bucureşti – Secţia a III–a Civilă”, a decis instanța.

Deși, la prima vedere, ar părea că artista a pierdut procesul pentru că nu a achitat taxa judciară sau nu a semnat cererea, reporterii SPYNEWS au aflat că, de fapt, Andreea Bălan a decis să renunțe la dosar, fiindcă l-a iertat pe tatăl fetițelor sale.

„Eu am decis să nu mai continui și nu am mai depus actele conform procedurilor. Sunt cea mai fericită din lume și nu mai am timp și energie negativă să aloc proceselor. Totodată cred că este mai bine și pentru fetițe ca părinții lor să fie OK unul cu celălalt”, a declarat pentru SPYNEWS.ro, Andreea Bălan.

Andreea Bălan a depus cererea de chemare în judecată împotriva lui George Burcea anul trecut, iar conform documentelor atașate la dosar vedeta solicitase ca instanța să ia măsuri urgente cu privire la mai multe afirmații publice ale actorului – afirmații care, în opinia sa, erau mincinoase și calomnioase. În cererea de chemare în judecată, Andreea Bălan a cerut ca instanța să dispună ștergerea postărilor buclucașe și să îi interzică lui Burcea să mai facă afirmații mincinoase despre ea. De asemenea, Andreea Bălan a solicitat ca actorul să fie obligat de magistrați să achite toate cheltuielile de judecată.

Printre postările indicate de Andreea Bălan se află și aceea în care George Burcea susținea că labradorul familiei, pe care artista îl iubește ca pe ochii din cap, ar fi fost maltratat de aceasta. La momentul respectiv, Andreea Bălan a declarat: „Cățelul e bolnav și necesită tratament zilnic, ceea ce eu și Buni am făcut luni de zile. Am facturile și rețetele de la veterinar, așa că ceea ce insinuează el (George Burcea – n.r.) este aberant și irelevant. Acum e rândul lui să îl îngrijească și o să vadă că nu e ușor și ieftin deloc. Cred că e suficient că eu și Buni avem grijă de fete din toate punctele de vedere, măcar să aibă și el grijă de cățel. (…) Cățelul este bolnav, nu maltratat. Eu am avut foarte mare grijă de el. Îl iubim și am cheltuit foarte mult cu el. Veterinarul meu poate confirma și am și facturile și tratamentele aplicate. De aceea i l-am dat lui (lui George Burcea – n.r.), să aibă și el grijă de el și să vadă ce înseamnă. E suficient că doar eu am grijă de copii”.

Citește și: Andreea Bălan și Victor Cornea, probleme în paradis? Cum au fost surprinși cei doi – FOTO

Spynews
Care sunt cerințele lui Maluma pentru a cânta la Neversea. Artistul a venit însoțit de 40 de persoane
Bzi.ro
Brigitte și Florin Pastramă, condamnați penal! Ce au decis judecătorii în dosarul măștilor
Fanatik.ro
Stațiunea ideală vara pentru pensionari, de care puțini români au auzit. Are ape termale, oferă liniște, răcoare și peisaje superbe
Capital.ro
S-a dat lege OBLIGATORIE pentru toată România. Se aplică din luna OCTOMBRIE 2024
Playtech.ro
ȘOC! Lidia Buble, cea mai FIERBINTE apariție pe plajă. A lăsat TOT la vedere, a încins atmosfera
DailyBusiness
Mare atenție dacă aveți datele bancare salvate în telefon! Vă puteți pierde banii!
Adevarul
Dezamăgirea unei românce în Anglia: „Mizerie cum în puține locuri din lume am găsit. Occidentul a căzut deja. Nu vă uitaţi rădăcinile!”
Spynews
CFR Călători, vești bune pentru români! S-au anunțat reduceri de 20%
Spynews
Star Matinal. Joaquin Bonilla, decizia care i-a schimbat viața. A lăsat Mexiul pentru a se muta în România: „Am primit un mail” / VIDEO
Evz.ro
Baba Neagră, desertul din Basarabia ce ar putea intra în patrimoniul UNESCO
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din sutien! Mădălina Ghenea, poziții de INFARCT în dormitor, s-a văzut TOT
Prosport.ro
FOTO. Antonela, răsfățată de milionarul Paszkany! Așa arată tânăra care primește orice dorește
wowbiz.ro
Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?
Cancan.ro
Vali a murit la Costineşti, după ce şi-a presimţit sfârşitul: 'Să îmi reparaţi maşina şi...'
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
O femeie s-a aruncat cu propriul copil de pe acoperișul unui bloc! Mama și-a explicat gestul extrem într-un bilet de adio
Capital.ro
MAREA ACTRIȚĂ a spus adio lumii. A fost o DOAMNĂ de neegalat
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Cum a apărut fosta iubită a lui Smiley! A atras toate privirile la EURO 2024
stirilekanald.ro
Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR
Proteste împotriva turismului excesiv la Barcelona: Mii de oameni cer limite stricte
MediaFlux
DATA la care vine RECALCULAREA PENSIEI! Au anunțat ACUM
Shtiu.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!