Andreea Bălan nu-și invită tatăl la nuntă? Bărbatul a făcut declarații: „Nu mi-a zis nimic, nu l-am cunoscut încă pe Victor”

Andreea Bălan nu-și invită tatăl la nuntă? Artista trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu tenismenul Victor Cornea și spune că este foarte fericită, deși între ei este o diferență de vârstă destul de mare. În ultima vreme, cântăreața a mărturisit că vrea să se căsătorească a doua oară, însă tatăl ei nu știe nimic despre acest eveniment.
Alina Costache
08 apr. 2024, 11:28
Andreea Bălan nu-și invită tatăl la nuntă? Bărbatul a făcut declarații:
Andreea Bălan nu-și invită tatăl la nuntă?

Andreea Bălan nu-și invită tatăl la nuntă? Săndel Bălan a mărturisit că nu-i deloc liniștit atunci când fiica sa este plecată peste hotare. Mai mult, chiar se roagă pentru ea, de fiecare dată. Deși artista are o relație serioasă cu tensimenul Victor Cornea, părintele artistei nu l-a cunoscut nici acum pe viitorul ginere și nu a fost încă informat că fiica sa ar urma să facă nuntă.

Citește și: Ce face George Burcea, în timp ce Andreea Bălan visează cu ochii deschiși la nunta alături de Victor Cornea. ”Emoțiile sunt mari”

Andreea Bălan nu-și invită tatăl la nuntă?

Este extrem de liniștită. Ne bucurăm că o vedem plină de viață și de energie. Nu aveau niciun sens certurile cu George. Amândoi și-au văzut de treabă. Andreea nu mi-a zis nimic, nu știu de nicio nuntă.

Nu l-am cunoscut încă pe Victor. Am înțeles că a fost în Portugalia… Andreea merge mereu cu el, când poate. Dar mai întâi onorează invitațiile de la concerte și filmările de la Te cunosc. Are și multe reclame, dar își face timp. Are proiecte mari, ce o definesc ca artistă.

În fiecare etapă a vieții apar alte probleme. Și atunci nu vei mai avea starea necesară să fii ageră. Dacă nu-ți păstrezi energia necesară, odată cu vârsta, și randamentul începe să dispară.

Ea seamănă cu mine. Tot timpul am fost într-o agitație continuă. Așa a fost educată, să fie muncitoare, tot timpul în priză, să selecteze ce e mai bun pentru ea. Și nu în ultimul rând, am învățat-o pe Andreea să gândească la scară mare.

Să nu spună, fac lucrul acesta, să văd cum este. Nu, nu există așa ceva. Trebuie să gândești că faci ceva ca să performezi, să fii mai bun, iar lumea să vadă că ai rezultatele cele mai bune. Ea gândește la scară mare, proiectează pe viitor proiectele la care lucrează, despre care știe dinainte că vor reuși„, a declarat Săndel Bălan, pentru Cancan.ro.

Spynews
Marina își trăia zilele cu spaimă, chiar înainte să fie omorâtă. Ce au descoperit autoritățile despre crima care a tulburat liniștea din Brăila
Bzi.ro
Incident cumplit la nunta lui Ianis Hagi! A fost chemată ambulanța
Fanatik.ro
Patru zodii care pot da lovitura până pe 29 iulie. Răsare soarele pe strada lor
Capital.ro
Asociațiile de proprietari nu sunt obligate. Proprietarii de apartamente nu au drept. Legea spune clar
Playtech.ro
A suferit CUMPLIT după DIVORȚ! Știi cine e, astăzi, fata din imagine?
DailyBusiness
BNR dă vestea cea mare pentru românii care au împrumut la bancă!
Adevarul
Reacția unui medic legist după ultimul festival de la mare: „Nu reprezintă nimic altceva decât deschiderea către o viață de consumator”
Spynews
”L-am ucis și l-am băgat în troler”. Declarația tulburătoare a criminalului care l-a omorât pe bărbatul găsit fără suflare în geamantan. Cum și-a explicat gestul
Spynews
Decizie dură luată de Oana Roman față de Marius Elisei! I-a deschis proces penal! Vedeta s-a săturat să aștepte ca el să fie tată pentru fiica lui! Exclusiv
Evz.ro
Elena, soția lui Ianis Hagi, în fața celui mai mare test. Nota primită
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Cum au apărut soția și fiica lui Adrian Ilie la nunta lui Ianis Hagi!
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
O turistă și-a luat o felie de pizza într-un restaurant din Mamaia, dar a fost obligată să plătească și ketchup-ul. Câți lei a dat
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cum putem reduce temperatura din casă cu două grade, fără a ne folosi de aerul condiționat? Cercetătorii vin cu o soluție inedită
Capital.ro
Statul va controla banii românilor. Rămâi fără toți banii adunați: Extrem de riscant
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
stirilekanald.ro
Calvarul de nedescris prin care a trecut doctorița Marina, înainte să fie găsită moartă în cabinet!
substantial.ro
AMENINȚAREA NUCLEARĂ: O NOUĂ CURSĂ A ÎNARMĂRII ÎNTRE SUA, RUSIA ȘI CHINA?
MediaFlux
Anunț OFICIAL de la Casa de Pensii. DECIZIA care SCHIMBĂ radical PENSIILE
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'