Andreea Bălan reacționează după ce a fost acuzată că îi distrage atenția lui Victor Cornea în turnee: „Asta nu înțeleg oamenii, prezența mea îl ajută foarte mult”

Andreea Bălan a dezvăluit detalii neștiute despre relația sa cu tenismenul Victor Cornea. Artista a fost crititcată în repetate rânduri că îi distruge cariera sportivului, distrăgându-i atenția acestuia.
Alina Costache
14 iun. 2024, 18:19
Andreea Bălan reacționează după ce a fost acuzată că îi distrage atenția lui Victor Cornea în turnee: „Asta nu înțeleg oamenii, prezența mea îl ajută foarte mult”
Andreea Bălan, acuzată că îi distruge cariera lui Victor Cornea

Andreea Bălan și Victor Cornea trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de un an de zile. Relația lor a început într-un mod complet neașteptat, dar într-un moment în care cântăreața spune că era pregătită și convinsă că își va întâlni sufletul pereche.

„I-am iertat pe toți, începând cu tata, trebuie să ierți toți oamenii care ți-au greșit. Tu când faci pace cu toți și spui „dă-le bine la toți, dar dă-mi și mie”, iar vibrația ta se ridică. Eu m-am rugat foarte, foarte mult pe iarbă, în curte, meditam. Când am simțit cu adevărat că mi-am schimbat energia, atunci a venit Victor, eu știam că e pe aproape.

Pur și simplu mi-a scris pe Instagram la un filmuleț de spiritualitate și i-am spus „Mulțumesc”. Mi-a spus că joacă tenis, nu am știut și am simțit că e altceva. Eu vizualizam așa în minte. Am vorbit la telefon, ne-am văzut pe video și am avut timp să ne cunoaștem. Am știut amândoi ce vrem, el fiind sportiv de performanță nu mai are timp să filtreze, eu eram sătulă de băieți care vor doar să iasă la o întâlnire cu mine”, a declarat Andreea Bălan în cadrul podcastului Te ascult cu Ilinca Vandici.

Când îi permite programul, Andreea Bălan își însoțește partenerul peste tot în lume, la turnee. Acest lucru i-a făcut pe fanii artistei să spună că despre ea că nu face decât să îi distragă atenția tenismenului.

„De multe ori eu pot fi foarte agitată și trebuie să-mi oferi acel echilibru, liniște. Erau comentarii, care sunt din partea unor oameni care nu știu ce înseamnă să fii sportiv de performanță, turnee. Toți sportivii care sunt în top își cară familiile după ei, pentru că au nevoie ca în loja lor să fie familie, ei se încarcă de aici. Asta nu înțeleg oamenii, prezența mea îl ajută foarte mult. Sunt turnee la care el e singur”, mai spune Andreea Bălan.

Citește și: Giani Kiriță nu a citit nicio carte în viața lui: „M-a atras doar o parte și doar pe aia am citit-o”

Andreea Bălan, despre diferența de vârstă dintre ea și Victor Cornea

De-a lungul timpului, foarte mulți le-au pus la îndoială povestea de dragoste din cauza diferenței de vârstă de 10 ani. Andreea Bălan a dezvăluit ce părere are despre acest subiect.

„De multe ori eu pot fi foarte agitată și trebuie să-mi oferi acel echilibru, liniște. Erau comentarii, care sunt din partea unor oameni care nu știu ce înseamnă să fii sportiv de performanță, turnee. Toți sportivii care sunt în top își cară familiile după ei, pentru că au nevoie ca în loja lor să fie familie, ei se încarcă de aici. Asta nu înțeleg oamenii, prezența mea îl ajută foarte mult. Sunt turnee la care el e singur”, mai spune Andreea Bălan.

Artista a reușit să-și ierte tatăl

Pentru a-și recăpăta liniștea sufletească, Andreea Bălan a făcut multă terapie și a lucrat mult cu ea. Artista spune că în drumul ei spre vindecare a realizat că multe dintre traumele pe care le-a cărat în spate toată viața veneau, de fapt, din copilărie.

„Totul e din copilărie. Da, aparent poți să ai o copilărie frumoasă, dar în spate, fără să-ți dai seama, poate ai avut niște experiențe pe care le-ai negat, le-ai uitat și îți ies la suprafață la 30 de ani. Copiii până la 7 ani nu sunt dezvoltați emoțional, iar ei înmagazinează fără să judece orice experiență, iar dacă este o experiență mai puțin plăcută, ei găsesc mecanisme de supraviețuire, nu au capacitatea să zică că mama era stresată în ziua aia. Cred că ei sunt de vină pentru acea reacție și își iau vina asupra ei. La mine, unul intre mecanisme a fost să uit și să îngheț”, a declarat Andreea Bălan.

Tot din copilărie s-a răcit și relația ei cu tatăl său. Acesta și-a dorit ca fiica lui să fie extrem de disciplinată, lucru care pe aceasta a ajutat-o să se maturizeze, dar care i-a creat și unele traume.

„La un moment dat vedeam că seamănă fizic (n.r. iubiții ei cu tatăl), cred că toate femeile facem asta involuntar. Eu am avut un tată mai dur și am zis că nu vreau ca el, fug, nu e adevărat, atragi fix cu niște caracteristici asemănătoare, tocmai ca tu să ierți și să te împaci cu tatăl tău. Am atras bărbați care mă făceau să retrăiesc copilăria, poate de aia de multe ori nu a funcționat. 

Am fugit și la propriu și la figurat de tata, la 18 ani am fugit. Deși am fugit, mai târziu am ajuns să mă port cu mine și cu echipa mea la fel de dur cum se purta tata cu mine. Eu nu am primit empatie, nu am învățat ce înseamnă. M-am uitat în chirie în București, într-o garsonieră, și am început să cânt și să danez. Voiam să-i demonstrez tatei că eu reușesc și fără el”, a declarat artista.

Citește și: Corina Bud a crezut că va prinde aripi după ce a criticat momentul lui Babasha de la concertul Coldplay, dar în schimb a fost cancelată de tot internetul: „E supărată că nu a fost ea invitată”

Perioada în care s-a înființat trupa Andre a fost una extrem de dificilă pentru Andreea Bălan, deoarece era foarte mică și a fost nevoită să se maturizeze forțat și să fie pusă în fața unor situații greu de gestionat.

„Eu din perioada Andre nu-mi aduc aminte de foarte multe zile, săptămâni, cum a fost că am zburat cu elicopterul, nu-mi aduc aminte. Când se întâmpla ceva, mă blocam emoțional și nu simțeam nimic, nici frică, nici panică. Mai târziu, în viață, tu îți formezi aceste bagaje emoționale și te maturizezi, toți ne trăim viața așa. Ai niște bagaje pe care le cari după tine, iar la un moment dat apare un om, o persoană și îți apasă butoanele din trecut. Mulți dau vina pe ceilalți, dar trebuie să te cauți”, a mai spus vedeta.

Spynews
Horoscop săptămânal 1 - 7 iulie: Leii vor avea o periodă agitată
Bzi.ro
Anda Adam a cheltuit o sumă uriașă pe florile de la nuntă! Cu banii ăștia îți cumperi o garsonieră în București!
Fanatik.ro
Țările în care locuiesc cei mai mulți oameni obezi. Ce loc ocupă România
Capital.ro
Ordinul UE, lege și în România. Se montează obligatoriu pe mașină de la 1 iulie 2024
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din rochie! Mădălina Ghenea, GAFĂ de INFARCT în dormitor, a arătat TOT
DailyBusiness
Bani GRATIS pentru românii cu copii mici! Ce trebuie să facă pentru a-i primi?
Adevarul
Neptun: În plin sezon estival, turiștii împart plaja cu utilajele. „Este puțină plajă activă, se face speculă cu șezlongurile” FOTO VIDEO
Spynews
Florin Salam, înțepătură dură pentru Bogdan de la Ploiești! Să facă referire la Cristina Pucean? „Ce au avut ei...” / VIDEO
Spynews
”Să zică mersi că nu i-au dat ăia două, trei palme”. Florin Salam, declarații acide la adresa lui Bogdan de la Ploiești, după scandalul de la nuntă! Artistul a fost dat afară de la eveniment / VIDEO
Evz.ro
Suntem spionați tot timpul. Oamenii care văd tot ce facem
Prosport.ro
FOTO. Alexandra Stan, imagini „interzise” pentru a susține naționala României la EURO
wowbiz.ro
Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta
Cancan.ro
Ilie Năstase s-a despărțit de Ioana: 'Durere mare…'. A plecat singur în Cehia, cu lacrimi în ochi!
Playsport.ro
Andreea Mantea n-a mai ascuns NIMIC! Imaginile astea ar trebui interzise! Cum s-a lăsat pozată pe plajă
kanald.ro
Traficul pe Valea Oltului va fi suspendat timp de o lună. Se fac defrișări pentru construcția autostrăzii Sibiu - Piteşti
Capital.ro
5 ani de închisoare. Interzis pentru stăpânii de câini. Îți face dosar penal
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
stirilekanald.ro
Vaticanul a dezvăluit abia acum adevărul. "Fecioara Maria care plânge" din Trevignano, un fals?
substantial.ro
Șpagă de zeci de mii de euro pentru aviz de la Autoritatea Aeronautică Română
MediaFlux
De ce AU SCĂZUT PENSIILE. Explicații de la Casa Națională de Pensii
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?