Andreea Bălan, revoltată de pensia alimentară pe care o primește de la George Burcea: „Dacă facem copii, trebuie să ne asumăm și să avem grijă de ei”

Andreea Bălan a oferit noi detalii cu privire la relația care a rămas între ea și tatăl fetelor sale, la aproape doi ani de la despărțire. 
Alina Costache
04 ian. 2023, 11:12
Andreea Bălan, revoltată de pensia alimentară pe care o primește de la George Burcea: „Dacă facem copii, trebuie să ne asumăm și să avem grijă de ei”
Un nou scandal între George Burcea şi Andreea Bălan

Andreea Bălan și George Burcea s-au despărțit deja de mai bine de doi ani de zile, după un amplu proces de divorț. Cei doi nu au rămas deloc în relații bune, însă trebuie să mențină legătura pentru cele două fiice ale lor. De-a lungul timpului, artista și actorul și-au adus unul altuia diferite acuzații dure și, nici până în ziua de astăzi, nu au căzut de acord privind custodia celor două fetițe. Mai mult, celebra artistă a rămas în continuare nemulțumită și de pensia alimentară pe care judecătorul a decis că George Burcea trebuie să le-o ofere copiilor săi, motiv pentru care a atacat decizia în instanță.

Andreea Bălan a dezvăluit motivul pentru care a solicitat custodia exclusivă a fiicelor sale: ”Am discernământul să fac alegerile cele mai bune”

„În procesul de fond, judecătorul a hotărât ca copiii noștri să nu primească nimic în ultimii doi ani deoarece au făcut bani din reclame cu mine și, prin urmare, tatăl este absolvit de întreținerea lor/pensia alimentară. El plătește o pensie infimă doar de câteva luni – o treime din salariul minim pe economie net pentru ambii copii. Evident că am făcut apel.

Citește și FOTO: Andreea Bălan a întors toate privirile în Parlament: „Ce legi aș da!”. Ce a făcut sexy-cântăreața în instituția lui Ciolacu, Simion și Cîțu

În acest subiect, nici măcar nu este vorba despre partea financiară, deoarece eu muncesc mult și îmi permit să le ofer fetițelor mele tot ce au nevoie. Este vorba strict despre principiu și despre faptul că, dacă facem copii, trebuie să ne asumăm și să avem grijă de ei, nu să-i lăsăm în grija totală a mamei, doar pentru că ea poate.”, a declarat Andreea Bălan, potrivit viva.

Andreea Bălan se pare că nu prea are noroc în dragoste. După separarea de George Burcea, vedeta s-a iubit timp de un an cu Tiberiu Argint, de care s-a și despărțit câteva luni mai târziu. După această separare tacită gurile rele spuneau că diva se iubește cu un alt bărbat misterios, pe care îl ține doar pentru ea și cam atât. Înainte de aceste idile eșuate, ea a avut o relație cu Keo, care a părăsit-o pentru Misty, artista cu care are și o fetiță și cu care trăiește și în prezent.

Spynews
Care sunt cerințele lui Maluma pentru a cânta la Neversea. Artistul a venit însoțit de 40 de persoane
Bzi.ro
Brigitte și Florin Pastramă, condamnați penal! Ce au decis judecătorii în dosarul măștilor
Fanatik.ro
Supermarketul românesc care se bate cu Lidl, Kaufland, Auchan, Carrefour sau Mega Image. S-au deschis 4 magazine, iar rețeaua se extinde
Capital.ro
Se plătesc 10.000 DE LEI în fiecare lună. Banii care pot intra direct PE CARD
Playtech.ro
ȘOC! Lidia Buble, cea mai FIERBINTE apariție pe plajă. A lăsat TOT la vedere, a încins atmosfera
DailyBusiness
Cum îți poți lua credit imobiliar fără avans! Secretul pe care băncile niciodată nu ți-l vor spune
Adevarul
Dezamăgirea unei românce în Anglia: „Mizerie cum în puține locuri din lume am găsit. Occidentul a căzut deja. Nu vă uitaţi rădăcinile!”
Spynews
CFR Călători, vești bune pentru români! S-au anunțat reduceri de 20%
Spynews
Star Matinal. Joaquin Bonilla, decizia care i-a schimbat viața. A lăsat Mexiul pentru a se muta în România: „Am primit un mail” / VIDEO
Evz.ro
Zeci de călători, batjocoriți de CFR. Trenurile, un iad ambulant
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din sutien! Mădălina Ghenea, poziții de INFARCT în dormitor, s-a văzut TOT
Prosport.ro
FOTO. Antonela, răsfățată de milionarul Paszkany! Așa arată tânăra care primește orice dorește
wowbiz.ro
Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?
Cancan.ro
Vali a murit înecat la Costineşti! Ce le-a zis prietenilor înainte: 'Dacă păţesc ceva...
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
O femeie s-a aruncat cu propriul copil de pe acoperișul unui bloc! Mama și-a explicat gestul extrem într-un bilet de adio
Capital.ro
A VENIT ORDIN direct de la poliție. Șoferii români au total INTERZIS. Se aplică până pe 9 iulie
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Cum a apărut fosta iubită a lui Smiley! A atras toate privirile la EURO 2024
stirilekanald.ro
Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR
Dezastru în parcarea unui mall din Capitală: O șoferiță a provocat distrugeri multiple
MediaFlux
JOE BIDEN, ÎNLOCUIT! Cine îi IA LOCUL
Shtiu.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!