Andreea Bălan rupe tăcerea referitor la relația cu George Burcea: „Eu cred că el a simțit asta, pentru că apoi a venit”

Andreea Bălan și George Burcea au divorțat în 2020, după o relație de aproape cinci ani. Mariajul lor a trecut prin multe scandaluri care au fost mediatizate.
Alina Costache
19 iun. 2024, 18:15
Andreea Bălan rupe tăcerea referitor la relația cu George Burcea:

Andreea Bălan și George Burcea au avut o relație apreciată, până în momentul în care au început scandalurile. Cei doi au ajuns la divorț în anul 2020, iar atunci a început și lupta pentru custodia fetițelor pe care le au împreună, Ella și Clara.

Cuplul a trecut printr-un divorț mediatizat, plin de scandaluri, iar de mai multe ori, vedetele au făcut acuzații dure unul la adresa celuilalt. Au decis să meargă pe drumuri separate după o relație de cinci ani, iar tot ce a urmat după au fost procese lungi. Cu toate acestea, cântăreața a decis să pună punct luptei juridice.

Andreea Bălan, dezvăluiri despre împăcarea cu George Burcea

După ce s-au despărțit, cei doi au devenit protagoniștii mai multor scandaluri, așa că au deci să își facă dreptate în instanță. Recent, cântăreața a dezvăluit că ea și fostul soț au renunțat la războiul declarat în trecut. Aceasta a afirmat că procesele o făceau să fie negativistă, așa că a oprit totul. Mai mult, pentru a se simți liniștită, vedeta s-a întâlnit cu George Burcea pentru a discuta despre împăcare.  Înainte de asta, vedeta a trecut printr-un moment spiritual care a făcut-o să se simtă liniștită.

​”Am renunțat la procese, ca să eliberez energia negativă. Eu, care de obicei nu renunț… Era poate o luptă din ego, ca să-mi demonstrez mie… Mi se părea mie că nu e corect ce s-a întâmplat, dar în viață uneori trebuie să mai lași și de la tine, chiar dacă tu știi poate că ai dreptate. Trebuie să rupi cordonul ăla energetic și i-am făcut și lui un bine. S-a liniștit și el.

Drept dovadă, e liniște și pace peste tot, e totul foarte bine. Înainte ca noi doi să avem o discuție față în față de împăcare, în sufletul meu a trebuit să am niște discuții. Eu cred că el a simțit asta, pentru că apoi a venit și am avut o discuție foarte prietenoasă”, a spus vedeta în cadrul podcast-ului „Te ascult”, moderat de Ilinca Vandici.

Citește și: Andreea Bălan reacționează după ce a fost acuzată că îi distrage atenția lui Victor Cornea în turnee: „Asta nu înțeleg oamenii, prezența mea îl ajută foarte mult”

Vedeta a recunoscut că discuția pe care a avut-o cu fostul soț a ajutat-o să treacă peste toate obstacolele și că se simte diferit.

„E cea mai liniștită și frumoasă iubire pe care o trăiesc și, într-adevăr, și cea mai liniștită și frumoasă perioadă. Pentru că, într-adevăr, e prima dată când mi s-au aliniat toate. De-a lungul anilor, fie mi-a mers în carieră foarte bine și pe partea personală mai puțin, sau invers. A fost o perioadă când a mers bine pe plan personal și, poate, cariera mai puțin. Acum merg ambele. Și exteriorul este reflectat de interior. Și dacă tu ești bine pe interior bine și fericit, și exteriorul este la fel. Și poate eu nu eram bine cu mine și atunci exteriorul arăta așa”, a mai spus aceasta.

Citește și: Andreea Bălan și fiicele ei au fost luate total prin surprindere de gestul lui Victor Cornea: ”Vrei să fii soția mea?”

Spynews
Horoscop săptămânal 1 - 7 iulie: Leii vor avea o periodă agitată
Bzi.ro
Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță se căsătoresc! Dana Budeanu a spus când va avea loc nunta
Fanatik.ro
Încep lucrările de modernizare la un obiectiv important al României. Hidroelectrica a făcut anunțul
Capital.ro
Conducătorii auto din România au interzis. Vei fi trimis în judecată. Legea e deja în vigoare
Playtech.ro
ȘOC! Ce spune Emily Burghelea despre ACCIDENTUL cumplit care a DESFIGURAT-O
DailyBusiness
Val de scumpiri în piețe! Care este cea mai scumpă piață din Capitală
Adevarul
Armata lui Kim Jong Un era să-și distrugă propria Capitală. Ce s-a întâmplat cu o rachetă trasă de la 100 de km de Phenian
Spynews
Florin Salam, înțepătură dură pentru Bogdan de la Ploiești! Să facă referire la Cristina Pucean? „Ce au avut ei...” / VIDEO
Spynews
”Să zică mersi că nu i-au dat ăia două, trei palme”. Florin Salam, declarații acide la adresa lui Bogdan de la Ploiești, după scandalul de la nuntă! Artistul a fost dat afară de la eveniment / VIDEO
Evz.ro
Elena Udrea, strigăt de disperare. Urmărită încă de Kovesi și Coldea
Impact.ro
ȘOC! Alexandra Stan, DEZBRĂCATĂ pe net! Chiloții minusculi au lăsat la vedere TOT. Ce posterior apetisant are
Prosport.ro
FOTO. Imagini hot! Cum arată Doina, românca superbă care l-a cucerit pe milionarul olandez de la EURO!
wowbiz.ro
Urlete de durere la înmormântarea lui Cristian, tânărul luat de viitură în Italia! Imagini copleșitoare
Cancan.ro
Scandal monstruos la o nuntă! Florin Salam l-a dat afară pe Bogdan de la Ploiești chiar în timp ce cânta
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
Tichetele de masă și indemnizația de hrană nu vor fi incluse calculul pragului de 4.000 de lei. Anunțul făcut de Guvernul României
Capital.ro
15 ani de închisoare. Legea a intrat în vigoare astăzi, 1 Iulie
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Alexandra Stan, imagini „interzise” pentru a susține naționala României la EURO
stirilekanald.ro
Polițistă din penitenciar, filmată în timp ce se iubește cu un deținut periculos, în celula acestuia
substantial.ro
Mircea Geoană neagă acuzațiile de plagiat privind teza sa de doctorat
MediaFlux
ION ILIESCU, ANUNȚ IMPORTANT! Doliu în ROMÂNIA
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?