Andreea Bălan și Victor Cornea s-au separat. Artista a ajuns singură în România

Toată lumea știe că Andreea Bălan se poate lăuda cu o viață la care multe persoane visează. Nu de multă vreme, vedeta s-a cuplat cu un tânăr tenismen, Victor Cornea, bărbatul de care nu se poate desprinde. La un moment dat, internauții i-au reproșat Andreei Bălan că tenismenul nu se poate concentra la ce are de făcut, tocmai pentru că artista este ”lipită” de brațul lui. Ce a decis să facă aceasta acum, vezi mai jos!
Filip Stan
09 feb. 2024, 13:04
Andreea Bălan și Victor Cornea s-au separat. Artista a ajuns singură în România

Nu de mult timp, Andreea Bălan s-a cuplat cu un tenismen român, Victor Cornea, bărbatul de care nu se poate desprinde și totodată, cel lângă care și-a găsit, în sfârșit, liniștea.

Citește și Andreea Bălan și Victor Cornea, în ipostaze romantice în cel mai nou videoclip al artistei: „S-au aliniat planetele, pare ireal”

La un moment dat, internauții i-au reproșat Andreei Bălan că tensimenul nu se poate concentra la ce are de făcut, tocmai pentru că artista este ”lipită” de brațul lui, însă vedeta nu a băgat în seamă gurile rele.

Andreea Bălan este un nume sonor în showbiz-ul românesc și nu mai are nevoie de nicio introducere.

Toată lumea știe deja și faptul că vedeta s-a cuplat cu un tânăr tenismen, Victor Cornea, cel lângă care și-a găsit fericirea, după relațiile eșuate.

Totuși, chiar dacă în ultima vreme blondina a ales să meargă cu el la fiecare deplasare, se pare că a decis să nu mai facă lucrul acesta.

Cei doi s-au separat după eșecul din Cupa Davis, chiar dacă artista a fost alături de Cornea încă din timpul pregătirii,

Cântăreața a fost alături de partenerul ei la Cupa Davis, acolo unde tenismenul și Marius Copil au suferit o înfrângere în fața fraților Tsitsipas, iar echipa Greciei a învins România cu scorul de 4-0 în meciul de baraj pentru menținerea în Grupa Mondială I.

Victor Cornea a zburat către Argentia

Înainte de partida din Atena, blondina a postat un mesaj pe internet, subliniind importanța deosebită a acestui meci pentru țara noastră.

„Neața, dragilor! Ce faceți voi? Sănătoși, voioși? În această duminică minunată, eu sunt destul de răcită. Pentru că aici în Grecia e friguț, foarte friguț. Credeam că o să fie mai cald. Și în această arenă unde mă aflu acum este și mai frig decât afară. Victor, iubitul meu, împreună cu Marius Copil, joacă împotriva fraților Tsitsipas. Un meci foarte important pentru țara noastră și, bineînțeles, face parte din Davis Cup”, spunea, în urmă cu câteva zile, Andreea Bălan, într-un videoclip publicat pe pagina sa personală de Instagram.

Andreea Bălan și Victor Cornea s-au separat după eșecul din Cupa Davis

Deși meciul de duminică, 4 februarie, a început cu o intensitate ridicată, Victor Cornea și Marius Copil nu au avut norocul de partea lor.

Cei doi au reprezentat România la Cupa Davis.

La scurt timp după înfrângere, Andreea Bălan a luat decizia de a se despărți de iubitul ei și de a se întoarce înapoi în țară, din cauza problemelor de sănătate cu care se confruntă și care îi creează multe probleme.

Astfel, Andreea Bălan și Victor Cornea au plecat în aceeași zi din Atena, dar pe rute diferite, potrivit Bzi.ro.

Citește și Moment stânjenitor pentru Andreea Bălan, chiar de Revelion. Ce nu s-a văzut la TV și ar fi putut să o coste scump pe artistă

Tânărul tenismen a ales să călătorească în Argentina, la Cordoba, unde va participa la un turneu important din seria WTA 250, în timp ce Andreea Bălan s-a întors în România, așa cum se poate observa din postările făcute pe rețelele de socializare.

Spynews
Marina își trăia zilele cu spaimă, chiar înainte să fie omorâtă. Ce au descoperit autoritățile despre crima care a tulburat liniștea din Brăila
Bzi.ro
Incident cumplit la nunta lui Ianis Hagi! A fost chemată ambulanța
Fanatik.ro
Când începe postul Sfintei Marii 2024. Ce nu e bine să faci până la Adormirea Maicii Domnului
Capital.ro
Alimentul care te lasă fără permis. Nu ai voie să-l mănânci dacă te urci la volan
Playtech.ro
A suferit CUMPLIT după DIVORȚ! Știi cine e, astăzi, fata din imagine?
DailyBusiness
BNR dă vestea cea mare pentru românii care au împrumut la bancă!
Adevarul
Reacția unui medic legist după ultimul festival de la mare: „Nu reprezintă nimic altceva decât deschiderea către o viață de consumator”
Spynews
”L-am ucis și l-am băgat în troler”. Declarația tulburătoare a criminalului care l-a omorât pe bărbatul găsit fără suflare în geamantan. Cum și-a explicat gestul
Spynews
Decizie dură luată de Oana Roman față de Marius Elisei! I-a deschis proces penal! Vedeta s-a săturat să aștepte ca el să fie tată pentru fiica lui! Exclusiv
Evz.ro
Senzația verii: Se lansează cel mai picant burger. Avem și rețeta
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Cum au apărut soția și fiica lui Adrian Ilie la nunta lui Ianis Hagi!
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
CALVARUL prin care a trecut dentista din Brăila, înainte să moară. Detalii șocante din anchetă. Cum a vrut să se protejeze, dar nu a reușit
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cum putem reduce temperatura din casă cu două grade, fără a ne folosi de aerul condiționat? Cercetătorii vin cu o soluție inedită
Capital.ro
Amendă de 825 de lei. Greșeala pe care polițiștii nu o mai iartă. S-a schimbat legea
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
stirilekanald.ro
Calvarul de nedescris prin care a trecut doctorița Marina, înainte să fie găsită moartă în cabinet!
substantial.ro
România criticată în raportul Senatului american pentru legăturile militare și polițienești cu China
MediaFlux
ÎNCĂ o TENTATIVĂ de ASASINAT pentru TRUMP! A FOST UCIS pe LOC
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'