Andreea Bănică, despre drama neștiută de nimeni! Vedeta a mărturisit tot ce nu a spus vreodată: ”Erau niște momente groaznice”

Andreea Bănică este una dintre cele mai apreciate artiste din România, însă nu mulți știu și ce copilărie grea a avut cântăreața. Află mai jos toate detaliile.
Filip Stan
15 dec. 2023, 13:01
Andreea Bănică, despre drama neștiută de nimeni! Vedeta a mărturisit tot ce nu a spus vreodată: ”Erau niște momente groaznice”

Andreea Bănică este una dintre cele mai iubite artiste de la noi țară și are o comunitate mare de fani. Mereu cu zâmbetul pe buze, Andreea a știut să își formeze o carieră, dar și să își întemeieze o familie minunată.

Andreea formează un cuplu cu Lucian Mitrea de mai bine de 15 ani, bărbatul pe care îl iubește nespus. Aceștia au și doi copii frumoși cu care se mândresc.

Citește și Andreea Bănică, de urgență la spital: „Îmi venea să plâng, nu mi-a trecut cu nimic”

Deși toată lumea o cunoaște ca fiind o fire deschisă și pozitivă, puțini știu, de fapt, prin ce momente grele a trecut Andreea Bănică.

Vedeta a vorbit despre copilăria sa, despre care își amintește cu greu. Se pare că tatăl artistei avea probleme cu alcoolul și se comporta foarte urât, atât cu ea, cât și cu sora ei.

Invitată în cadrul podcast-ului moderat de către Ilinca Vandici, vedeta și-a deschis inima și a dezvăluit că nici măcar în prezent nu poate uita teroarea prin care a trecut atunci când era doar un copil.

”A dezvoltat o pasiune pentru băutură”

Tatăl ei avea probleme mari cu băutura, iar acesta a fost și motivul care l-a băgat în pământ. Mai mult de atât, mama ei a decedat după părintele său, pentru că a avut cancer la esofag.

Traumele din copilărie au marcat-o de-a dreptul pe Andreea Bănică.

„El a dezvoltat o pasiune pentru băutură și de aici au plecat toate necazurile în casă și în familie, cu bătăi, cu plecări de acasă, cu mama prin parcuri, cu ascunzișuri prin verdețuri, cu căutări, cu poliție.

Citește și Andreea Bănică, criticată de fani pentru ținuta sa ‘indecentă’: „Doamne ferește, cum poți intra în biserică așa?”

Erau niște momente groaznice. Era și bolnav, avea un vas de sânge la cap care nu lăsa creierul să se oxigeneze și de asta avea interzis alcoolul, iar el tocmai asta făcea. A început să bea din cauza faptului că a pierdut o afacere importantă”, a povestit Andreea Bănică în podcastul Ilincăi Vandici.

„Am avut parte de toată libertatea din lume, ne făcea cu ou și cu oțet pe mine și pe mama, auzeau vecinii, îmi era atât de rușine și mă gândeam: Doamne, ce-o spune vecinul? Tanti Coca, tanti nu știu care. Aveam 15-16 ani”, a mai spus solista, cu lacrimi în ochi, în podcast-ul Ilincăi Vandici.

Spynews
ADN-ul principalului suspect a fost găsit pe corpul Marinei, femeia ucisă în Brăila. Bărbatul i-ar fi mințit pe anchetatori
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
Condimentul miraculos care ajută creierul să se repare singur. Trebuie amestecat cu apă caldă şi se bea dimineaţa, pe stomacul gol
Capital.ro
Românii să fie gata pentru CE E MAI RĂU. Traian Băsescu: Un sfârșit tragic
Playtech.ro
Țeapa pe care și-a luat-o un român într-o benzinărie din Grecia: Aveți mare grijă, verificați pompa
DailyBusiness
Numerele la loto care te pot îmbogăți în această seară!
Adevarul
Gropile săpate în nisipul de pe plaje se pot dovedi mortale. Cazul care a șocat opinia publică din SUA
Spynews
Ilie Pălie și Foca. Ce reprezintă cele două sărbători care vin după Sfântul Ilie
Spynews
”Noi nu suntem criminali”. Mama bărbatului suspectat că a ucis-o pe Marina din Brăila își apără fiul! Femeia spune că cei doi se cunoșteau
Evz.ro
Gabi Bădălău, zmeu în parcare. Gest riscant
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
LIDL, prima reacție după ce Sânziana Negru și Ștefan Floroaica au aruncat la gunoi produsele lor
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Dentista din Brăila a fost ucisă în 33 de secunde! Principalul suspect a fost reținut pentru 24 de ore
Capital.ro
Asociația de proprietari îți ia banii. Toți proprietarii de apartamente trebuie să plătească
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit
substantial.ro
Incendiu puternic într-o zonă aglomerată din nordul Capitalei lângă stația de metrou Aurel Vlaicu
MediaFlux
Cine ia LOCUL lui BIDEN! S-a aflat după DEMISIE
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!