Andreea Berecleanu a suferit de sindromul „cuibului părăsit”: „Fiica mea nu a mai vorbit cu mine”

Andreea Berecleanu este una dintre cele mai apreciate prezentatoare de știri din România și are doi copii de care este tare mândră. În urmă cu șapte ani, Eva a plecat la studii la Londra, iar recent, a urmat-o și Petru. Acum, cei doi frați locuiesc împreună și încearcă să își facă un drum în viață.
Alina Costache
04 sept. 2024, 23:35
Andreea Berecleanu a suferit de sindromul
Eva nu a vorbit o săptămână cu Andreea Berecleanu

Andreea Berecleanu și Andrei Zaharescu au format un cuplu și acasă, și la pupitrul știrilor, fiind colegi pentru o perioadă îndelungată. Relația lor de iubire, din care s-au născut doi copii, a ajuns însă la final.

În prezent, jurnalistul locuiește în Africa de Sud alături de actuala sa soție și de copilul lor, iar prezentatoarea s-a recăsătorit cu doctorul Constantin Stan.

Citește și: Andreea Berecleanu, despre relația cu Andreea Esca: „Nu am făcut nicio vacanță împreună, nu ne vizităm acasă”. Ce spune despre demisia de la Antena 1

Eva nu a vorbit o săptămână cu Andreea Berecleanu

De un an, Petru, mezinul familiei, s-a mutat și el la Londra, unde locuiește cu sora sa mai mare. Chiar dacă i-a fost foarte greu, Andreea Berecleanu a reușit să se obișnuiască fără copii.

Eva gătește bine, se îngrijesc singuri, își fac curățenie singuri, stau împreună, asta este vestea cea mai tare pe care a primit-o Eva acum un an, că va sta cu fratele ei. O săptămână nu a vorbit cu mine. (…) Nu era un apartament cu multe dormitoare și atunci s-au dat cap în cap un pic și s-au obișnuit unul cu altul în cel mai scurt timp. Nu au avut încotro! Și acum se și înțeleg”, a povestit Andreea Berecleanu.

Băiatul, în schimb, e absent de pe social media și este o fire mai emotivă. Vedeta, pur și simplu s-a îmbolnăvit de dorul lui. „Am somatizat atât de tare povestea asta a lui, plecarea, fără să îmi dau seama într-o primă fază, încât fizic am clacat. Eva mi-a spus de câteva ori: Tu sigur îl iubești mai mult pe Petru decât pe mine, pentru că este copilașul mai mic, mai neajutorat, copilul lui mama, iubitul lui mama. Eu i-am zis că nu e adevărat, că nu există, i-am zis că îi ador pe amândoi.

Atunci am zis de ce nu am simțit asta la plecarea Evei? Și de ce simt la Petru? Era exact sindromul ‘cuibului părăsit’, cum zic terapeuții. Atunci am zis că rămăsesem fără niciun copil în casă, și ce să vezi, Petru nu s-a izolat cum fac adolescenții, știi că fetele sunt explozive în perioada adolescenței, cauza fiind hormonii, băieții se autoizolează, închid ușa de la camera lor, se duc pe tot felul de jocuri și în general nu vor să te pupe.

Petru nu a fost așa, aștepta mereu să ajung acasă. Eram într-un permanent dialog și apoi mi-a dispărut căldura lor. (…) Atunci mi-am dat seama că este sindromul ‘cuibului părăsit’, dar este și faptul că la Eva nu s-a manifestat, îmi era dor de ea, însă cred că eu am perceput-o mai puternică decât a fost ea. Că e independentă, puternică. În vreme ce pe Petru îl vedeam mai dependent de mine”, a încheiat vedeta în podcastul „Gând la gând cu Teo”.

Spynews
Iustina de la Insula iubirii, prima imagine cu fetița ei și a lui Cornel! Postarea cu care și-a înduioșat fanii / FOTO
Bzi.ro
Irina Loghin a ajuns la poliție! „Sunt extrem de supărată și întristată!”
Fanatik.ro
Vacanța unei românce s-a transformat într-un coșmar. A lăsat pe altcineva să-i conducă mașina prin Istanbul, aflându-se în dreapta, și a rămas fără ea. Polițiștii i-au confiscat-o: „Cei de la Consulat m-au băgat și mai tare în ceață”
Capital.ro
Când se schimbă, de fapt, banii în România? Se va trece la Euro: Ani foarte grei
Playtech.ro
CUTREMURĂTOR! Drama prin care a trecut Selina. Detalii șocante din trecutul iubitei lui Victor Slav
DailyBusiness
BANI GREI pentru educație! Iată cât costă începutul școlii în România
Adevarul
Vladimir Putin schimbă tactica pentru a îngenunchea Ucraina
Spynews
Primele declarații ale lui Alfred Bulai după percheziții. “Câtor studente le-ați zis să se dezbrace?” Sociologul: “Hai, măi, lăsați-mă! “
Spynews
Cele mai frumoase imagini de la botezul fiicei Laurei Cosoi! Ce nu s-a văzut până acum de la marele eveniment | FOTO
Evz.ro
Cele mai nebunești acțiuni ale marilor „spioni” Coldea și Dumbravă constatate de DNA
Ego.ro
”M-au torturat ca pe Isus!” Ce a pățit în închisoare Gheorghe Dincă
Prosport.ro
Avem detaliile fabuloase din dosarul secretizat în care Florinel Coman a primit 11 luni de închisoare! Cum a luat permisul fals din Ucraina și câți bani a dat
wowbiz.ro
Fiica lui Adrian Minune divorțează! Karmen a dat vestea în urmă cu puțin timp
Cancan.ro
Bomba anului! Ilie Năstase se 'călugăreşte'. Se retrage lângă mănăstire
Playsport.ro
ĂSTA e apartamentul INDECENT al lui Țiriac! E cât 10 terenuri de tenis și are pat cât o „garsonieră”, de 16 metri pătrați, tapițat cu piele de elefant
kanald.ro
Ea este Andreea, tânăra de doar 18 ani care a fost lovită mortal de un TIR! Adolescenta coborâse din microbuz și a vrut să traverseze strada
Capital.ro
Traian Băsescu s-a cutremurat: Îl plângea că e pe moarte! Răsturnare totală de situaţie
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Zeița de la Montreal, în costum de baie, la 62 de ani. Cum arată Nadia Comăneci pregătită de plajă
stirilekanald.ro
S-a aflat de ce s-a sinucis Ionuț! Ce durere cruntă îl apăsa, de fapt
substantial.ro
Naționala României a ajuns în Priștina pentru debutul în Nations League împotriva Kosovo
MediaFlux
L-au ciuruit. DONALD TRUMP, mai sărac cu 163 milioane de dolari
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...