Andreea Berecleanu, cu gândul la copiii ei. Unde locuiesc Eva și Petru în prezent. ”Acum se îngrijesc singuri. A fost greu, mi-a fost foarte rău”

Andreea Berecleanu locuiește în prezent doar cu soțul ei, medicul estetician Constantin Stan, deoarece copiii din căsnicia cu Andrei Zaharescu s-au mutat în străinătate, la studii. Iată ce a mărturisit vedeta.
Filip Stan
15 feb. 2024, 17:45
Andreea Berecleanu, cu gândul la copiii ei. Unde locuiesc Eva și Petru în prezent. ”Acum se îngrijesc singuri. A fost greu, mi-a fost foarte rău”

Dincolo de activitatea ei de peste 30 de ani în televiziune, Andreea Berecleanu este mama a doi copii frumoși.

Citește și Andreea Berecleanu a așteptat ani buni pentru a se căsători cu actualul soț: „N-am vrut să risc”. Cum au convins-o copiii să facă acest pas

Andreea Berecleanu a rămas din căsnicia cu Andrei Zaharescu, de care a divorțat în urmă cu aproximativ 10 ani, cu Eva Zaharescu, care are 22 de ani și de 6 ani e stabilită în Marea Britanie, dar și cu Petru, care are 18 ani.

În urmă cu șase ani, Eva Zaharescu a părăsit țara și s-a mutat în Marea Britanie, la liceu. Apoi a fost admisă și la facultate, iar în prezent își continuă acolo studiile.

În anul 2013 și Petru, fratele ei, s-a mutat alături de ea, astfel că, și el studiază în Anglia.

Invitată în podcastul lui Teo Trandafir, Andreea Berecleanu a făcut dezvăluiri despre copiii ei.

„E vorba și de jobul de părinte, care este cel mai important, este fără sfârșit, este fără sfârșit, pe cuvânt! Nu am rămas nici cu Petru, este de doi ani acolo, este în al doilea an. Dar e ca și cum ar fi aici.

Eva gătește bine, se îngrijesc singuri, își fac curățenie singuri, stau împreună, asta este vestea cea mai tare pe care a primit-o Eva acum un an, că va sta cu fratele ei. O săptămână nu a vorbit cu mine”, a declarat Andreea Berecleanu, care a povestit cum l-a primit Eva pe fratele ei în Marea Britanie.

”S-au dat cap în cap un pic”

Jurnalista a precizat că Eva la început nu a fost încântată, dar acum cei doi se înțeleg foarte bine.

„Pentru că…la momentul respectiv Petru avea sub 18 ani și atunci având sub 18 ani și post Brexit este o legislație care trebuie respectată și atunci trebuia să stea cu cineva care avea peste 18 ani, de fapt, Eva trebuia să aibă peste 24, dar deja avea un istoric de 6 ani la Londra deja, fără reproș, de la școlile precedente, fără reproș în locurile închiriate, un istoric curat…a primit un cec în alb pentru a avea grijă de frățiorul ei de 17 ani. Nu era un apartament cu multe dormitoare și atunci s-au dat cap în cap un pic și s-au obișnuit unul cu altul în cel mai scurt timp. Nu au avut încotro! Și acum se și înțeleg”.

Teo Trandafir a întrebat-o cum s-a obișnuit fără copiii ei pe Andreea Berecleanu, care e în prezent prezentatoare de știri la Prima TV.

„A fost greu! Am zis așa, a plecat Eva, acum șase ani, și a plecat și Petru anul trecut. Și a început să îmi fie rău, dar rău fizic. Toate analizele pe care eu le fac de câteva ori pe an erau pe linia roșie. Toate, dintr-o dată. Nu înțelegeam care e treaba. Am început să am dureri în capul pieptului, niște dureri atroce, luam calmante.

Citește și Andreea Berecleanu a făcut anunțul după 7 ani de căsătorie cu medicul Constantin Stan: „E adevărat”

După care descoperisem că deși făcusem niște investigații, o ecografie uzuală de abdomen, și nu aveam nicio problemă în afară de o bilă mai leneșă, dar eu mănânc destul de corect și nu am probleme. Dintr-o dată bila mea s-a umplut de pietre, multe și a trebuit să mă operez”, a mai explicat prezentatoarea, care își iubește la fel de mult copiii, nu face niciodată diferențe între ei.

Spynews
Horoscop săptămânal 1 - 7 iulie: Leii vor avea o periodă agitată
Bzi.ro
Anda Adam a cheltuit o sumă uriașă pe florile de la nuntă! Cu banii ăștia îți cumperi o garsonieră în București!
Fanatik.ro
Descoperirea care schimbă tot ce știai despre încărcarea mașinilor electrice. Cea mai mare problemă a șoferilor a fost rezolvată
Capital.ro
Decizie pentru toți cei cu buletin de identitate. Nu se acceptă în România. Lege fără excepții
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din rochie! Mădălina Ghenea, GAFĂ de INFARCT în dormitor, a arătat TOT
DailyBusiness
Bani GRATIS pentru românii cu copii mici! Ce trebuie să facă pentru a-i primi?
Adevarul
Neptun: În plin sezon estival, turiștii împart plaja cu utilajele. „Este puțină plajă activă, se face speculă cu șezlongurile” FOTO VIDEO
Spynews
Florin Salam, înțepătură dură pentru Bogdan de la Ploiești! Să facă referire la Cristina Pucean? „Ce au avut ei...” / VIDEO
Spynews
”Să zică mersi că nu i-au dat ăia două, trei palme”. Florin Salam, declarații acide la adresa lui Bogdan de la Ploiești, după scandalul de la nuntă! Artistul a fost dat afară de la eveniment / VIDEO
Evz.ro
Cel mai scump transfer din istoria fotbalului românesc. Becali: Pleacă pe 40 de milioane
Prosport.ro
FOTO. Alexandra Stan, imagini „interzise” pentru a susține naționala României la EURO
wowbiz.ro
Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta
Cancan.ro
Ilie Năstase s-a despărțit de Ioana: 'Durere mare…'. A plecat singur în Cehia, cu lacrimi în ochi!
Playsport.ro
Andreea Mantea n-a mai ascuns NIMIC! Imaginile astea ar trebui interzise! Cum s-a lăsat pozată pe plajă
kanald.ro
Traficul pe Valea Oltului va fi suspendat timp de o lună. Se fac defrișări pentru construcția autostrăzii Sibiu - Piteşti
Capital.ro
Românii trebuie să declare la stat. Se dă ordin în România. Se depune în termen de 60 de zile
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
stirilekanald.ro
Vaticanul a dezvăluit abia acum adevărul. "Fecioara Maria care plânge" din Trevignano, un fals?
substantial.ro
Lukașenko Amenință cu Folosirea Armelor Nucleare pe Fondul Tensiunilor de la Granița cu Ucraina
MediaFlux
De ce AU SCĂZUT PENSIILE. Explicații de la Casa Națională de Pensii
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?