Andreea Bostănică, despre presupusul iubit arab. ”Lăsați omul să vă curteze. Îmi pare rău că aveți standarde atât de joase”. Cum au reacționat internauții. ”Vezi că ți-a migrat acidul”

Andreea Bostănică are parte de multă atenție, mai ales în ultimele zile. După cearta cu Ilinca Vandici, căreia aceasta i-a spus că până și ea este ”invidioasă”, tânăra îi pune la zid și pe internauții curioși. Mai exact, au apărut zvonuri în mediul online în care influencerița ar ”sta la brațul” unor bărbați misterioși, de-acolo ar primi și cadourile scumpe. Iată ce spune tânăra din Chișinău.
Filip Stan
21 mai 2024, 22:03
Andreea Bostănică, despre presupusul iubit arab. ”Lăsați omul să vă curteze. Îmi pare rău că aveți standarde atât de joase”. Cum au reacționat internauții. ”Vezi că ți-a migrat acidul”

Andreea Bostănică se află, la momentul actual, în centrul atenție, după ce a postat o serie de videoclipuri pe internet în care își prezenta anumite cadouri scumpe, dar și buchetele de flori la care unele femei doar visează.

Citește și Andreea Bostănică, mesaj scandalos în mediul online. Românii, jigniţi grav de „Regina TikTok-ului”: „Mi-e milă de voi!”

Mulți internauți au acuzat-o pe ”divă” că ar umbla cu diferiți arabi.

Tânăra nu a putut sta cu mâinile în sân, motiv pentru care a decis să le închidă gurile răutăcioșilor. Andreea Bostănică are o comunitate impresionantă de fani, însă acum a atras și multe păreri negative.

Aceasta s-a afișat cu cadouri scumpe primite de la ”admiratorii săi”, dar și cu buchete imense de flori.

Filmulețele cu tânăra influenceriță s-au viralizat rapid, iar mulți utilizatori i-au comentat, unii dintre ei precizând că nu li s-ar părea normal comportamentul pe care tânăra îl afișează pe internet.

De data aceasta, tânăra de 19 ani a dorit să facă lumină în subiectul referitor la presupusul iubit arab.

Totodată, a și transmis un mesaj fetelor care o urmăresc pe platformele de socializare.

În spațiul public au apărut informații potrivit cărora Andreea Bostănică ar avea un iubit arab. Ba chiar, pe Instagram, a apărut, zilele trecute, un videoclip în care Bostănică stătea pe o canapea alături de câțiva bărbați în vârstă și mai ”pufoși”, într-un club de lux din Dubai.

Șatena a dorit să facă lumină asupra acestui subiect, precizând că dacă un bărbat se află lângă ea, la o masă, nu înseamnă că ar avea o relație cu el.

”Lăsați omul să vă curteze”

Chiar și așa, aceasta nu a dat mai multe detalii despre prezențele misterioase din viața sa, cert este că beneficiile vin! Dacă mulți nu o știau pe tânără deși a lansat câteva piese în materie de muzică, ei bine, de data aceasta internauții români au fost atrași de acest subiect.

„În primul rând, îmi pare foarte rău că părinții voștri v-au educat așa, în special pe fetele cu standarde atât de mici. Adică vouă vi se pare ceva ireal ca un băiat să vă simpatizeze și să vă dea un buchet de flori sau o bijuterie.

Dacă vouă asta vi se pare ceva ieșit din comun și absolut ireal, îmi pare foarte rău de standardele pe care le aveți. Și filmulețele astea care circulă pe internet că sunt împreună, că am un iubit arab. Asta nu înseamnă că persoana care stă pe scaun lângă mine este iubitul meu sau sunt într-o relație cu el, adică eu dacă mă așez acum pe scaun în restaurant și este un băiat lângă mine, asta înseamnă că eu am o relație cu el? Asta mi se pare foarte amuzant, sincer. Și încă o dată. Îmi pare foarte rău că aveți niște standarde atât de joase.

Te-ar putea interesa și Andreea Bostănică face o avere din TikTok. Cu ce se laudă influencerița. ”Oameni invidioși”

Fetele care se liniștesc și zic că «A, cadourile astea ți le-a luat ăla, că nu știu ce, că ai fost cu el». Fetelor, vă dau un sfat. Fiți mai mândre cu băieții. Lăsați omul să vă curteze, să vă cucerească frumos, să vă dea un buchet de flori, să fie o normalitate să primiți flori în fiecare săptămână sau măcar o dată. Nu le mai achitați masa când ieșiți în oraș, că majoritatea fetelor care îmi dau hate asta fac”, a spus Andreea Bostănică pe YouTube.

Pe lângă cele precizat anterior, videoclipurile au ajuns în atenția adevăratelor vedete din showbiz-ul românesc, cum ar fi Ilinca Vandici și Teo Trandafir.

Ilinca Vandici a ținut să tragă un semnal de alarmă cu privire la sutele de mii de fetițe care o urmăresc pe tânără, și care, își doresc, în mod evident, aceleași lucruri ca ea.

Chiar și așa, tânăra din Chișinău a ținut să o pună la zid chiar și pe Vandici, spunând că și ea este, printre altele, tot o ”invidioasă”.

În secțiunea de comentarii, oamenii au lăsat în proporție de 90% doar mesaje negative, mai ales pentru că, noua ”divă” a țării, se hlizește și imită anumite persoane.

„În ce hal a ajuns, vedeți ce înseamnă să i se dea atenție?”, a scris cineva.

„Cred că toți suntem invidioși că te bagi sub mesele arabilor”, a zis altcineva.

„Vezi că ți-a migrat acidul”, a scris altcineva.

„Hai că și inapta asta s-a ajuns, ce mai știe să facă? Pe lângă noile skilluri..?”, a mai scris un altul.

Spynews
Horoscop săptămânal 1 - 7 iulie: Leii vor avea o periodă agitată
Bzi.ro
Anda Adam a cheltuit o sumă uriașă pe florile de la nuntă! Cu banii ăștia îți cumperi o garsonieră în București!
Fanatik.ro
Harta mediilor de 10 la Evaluarea Națională 2024. Topul școlilor din România. Update
Capital.ro
S-a impus prin lege începând cu 1 iulie. Este obligatoriu în România să declari la stat
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din rochie! Mădălina Ghenea, GAFĂ de INFARCT în dormitor, a arătat TOT
DailyBusiness
Vestea momentului pentru o categorie de români! Data la care vor încasa mai mulți bani
Adevarul
EXCLUSIV Un expert de la Harvard explică de ce America are cei mai bătrâni candidați din istorie la alegerile prezidențiale
Spynews
Florin Salam, înțepătură dură pentru Bogdan de la Ploiești! Să facă referire la Cristina Pucean? „Ce au avut ei...” / VIDEO
Spynews
”Să zică mersi că nu i-au dat ăia două, trei palme”. Florin Salam, declarații acide la adresa lui Bogdan de la Ploiești, după scandalul de la nuntă! Artistul a fost dat afară de la eveniment / VIDEO
Evz.ro
Norii Shelf-Cloud, deasupra României. Când apare acest fenomen meteo rar
Prosport.ro
FOTO. Alexandra Stan, imagini „interzise” pentru a susține naționala României la EURO
wowbiz.ro
Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta
Cancan.ro
Tatăl lui Vlad Pascu, criminalul de la 2 Mai, filmat în ipostaze strigătoare la cer. Imagini uluitoare!
Playsport.ro
Andreea Mantea n-a mai ascuns NIMIC! Imaginile astea ar trebui interzise! Cum s-a lăsat pozată pe plajă
kanald.ro
Imagini apocaliptice în Grecia, din cauza incediilor de vegetație! Zeci de mii de turisti au fost evacuați din hoteluri
Capital.ro
Vor fi identificați și urmăriți. Iohannis a semnat legea. E imposibil să mai scape de acum
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
stirilekanald.ro
Vaticanul a dezvăluit abia acum adevărul. "Fecioara Maria care plânge" din Trevignano, un fals?
substantial.ro
Investigație: Dior și Armani sub administrare judiciară pentru exploatarea muncitorilor
MediaFlux
CONCEDIU PARENTAL pentru BUNICI! S-A DAT LEGE
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?