Andreea Esca, evacuată din casă. Cum a ajuns celebra știristă să doarmă pe preș, desculță

Andreea Esca este de departe cea mai cunoscută prezentatoare de știri din România. Deși are o viață la care unii doar visează, nici ea nu a dus lipsă de probleme de-a lungul timpului. Vedeta de televiziune a povestit un episod trăit acum mulți ani, care îi are ca protagoniști pe ea și pe părinții ei.
Alina Costache
05 sept. 2023, 13:22
Andreea Esca, evacuată din casă. Cum a ajuns celebra știristă să doarmă pe preș, desculță
Andreea Esca, evacuată din casă de Crăciun. Cum a ajuns celebra știristă să doarmă pe preș, desculță

Andreea Esca este o femeie realizată, cu o familie frumoasă, de care este mândră. În copilărie, însă, le-a făcut părinților și unele „bucurii” care nu au putut rămâne nepedepsite. Știrista i-a supărat pe cei care i-au dat viață atât de tare încât aceștia chiar au lăsat-o afară, pe preș, în papuci, de Crăciun. Vedeta își aduce aminte cu drag chiar și de acest episod mai puțin plăcut din copilăria sa în care s-a bucurat de toată dragostea părinților.

Citește și: Andreea Esca, prima reacţie despre plecarea de la Pro TV. „Ştirile sunt ştiri, orice s-ar întâmpla”

Andreea Esca, lăsată pe preș, desculță și în frig

Știrista a povestit, în cadrul unui interviu, despre perioada copilăriei, în care făcea prostioare, dar nu foarte mari. Între două năzbâtii, aceasta îl pândea pe Moș Crăciun, fiind doritoare, ca orice copil, să îl surprindă pe bătrânul costumat în roșu și cu barbă lungă și albă cum îi lasă cadourile sub brad. Aducându-și aminte de acest lucru, Andreea Esca și-a amintit cum, într-un an, chiar l-a văzut pe Moș Crăciun cum i-a lăsat darurile apoi a zburat pe geam, la fel ca în miile de povești despre bunul bătrân.

„Eu l-am văzut când Moş Crăciun mi-a lăsat cadourile şi a zburat pe geam. Pe una dintre camere nu o foloseam aproape niciodată, o numeam camera a patra. Şi acolo venea Moşu’ şi lăsa cadourile. Am intrat o dată acolo şi l-am văzut şi a zburat pe geam. Mereu când mă gândesc la Crăciun, mă gândesc la cel de când eram copii”, a povestiti vedeta tv.

A continuat să vorbească despre copilărie, reiterând o întâmplare pe care nu a putut să o uite nici până acum. Tot de Crăciun, aceasta a plecat la plimbare cu o colegă de grădiniță și bunica ei fără să își anunțe părinții. Aceștia din urmă au căutat-o ore întregi, gândindu-se la ce era mai rău, mai ales că pe vremea aceea nu existau telefoane mobile. După lungi și disperate căutări, părinții au găsit-o pe Andreea Esca chiar în fața blocului colegei de grădiniță cu care plecase. După o corecție zdravănă, părinții au lăsat-o în fața ușii, desculță, cu gândul că își va învăța lecția așa cum trebuie.

„Am plecat o dată cu o colegă de la grădiniţă şi cu bunica ei şi nu am zis nimănui şi tata nu m-a găsit. Până la urmă, m-au căutat şi eram în faţa blocului fetiţe şi mi-am luat o bătaie serioasă. M-au dat afară şi au închis uşa în faţă, m-au lăsat pe preş. Şi atunci am stat ce am stat şi am bătut la uşă să le cer pantofii, că m-au dat afară în papuci şi nu puteam să plec aşa”, a mai povestit Andreea Esca.

Cu toate acestea, Andreea Esca nu are nimic să le reproșeze părinților săi, care și-au dedicat viața creșterii și educării vedetei care este azi.

Citește și: Andreea Esca mănâncă îngheţată doar în vacanţe. Ce nu bea NICIODATĂ vedeta ProTV

Spynews
Despărțire neașteptată în showbiz! Și-au spus adio la nici un an de când au devenit soț și soție. Detaliile divorțului, dezvăluite la Știrile Antena Stars | VIDEO
Bzi.ro
Iuliana Pepene a făcut ravagii, în costum de baie, pe litoral! Imagini incendiare cu blondina de la Antena 1
Fanatik.ro
Apartamentele pe care să nu le cumperi niciodată, chiar dacă au prețuri tentante. Le găsești în marile orașe precum București sau Cluj, dar nimeni nu îți va spune acest detaliu
Capital.ro
Interzis pentru cei care fac ITP-ul. Se face dosar penal. Pedeapsă de 2 ani și 6 luni de închisoare
Playtech.ro
Iubita lui Selly, fotografiată FĂRĂ haine! Imaginile au APĂRUT pe net
DailyBusiness
Marcel Ciolacu dă vestea! Românii vor putea merge în SUA fără vize mai repede decât era de așteptat
Adevarul
Am intrat în sezonul bolilor digestive. Camerele de gardă sunt pline. Medic: „Spălați pepenii înainte de a-i mânca!”
Spynews
Cine este Caterina, noua iubită a lui Alex Bodi. Omul de afaceri a uitat-o pe Ema Uta pentru o tânără de 20 de ani
Spynews
Livia, fosta soție a lui Cătălin Bordea, un nou mesaj după ce a fost pusă la zid: „Ar fi de râs dacă n-ar fi de plâns”
Evz.ro
Fostă ispită de la Insula iubirii, în spatele gratiilor: Am avut această frică
Impact.ro
Te CRUCEȘTI! Cum arată divele din showbiz FĂRĂ MACHIAJ! Unele sunt HORROR
Prosport.ro
Gestul lui Alibec pentru gimnasta Anca Surdu, noua iubită, la nunta lui Ianis Hagi! Toată lumea s-a întrebat despre cine e vorba. EXCLUSIV
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
BREAKING | Alex Bodi și iubita lui, REȚINUȚI de Poliția de Frontieră, înainte de a urca în avionul de Mykonos!
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Mâncare cu viermi, la Institutul Fundeni! Asta a primit un pacient cu leucemie la micul dejun. Ce spun reprezentanții spitalului
Capital.ro
Cristian Cioacă e terminat. Decizia care îl înfundă pe fostul soț al Elodiei
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Medic din Brașov, prins în flagrant luând mită, arestat pentru 30 de zile
MediaFlux
BOMBĂ în SUA! ANUNȚUL făcut de JOE BIDEN AZI-NOAPTE! Este OFICIAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!