Andreea Esca pune piciorul în prag! Cum trebuie făcută educația în 2024: „A da milităria jos din pod funcționează în continuare. Limitele sunt foarte importante”

Andreea Esca este una dintre cele mai iubite personaje de la noi din țară. Zi de zi, știrista de la ProTV este așteptată de milioane de români, totuși, puțină lume știe că atunci când vine vorba de copiii ei este extrem de strictă.
Filip Stan
15 mai 2024, 14:52
Andreea Esca pune piciorul în prag! Cum trebuie făcută educația în 2024: „A da milităria jos din pod funcționează în continuare. Limitele sunt foarte importante”
Andreea Esca pune piciorul în prag! Cum trebuie făcută educația în 2024: „A da milităria jos din pod funcționează în continuare. Limitele sunt foarte importante”

Andreea Esca a discutat despre generațiile actuale și despre principiile pe care ar trebui să le respecte orice părinte. Deși imaginea publică a Andreei Esca este aceea a unei mame „cool”, mereu la curent cu noile tendințe, ea a mărturisit că atunci când copiii săi erau mai mici, era destul de autoritară și nu ezita să impună reguli stricte. În ciuda principiilor promovate de societatea contemporană, prezentatoarea știrilor Pro TV consideră că anumite valori din generațiile trecute ar trebui menținute și în prezent.

„Eu nu știu să spun asta, pentru că trebuie să fie făcute niște calcule serioase (n.r. despre tinerii de pe Tiktok care promovează lucruri negative). Pe de altă parte, în general toate aceste lucruri care ne șochează nu sunt multe, sunt puține, și atunci ție ți se pare să sunt mulți, dar ei de fapt  sunt 5%. Eu nu am datele necesare să spun dacă e real, însă cred că pe vechi, a da milităria jos din pod funcționează în continuare, cred că a fi prea relaxat nu e în regulă.”, a declarat Andreea Esac în cadrul emisiunii La Măruță, de pe Pro TV.

Citește și: Andreea Esca, despre întoarcerea chefilor la Pro TV. Știrista nu s-a putut abține

Astfel, imediat după ce a adus-o pe lume pe Alexia, primul său copil, Andreea Esca spune că  fost acaparată și de grijile cu privire la viitorul acesteia și cu privire la una dintre cele mai dificile etape din viața oricărui tânăr, adolescența. Atunci, aceasta a stat de vorbă și cu un cunoscut medic pediatru din America, care i-a oferit mai multe sfaturi ce au ghidat-o în creșterea celor doi copii ai săi.

„Eu am vorbit cu un medic pediatru american și omul ăla mi-a explicat inclusiv treaba asta: „Trebuie să le impuneți inclusiv limite. Din sondajele pe care noi le-am făcut cu copii adolescenți și care erau liberi să facă tot ce vor, și îi întrebam cum sunt părinții voștri, niciunul nu a răspuns foarte mișto, cool, spuneau că nu le pasă”. Deci nu era cu o notă pozitivă, trebuie să vă țineți de limite. Limitele sunt foarte importante și să te ții de ele.”, a mai spus prezentatoarea TV.

Totuși, în ciuda imaginii dure pe care a mai afișat-o uneori în copilărie, în aceeași măsură Andreea Esca și-a susținut neîncetat copiii, după cum povestea chiar Alexia în trecut. Ba mai mult, vedeta Pro TV nu doar că nu a avut nimic de obiectat în momentul în care cei doi au semnat cu Antena 1, postul concurent, pentru emisiunea America Express, ba chiar i-a împins de la spate pentru a face acest lucru, dezvăluia influencerița.

„Întotdeauna părinții ne-au susținut în ceea ce am vrut noi să facem. Mama nu e deloc așa (n.r. nu îi descurajează), mama ne împinge. Nu eram 100% convinsă că vreau să merg cu Aris la America Express, voiam un partener perfect pentru mine, iar cu el nu stătusem atât de mult împreună. Știam că o să ne certăm rău, îmi era frică că o să mă enerveze”, spunea Alexia acum ceva timp, în cadrul emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani.

Citește și: De ce și-a luat Andreea Esca șofer personal. Știrista a făcut dezvăluiri: „Nu-mi plăcea ideea, dar așa s-a hotărât”

Spynews
Marina își trăia zilele cu spaimă, chiar înainte să fie omorâtă. Ce au descoperit autoritățile despre crima care a tulburat liniștea din Brăila
Bzi.ro
Incident cumplit la nunta lui Ianis Hagi! A fost chemată ambulanța
Fanatik.ro
Patru zodii care pot da lovitura până pe 29 iulie. Răsare soarele pe strada lor
Capital.ro
Ordin UE pentru românii cu cont la bancă. Decizia valabilă din 17 iulie pentru cine transferă bani
Playtech.ro
A suferit CUMPLIT după DIVORȚ! Știi cine e, astăzi, fata din imagine?
DailyBusiness
BNR dă vestea cea mare pentru românii care au împrumut la bancă!
Adevarul
Reacția unui medic legist după ultimul festival de la mare: „Nu reprezintă nimic altceva decât deschiderea către o viață de consumator”
Spynews
”L-am ucis și l-am băgat în troler”. Declarația tulburătoare a criminalului care l-a omorât pe bărbatul găsit fără suflare în geamantan. Cum și-a explicat gestul
Spynews
Decizie dură luată de Oana Roman față de Marius Elisei! I-a deschis proces penal! Vedeta s-a săturat să aștepte ca el să fie tată pentru fiica lui! Exclusiv
Evz.ro
Cei mai bine plătiți angajați de la stat. Și nici nu sunt amenințați de șomaj
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Cum au apărut soția și fiica lui Adrian Ilie la nunta lui Ianis Hagi!
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
CALVARUL prin care a trecut dentista din Brăila, înainte să moară. Detalii șocante din anchetă. Cum a vrut să se protejeze, dar nu a reușit
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cum putem reduce temperatura din casă cu două grade, fără a ne folosi de aerul condiționat? Cercetătorii vin cu o soluție inedită
Capital.ro
Se dă ordin în România. Obligatoriu pentru proprietarii de bloc cu centrale termice
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
stirilekanald.ro
Calvarul de nedescris prin care a trecut doctorița Marina, înainte să fie găsită moartă în cabinet!
substantial.ro
Joe Biden reevaluează candidatura dacă apar probleme medicale, în contextul presiunilor din partid
MediaFlux
Vești bune pentru locatarii de la bloc. Vor plăti mai puțin la întreținere
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'